Wednesday, October 9, 2013

Διαβολική σύμπτωση: Έφυγε απ' τη FED ο Εβραίος πρόεδρός της Μπεν Μπερνάκι και την θέση του πήρε μια Εβραία!

Εντελώς τυχαία βέβαια.. 

Επισυνάπτουμε και τις σχετικές πληροφορίες απο wikipedia



2 comments:

Anonymous said...

Εύγε, αγαπητά μου τεκνία, σήμερον με επρολάβατε.
Πρόκειται διά μέγα σκάνδαλον και ουδείς ασχολείται: Δεν ήτο μόνον ο Μπερνάνκε Εβραίος, ήτο και ο προηγούμενος διοικητής της FED ο Άλαν Γκρήνσπαν Εβραίος. Τρείς συνεχόμενοι πρόεδροι της FED Εβραίοι και πιστοί Ιουδαίοι στο θρήσκευμα!..
Αυτό στατιστικώς (αν σκεφθώμεν ότι οι Εβραίοι αποτελούν το 2% του Παγκοσμίου Πληθυσμού) συμβαίνει μία φορά στις 125.000!
Αλλά τί να λέμε τώρα, αγαπητά μου τεκνία: Εδώ οι Εβραίοι μάς ηνάγκασαν να έχωμε για Θεό τον αποσυνάγωγο Ραββίνο τους κι εμείς το βουλώσαμε. Όλο το κακό από εκεί ξεκινά διά το Ρωμέϊκο: Από τότε που εκάμαμε Θεό μας τον υιό μιάς Εβραίας πόρνης, όπως αποκαλεί το σοφό Ταλμούδ την Παναγία μας.

Anonymous said...

ποιο σοφό ταλμούθ ρε σιχαμένε και βλάσβφημε, φτου σου, θα έπρεπε να ντρέπεσαι, εύχομαι η Παναγίτσα να σε συγχωρέσει για αυτά που εκστομίζεις, αν είσαι μασονοεβραίος θα πάρεις το μάθημα σου σύντομα, εμάς τους θνητούς μας νικήσατε αλλά Αυτόν που σταυρώσατε, την Μητέρα του, τους Αγίους και τις Αγίες και τα αγγελικά τάγματα της Ορθοδόξου πίστης μας δεν θα τους νικήσετε ποτέ, απεναντίας θα ηττηθείτε και θα πληρώσετε για όλα ότι μας κάνετε και λέτε με τσιράκια πολιτικούς πουλημένους προδότες και κλέφτες και τους φοροεισπράκτορες που καταστρέφουν τη ζωή μας, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα σαν νικήσουν...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails