Thursday, December 26, 2013

Μόνο για τους λαθρομετανάστες νοιάζεται ο Καμίνης


Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποδέχθηκε τον Χαντίμ Χουσεϊν και την Σουγκράν Μπίμπι στο Δημαρχείο της Αθήνας. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι οι γονείς του 27χρονου πακιστανού Λουκμάν Σαχζάτ που σκοτώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στα Πετράλωνα.

Πρώτιστο μέλημα του φυσικα ήταν να εκφράσει την αμέριστη προσωπική συμπαράστασή του, καθώς και τη στήριξη του δήμου της Αθήνας...Έπειτα αισθάνθηκε την ανάγκη να τους διαβεβαίωσει, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές του θέσεις, ότι «η θυσία του Λουκμάν δεν πήγε χαμένη, αφού η στυγερή δολοφονία του, ευαισθητοποίησε την ελληνική κοινή γνώμη και αποτέλεσε την απαρχή για την πολιτική απομόνωση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».
Στη συνάντηση του κ. Καμίνη με τους γονείς του Λουκμάν Σαχζάτ, οι οποίοι ήρθαν από το Πακιστάν στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν στη δίκη που διεξάγεται δεν θα μπορούσε να λείπει και ο έτερος υποστηρικτής των λαθρομεταναστών, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου.
Στα αμέτρητα θύματα των λαθρομεταναστών πότε θα συμπαρασταθεί ο κ. Γ.Καμίνης;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails