Thursday, September 26, 2013

Παπαγαλάκι του φον Αντωνάκη ομολογεί: Στημένη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής



Γράφει ο Αντίοχος
Η «λίστα του Δένδια» κατά της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στα χέρια της «τυφλής» δικαιοσύνης, η οποία θα αποφασίσει αν θα κηρύξει την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση», κ.τ.λ., κ.τ.λ. Αυτά μας λένε τα ΜΜΕ και ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης.
Όμως, πόσο αμερόληπτη είναι η δικαιοσύνη; Εμείς, μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφιβάλλουμε (μέχρις αποδείξεως του εναντίου…), αλλά κάποιοι γνωρίζουν ή δηλώνουν ότι γνωρίζουν από τώρα την απόφαση.



Σε χθεσινό του άρθρο, λοιπόν, το σαμαρικό antinews, εν μέσω θριαμβολογιών για τον φον Αντωνάκη, τον κόντε-Δένδια, την… αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του κράτους και της Αστυνομίας, αναφέρονται και τα εξής: «Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες έχει να γίνει χρόνια. Για πρώτη φορά μετά από καιρό η επίσημη πολιτεία έχει πάρει μια σαφή θέση, έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και το τηρεί με ευλάβεια. Η επιχείρηση «ξεδόντιασμα» της Χρυσής Αυγής παίρνει σάρκα και ως οστά σαν έτοιμη από καιρό… Βεβαίως, προέκυψε η δολοφονία του άτυχου Παύλου που επιτάχυνε τις εξελίξεις και που έδωσε στις αρχές το έναυσμα για να ξεκινήσει η επιχείρηση… Το δικαστικό σώμα, και ειδικά ο Άρειος Πάγος, έχουν προχωρήσει σε διαδικασίες – εξπρές και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος ο ογκώδης δικαστικός φάκελος που θα αποδίδει αποδεδειγμένα τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Με αποδείξεις θα αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ομάδα».

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) «Σαν έτοιμη από καιρό»; Το «σαν» τι το θέλατε;
2ον) «Η δολοφονία… που έδωσε στις αρχές το έναυσμα για να ξεκινήσει η επιχείρηση». Άρα, η κυβέρνηση της δυστυχίας μας είχε έτοιμη την επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, και το τραγικό συμβάν του Κερατσινίου ήταν μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει!
3ον) Πώς γνωρίζουν με τόση βεβαιότητα τα παπαγαλάκια του γερμανόδουλου «πρωθυπουργού» τι απόφαση θα πάρει η δικαιοσύνη; Μήπως είναι κι αυτή «σαν έτοιμη από καιρό»; Τα συμπεράσματα δικά σας!



elnewsgr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails