Thursday, December 19, 2013

Βίντεο: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από κατηγορούμενο για ασέλγεια στο παιδί του!


Όταν βραβεύονται οι ψεύτικες «μαρτυρίες»
Κάποιοι φροντίζουν να εκθέτουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το να τον επιλέγουν να απονέμει βραβεία σε δημοσιογράφους για κραυγαλέα ψευδή ρεπορτάζ. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αναφερόμαστε στην βράβευση από κάποιο δημοσιογραφικό ίδρυμα μιας
δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA για τα ρεπορτάζ της που αφορούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το βραβείο αυτό της το απένειμε ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος όμως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του και εξηγούμε τι εννοούμε.
Τα «αποκαλυπτικά ρεπορτάζ» της συγκεκριμένης δημοσιογράφου αφορούσαν μια συνέντευξη με έναν ψευδομάρτυρα με γυρισμένη πλάτη, ο οποίος έλεγε ό,τι του κατέβαινε στο μυαλό (ή ενδεχομένως όσα άλλοι του είχαν πει να υποστηρίξει…). Μόνο που το όνομα του τύπου αυτού έγινε γνωστό, καθώς πρόκειται για έναν... αξιόπιστο μάρτυρα, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται και για ασέλγεια στο ίδιο του το παιδί!
Καταλαβαίνετε, επομένως,  κατά πόσο μπορεί να είναι αξιόπιστη η «μαρτυρία» του. Το ζητούμενο είναι γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκτέθηκε με το να δώσει βραβείο για ένα ρεπορτάζ, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το μόνο που καταφέρνει με τέτοιες άστοχες κινήσεις ο Παπούλιας είναι να δικαιώνει όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι συμπεριφέρεται ακόμη ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, έχει επιλεκτική αντιμετώπιση για τα κόμματα του Κοινοβουλίου (θετική για όλα τα άλλα, αρνητική για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) και επομένως δεν ενεργεί ως Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, αλλά ως εκπρόσωπος μιας μερίδας του πολιτικού κόσμου.
Με το να βραβεύσει ένα ρεπορτάζ, το οποίο βασίστηκε στα μυθεύματα ενός τύπου με ανήθικη προσωπική ζωή (όπως κατηγορείται τουλάχιστον) με γυρισμένη την πλάτη (άρα μπορεί να λέει ό,τι θέλει) και βεβαίως χωρίς να παρουσιαστεί, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει, η άποψη της άλλης πλευράς (δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) για όλα αυτά που την αφορούσαν άμεσα.
Να υπενθυμίσουμε, τόσο σ΄αυτούς που βράβευσαν αυτή την δημοσιογράφο όσο και στον Παπούλια που επικύρωσε με την παρουσία του την βράβευση αυτή, ότι τα λεγόμενα του εν λόγω ψεύτη έχουν εγκαταλειφθεί πλέον ακόμη και από τους κατήγορους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς προσπαθούν να ρίξουν το βάρος της συκοφαντικής επίθεσης εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με νέου είδους μυθεύματα.
Η εμπάθεια, όμως, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
Γιώργος Μάστορας


xryshaygh

1 comment:

Anonymous said...

Δεν εκθέτει κανείς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ.

Εδώ, ο Παπούλιας, δεν έστειλε μια επιστολή παρηγοριάς στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στο Ν.Ηράκλειο. Ο Παπούλιας που έχει υπογράψει ΟΛΑ τα μνημόνια. Τι άλλο να πούμε;; Μια κλίκα είναι όλοι τους με φρουρού και αρώματα. Αν εφαρμοστεί και ο αντιρατσιστικός νόμος θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα για όλους μας.

Υπάρχει λύση;; Ναι, υπάρχει. Να φύγει από την βουλή η Χρυσή Αυγή και ειδικά τώρα που δεν έχει και χρηματοδότηση. Τι κάνει εκεί μέσα;; Να φύγει για να τους δούμε ΟΛΟΥΣ όπως πραγματικά είναι...να μην έχουν επιχειρήματα. Ποιες εκλογες τοπικής αυτοδιοίκησης και πράσινα άλογα;; Με τον Φούχτελ παρέα;; Με τον ράιχενμπαχ;;Eδώ, ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί...

ευχαριστώ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails