Sunday, December 29, 2013

Ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Βαρβιτσιώτης γούσταρε από πάντα τα μπουζούκια!

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο για έναν υπουργό του Σαμαρά που ήταν πρώτο τραπέζι πίστα ξοδεύοντας σε μια νύχτα χιλιάδες ευρώ για λουλούδια στην Πάολα!
O γνωστός υπουργός φέρεται να είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που ξέρει να περνάει καλά και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι ο πολιτικός άφησε πίσω του τις σκοτούρες και τη μιζέρια, και ακολουθώντας το πνεύμα των εορτών, το έριξε έξω, διασκεδάζοντας με την παρέα του στην Πάολα κάνοντας ζημιά στο μαγαζί με ανηλεή λουλοδοπόλεμο ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ.

Η απάντηση για όλα αυτά που ακούγονται ήρθε από ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Ναυτιλίας που επιβεβαίωσε ότι ο υπουργός βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί εξηγώντας ότι το μόνο που έκανε ήταν να πιεί δύο ποτά στο μπαρ και όλα όσα γράφονται για λουλούδια και χιλιάδες ευρώ είναι στην σφαίρα της φαντασίας.
Με μια όμως απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία. Έχουμε και λέμε:

Πρώτο τραπέζι πίστα με Βοσκόπουλο
Αγκαλιές με τον Λε-Πα
Αγκαλιές και με προφυλακισμένο ψευδομάρτυρα σε γνωστό κλαμπ 
Ποτάκια με δημοτικούς "άρχοντες" της Γλυφάδας
Χέρι - Χέρι ακόμα και με την Τζούλια!! 
Και με τον πυρσό της ΝΔ στην Πάολα;; (ή μήπως photoshop;;) 
Τι και αν ζούμε σε δύσκολους καιρούς με την ανεργία να «μαστίζει» την κοινωνία και τις τσέπες μας να είναι άδειες; Οι Υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν το…  «καλό» παράδειγμα! Μας δείχνουν πως στη ζωή πρέπει να περνάμε καλά… Να διασκεδάζουμε.. ακόμα και αν δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ!


xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails