Sunday, November 24, 2013

Πάλι ψέμματα είπε "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" για τον ταγματάρχη "εκπαιδευτή" της Χρυσής Αυγής!


Το “Έθνος” στα πλαίσια της συκοφαντικής εκστρατείας επικοινωνίας - προπαγάνδας με στόχευση την ποινικοποίηση της εικόνας, του πολιτικού λόγου και της νόμιμης πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει συκοφαντικό ρεπορτάζ που υπογράφουν οι “έγκριτοι” Μαρία Ψαρά και Λευτέρης Μπιντέλας, που ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης ήταν δήθεν “εκπαιδευτής χρυσαυγιτών της Μαγνησίας στα όπλα και στη σκοποβολή” και ότι δήθεν διατηρούσε “στενή σχέση” με τον βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλο.

Άμεσα ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος προσέφυγε στην ποινική δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση εις βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας προκειμένου να συλληφθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου για τα αδικήματα της “συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου” και της “διασποράς ψευδών ειδήσεων”.

Οι συκοφάντες θα λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη! Από δω και πέρα θα προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη ακόμα και εις βάρος των Αρχών που θα δημοσιοποιούν φωτογραφίες με λογότυπα του κόμματός μας ως εγκληματικά πειστήρια. Η ανοχή στις πρακτικές συκοφάντησης των Αστυνομικών Αρχών εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει τελειώσει. Γιατί αυτές οι δόλιες πρακτικές “οπλίζουν” την τρομοκρατία και τροφοδοτούν την αιματηρή βία.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails