Sunday, December 22, 2013

Άρωμα δικαιοσύνης: Βυθίζεται το ΠΑΣΟΚ

BENIZELOSPASOK_533_355

Χαμός γίνεται στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς η μία κατηγορία διαδέχεται την άλλη. Να επέμβει τώρα εισαγγελέας και να πάει να τους μαζέψει με την συνδρομή των ΜΑΤ. Το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια κατέκλεψε τον ελληνικό λαό και τώρα ανταλλάσουν κατηγορίες ο ένας με τον άλλον και κοντεύουν να παίξουν ξύλο. Ο εισαγγελέας Δραγάτσης ακούει; Να στείλει τώρα μια κλούβα και να τους κλείσει όλους στη φυλακή που τόσα χρόνια ρούφηξαν το μεδούλι του Έλληνα πολίτη!

Πως αποχώρησε ο Χρυσοχοίδης
Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε, επίμονα ο Γιάννης Δριβελέγκας , που προεδρεύει της συνεδρίασης, ζήτησε να διακόψει την ομιλία του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο είχε υπερβεί το χρόνο.
Τότε ο υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στον κ. Δριβελέγκα και τα μέλη της ΚΠΕ , είπε: Σύντροφοι εσείς δεν είστε σώμα προφανώςν υπηρετείτε άλλους στόχους, και αποχώρησε.
Ούτε ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ
Τη δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ σκιαγράφησε ο διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με τον κ. Σαλαγιάννη, το ΠΑΣΟΚ σήμερα ξοδεύει συνολικά για τις ανάγκες του 110.000 ευρώ το μήνα, σε αντίστιξη με πάνω από 2 εκατομμύρια το μήνα την περασμένη δεκαετία. «Το δράμα είναι ότι ούτε αυτά δεν διαθέτει πια το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του κόμματος. Όπως εξήγησε, το ΠΑΣΟΚ έχει λαμβάνειν το 2013 από την κρατική επιχορήγηση 2,6 εκατομμύρια ευρώ, άλλα δεν μπαίνει στο ταμείο ούτε 1 ευρώ, καθώς έχει εκχωρήσει στις τράπεζες για το 2013 11 εκατομμύρια, και για το 2014 άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ…
Σε ό,τι αφορά τα ενοίκια το ΠΑΣΟΚ έδινε πάνω απο 100.000 ευρώ το μήνα (για τα γραφεία της Ιπποκράτους) και τώρα δίνει 7.000. Μόνο για τη ΔΕΗ, είπε ο κ. Σαλαγιάννης, στο προηγούμενο κτήριο το κόμμα έδινε 16.000 ευρώ το μήνα.
Το μοναδικό έσοδο του κόμματος είναι οι 16.000 με 17.000 ευρώ το μήνα που δίνουν ως εισφορά οι βουλευτές!
 Τι είπε ο Σαχινίδης
”Το ΠΑΣΟΚ πέθανε; όχι είναι ζωντανό. Κάναμε σωστές επιλογές αλλα δεν μπορούμε να τις κεφαλοποιησουμε. Ενόψει ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ έχει τεράστια προβλήματα και πρέπει να είναι προσεκτικό στη στρατηγική του. Μάχη ανασύνταξης και άμεση παρουσια με το όνομα του και τα σύμβολα του στις ευρωεκλογές Δεν ντρεπόμαστε που ειμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν κρυβόμαστε. Αν καταρρευσουμε στις ευρωεκλογές την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει προσωπικος ρόλος για κανέναν και θα γίνουμε παρακολουθημα της ΝΔ”.
Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ομιλία του ο Φ. Σαχινίδης όταν δέχτηκε επίθεση από τον Γ. Ζαφειρόπουλο, συνεργάτη του Βενιζέλου, που του φώναξε:
”Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου!”
Να ισχύσει “πόθεν έσχες” ζήτησε ο Κακλαμάνης
Να ισχύσει «πόθεν έσχες» για τους υποψηφίους που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ζήτησε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, καθώς και να μη στηρίξει το ΠΑΣΟΚ «γυρολόγους» και «λιποτάκτες», όπως είπε. Ο Κ. Πιερρακάκης ανέφερε ότι οι «58» είναι ένα πρώτο βήμα για την Kεντροαριστερά και δεν υπάρχει θέμα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο υπουργός αναπληρωτής Εσωτερικών, Λεωνιδας Γρηγοράκος, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κανενός»

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails