Thursday, November 28, 2013

Μακελειό με πυροβολισμούς μεταξύ αλβανών και ρομά στον Κολωνό - ΒΙΝΤΕΟ



Σε Σικάγο μετατράπηκε ο Κολωνός, όπως άλλωστε και η υπόλοιπή πρωτεύουσα και η ελληνική περιφέρεια, μετά από καταιγισμό πυροβολισμών μεταξύ συμμοριών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ
εγκληματικών συμμοριών αλβανών και ρομά, οι οποίες δεν δίστασαν να τραβήξουν όπλα και ν' αρχίσουν τους πυροβολισμούς μπροστά στα βλέμματα των κατατρομαγμένων Ελλήνων περαστικών και κατοίκων.
Ένας από τους εμπλεκόμενους έχει τραυματιστεί και βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα, όταν κατέφθασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν συλληφθεί κάποιοι από τους αλβανούς ενώ ο τραυματίας μεταφέρεται σε νοσοκομείο.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, «δικαιώνοντας» τον υπουργό Προ.Πο. ο οποίος έχει το θράσος να μιλά για «ευνομία παντού».
Αποδεικνύεται πως όχι μόνο είναι ανίκανος να διασφαλίσει την προστασία του Ελληνικού Λαού και της δημόσιας τάξης, αλλά πολύ περισσότερο είναι επικίνδυνος, διότι ακριβώς πιστεύει ακράδαντα πως όσα ισχυρίζεται περί ευνομίας είναι αληθή. Βεβαίως, η σκληρή καθημερινότητα αποδεικνύει σε όλους τους Έλληνες πως η έννοια της δημόσιας ασφάλειας είναι πια μακρινή και άγνωστη για την Πατρίδα μας.


xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails