Sunday, September 29, 2013

Έρχεται αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Θα απαγορεύεται εφεξής η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες!


Έρχεται ξανά ο "αντιρατσιστικός" νόμος ο οποίος στην ουσία θα είναι καθαρά ρατσιστικός για τους Έλληνες πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στις διατάξεις του θα απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες"!

Δηλαδή θα απαγορεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των γηγενών πολιτών, και θα απαγορεύσει την ελευθερία επιλογής, στο που θα διαθέτει κάποιος την βοήθειά του!
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση προβλέπει βαριές ποινές. Συγκεκριμένα, θα αποκλείονται κομματικοί σχηματισμοί από κάθε κρατική επιχορήγηση, θα εξοβελίζονται βουλευτές από τη Βουλή και θα αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό.
Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, όσοι υμνούν το φασισμό και το ναζισμό θα υπόκεινται σε παραδειγματική τιμωρία με ως και τρία χρόνια φυλάκιση, αλλά και οικονομικά πρόστιμα.
Σκληρές θα είναι οι τιμωρίες και για όσους εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, όπως αναφέρει, όπως η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Έλληνες.
Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο νομοσχέδιο είχε κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την μεγάλη "πατριωτική" παράταξη της ΝΔ να το επαναφέρει, για να ικανοποιήσει τον κυβερνητικό "συναίτερο" του ΠΑΣΟΚ. 
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι θα κυνηγηθεί ο φασισμός και ο ναζισμός και ορθώς. Δεν αναφέρεται όμως εάν θα κυνηγηθούν γενικώς όλοι οι φασισμοί, όπως ο κόκκινος φασισμός, ο αναρχοφασισμός ή μόνο συμπεριφορές συγκεκριμένου χώρου.
Επίσης δεν ξεκαθαρίζεται πως η υπάρχουσα εκάστοτε κυβέρνηση δεν θα "εξαφανίζει" τους ενοχλητικούς πολιτκούς της αντιπάλους, απλώς "βαφτίζοντάς" τους φασίστες. Η λέξη από μόνη της είναι ιδιαιτέρως ασαφής.
Εν ολίγοις θα επιτρέπεται ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων; Θα αντιμετωπίζονται δεόντως όσοι δεν αναγνωρίζουν Γενοκτονίες των Ποντίων, Καταστροφή της Σμύρνης, και προσβάλλουν την εθνική, και την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων; Η το νόμισμα θα έχει μια μόνο όψη; 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails