Saturday, November 30, 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ

mpoloas
Μαζί με τα έργα που ξαναρχίζουν σε τέσσερις μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας, έρχεται και μεγάλη αύξηση στις τιμές των διοδίων, καθώς και λειτουργία νέων σταθμών (διοδίων)!
Πρόκειται για… χριστουγεννιάτικο μποναμά της κυβέρνησης της δυστυχίας μας προς τους γνωστούς και μη εξαιρετέους μεγαλοεργολάβους, που την στηρίζουν… εργολαβικά από τα ΜΜΕ που ελέγχουν! Έτσι, κατατίθενται στη Βουλή, προκειμένου να κυρωθούν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (είναι και βιαστικοί…),
οι αναθεωρημένες συμβάσεις για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των τεσσάρων μεγάλων οδικών αξόνων που κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης, όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρυσοχοΐδης. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες συμβάσεις έχουν ήδη εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αναμένεται να κυρωθούν από τη Βουλή έως τις 10 Δεκεμβρίου, το αργότερο!
Μετά τις 10 Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα αλλάξει και η τιμολογιακή πολιτική των διοδίων. Στα διόδια Αφιδνών, το αντίτιμο θα αυξηθεί για τα επιβατικά οχήματα κατά 60% (από 2,10 που είναι τώρα θα πάει 3,35 ευρώ). Στο τμήμα Μεταμόρφωση- Μαλιακός, θα λειτουργήσουν και τρεις νέοι πλευρικοί σταθμοί σε Βαρυμπόμπη, Άγιο Στέφανο και στο Βαθύ, λίγο πριν τη Θήβα.
Στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, και στον σταθμό της Πελασγίας, το αντίτιμο θα αυξηθεί κατά 26,3% (από 1,9 στα 2,4 ευρώ).
Στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, το ύψος των διοδίων στον σταθμό Μοσχοχωρίου θα αυξηθεί κατά περίπου 30%, καθώς θα διαμορφωθεί στα 4 ευρώ από 3,1 ευρώ που ισχύει σήμερα.
Στην Ολυμπία Οδό, θα αυξηθεί κατά 30% το αντίτιμο των διοδίων στον σταθμό της Ελευσίνας.
(ΥΓ): Αδηφάγοι μεγαλοεργολάβοι, σε καλή μεριά τα ακόμα μεγαλύτερα κέρδη σας! Και να προσεύχεστε καθημερινά στον… Μαμμωνά που πιστεύεται, να είναι καλά η κυβέρνησή σας, για να σας τα εξασφαλίζει!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails