Sunday, December 29, 2013

Ο καλοκάγαθος δότης μυελού "Τζαφάρ", η υποκρισία των "αντιρατσιστών" και η πραγματικότητα

Ενημέωση ανάρτησης: Δημοσιεύτηκε βίντεο - απάντηση στο σκηνοθετημένο βίντεο της κ. Σπετσιώτη



Κάποιοι από σας ίσως έχετε δει το βίντεο με τον Μουσουλμάνο Τζαφάρ που είναι δότης μυελού των οστών για ένα μικρό Ελληνόπουλο.. 



Οι αριστεροί δημιουργούν τέτοια βίντεο που εστιάζουν στο συναίσθημα μιας φανταστικής ιστορίας με απώτερο σκοπό να κτυπήσουν το "ρατσισμό" και τις προκαταλήψεις των Ελλήνων για τους αλλοδαπούς.

Βέβαια δεν μας λένε τι ακριβώς εννοούν "ρατσισμό" γιατί προκαταλήψεις υπάρχουν γενικά στην κοινωνία και αν τις ποινικοποιήσουμε όλες τότε θα είμαστε καθημερινά στα δικαστήρια.



Στόχος λοιπόν των αριστερών είναι να μην υπάρχουν διακρίσεις απ' τους Έλληνες εις βάρος των μεταναστών και κυρίως των Μουσουλμάνων απ' την Ανατολή όπως παρουσιάζει και το βίντεο.. Να μην τους θεωρούμε κατώτερους λόγω χρώματος, καταγωγής και πολιτισμού, κάτι το οποίο είναι σωστό και συμφωνούμε.. 

Όλα αυτά ακούγονται πολύ "ανθρώπινα".. Δεν έχουν όμως καμιά σχέση με την πραγματικότητα γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των "Τζαφάρ" που οι αντιρατσιστές θέλουν να μας πείσουν να τους δεχθούμε στην πατρίδα μας έχουν έρθει εδώ όχι για να βοηθήσουν τους Έλληνες και να επιζήσουν, αλλά για να κυριαρχήσουν! Για αυτό και δεν επιθυμούν να αφομοιωθούν!

Για σκεφτείτε τις προεκτάσεις της αριστερής λογικής του ΣΥΡΙΖΑ και των ¨αντιρατσιστών":

Επειδή υποθετικά ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης μπορεί να σώσει ως δότης μυελού των οστών ένα Ελληνόπουλο, εμείς πρέπει να δεχθούμε εκατομμύρια αλλοδαπούς Μουσουλμάνους στην χώρα μας για να μην χαρακτηριστούμε ως "ρατσιστές"! Πρέπει επίσης να τους παρέχουμε τα πάντα δωρεάν για να μην υποστούν διακρίσεις. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε δωρεάν παιδεία, υγεία, διατροφή. Τα πάντα δωρεάν την ώρα που τίποτα δεν παρείχαν στο παρελθόν για τους Έλληνες. Όλα αυτά την ώρα που η ανεργία μαστίζει την Ελλάδα και 7 στους 10 νέους Έλληνες δεν βρίσκουν εργασία!

Το να μοιράζεις τρόφιμα δωρεάν σε όλους τους ανθρώπους είναι σίγουρα κάτι καλό.. Το να μοιράζεις δωρεάν τρόφιμα όμως σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα μεταναστεύουν στην χώρα σου για να κυριαρχήσουν πολιτισμικά είναι αυτοκτονία! Ειδικότερα όταν σε μερικά χρόνια θα είναι πλειοψηφία στο τόπο σου!
Εκεί ακριβώς διαφωνούμε και με την Εκκλησία. Ότι δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι θα μας κάνουν σε λίγα χρόνια ότι κάνουν στους Χριστιανούς στις πατρίδες τους: Θα μας σφάξουν αν δεν ασπαστούμε το Ισλάμ!

Επίσης πρέπει να δεχθούμε ότι αυτοί οι καλοί άνθρωποι που μπορεί να μας σώσουν υποθετικά πάντα από μια αρρώστια δεν επιθυμούν καν να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας απορρίπτοντας κάθε τι που δεν ταιριάζει με τις αντιλήψεις τους. Ακόμη και την Δημοκρατία για την οποία κόπτονται οι αριστεροί.

Σκεφτείτε ότι οι διάφοροι  "Τζαφάρ" έχουν ως θεμέλιο του πολιτισμού τους το να θεωρούν την γυναίκα κατώτερο πλάσμα! 

Άρα πως θα μπορέσουν αυτοί να βοηθήσουν τις μικρές Ελληνίδες;

Ένας "Τζαφάρ" με τις γυναίκες του.. Σίγουρα νοιάζεται πολύ για την μικρή "Άννα" και θέλει να γίνει δότης για να την σώσει..

Οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα πιστεύουν ότι το Κοράνι είναι πάνω απ' την Δημοκρατία! Άρα πόσοι είναι οι "Τζαφάρ" που θα επιλέξουν να βάλουν πάνω απ' το Κοράνι την αγάπη τους για μια μικρή Ελληνοπούλα την οποία θεωρούν κατώτερη λόγω που το Κοράνι είναι πάνω απ' όλα;



Αυτό και μόνο φανερώνει την αχαλίνωτη υποκρισία και τον παραλογισμό των αριστερών Ελλήνων μιας και η εφαρμογή του Κορανίου ισοδυναμεί με την κατάργηση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας την οποία λένε ότι αγαπούν.

Οι αριστεροί επίσης παρουσιάζουν υποθετικές εικόνες καλοκάγαθων μεταναστών και ταυτόχρονα κρύβουν τις πραγματικές εικόνες των στυγνών βιαστών και δολοφόνων που τρομοκρατούν στην κυριολεξία τους Ευρωπαίους και ειδικότερα την Σουηδία και την Νορβηγία, χώρες κατ' εξοχήν πολυπολιτισμικές! 

Γιατί μας κρύβουν οι αριστεροί τους "Τζαφάρ" που βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν; 

Γιατί μας κρύβουν τους "Τζαφάρ" που θέλουν να σφαγιάσουν όποιον αντιστέκεται στο Ισλάμ;


Διάφοροι "Τζαφάρ" στην Αθήνα επιθυμούν το κρέμασμα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας γιατί το Ισλάμ έρχεται! Αυτούς τους Τζαφάρ γιατί δεν τους βλέπει το left.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί "αντιρατσιστές"; 

Η απάντηση είναι απλή: Γιατί έτσι καταρρίπτονται οι ιδέες τους! Ο "μαχητικός αντιρατσισμός" τελειώνει εκεί που ξεκινά ο ρατσισμός των μεταναστών εις βάρος των Ευρωπαίων...

Υ.Γ: Όποιος είναι αριστερός και πιστεύει στην πολυπολιτισμικότητα καλό θα είναι να διαβάσει τι λένε οι ειδικοί για την πολυπολιτισμικότητα! Έχουν πραγματοποιηθεί πολυετείς έρευνες στο θέμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και όλες αποδεικνύουν ότι η πολυπολιτισμικότητα και ο πολυφυλετισμός καταστρέφουν τις κοινωνίες αντί να τις ωφελούν!

2 comments:

Anonymous said...

Αυτό το βίντεο θα ήταν αντιρατσιστικό άν πραγματι είχε συμβεί ένα τέτοιο γεγονός. Όσο αυτό το γεγονός δεν έχει συμβει στην πραγματικότητα, το βίντεο είναι άνευ νοήματος.

Unknown said...

το μόνο που έχουμε δει να κάνουν οι διάφοροι Τζαφάρ στην Ελλάδα είναι να βιάζουν,έχουμε τα τραγικό παράδειγμα της ατυχής Μυρτώς, και να αδιαφορούν για τους χριστιανούς!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails