Sunday, December 29, 2013

Βρέθηκε και άλλος Συριζαίος με off - shore και 750.000 ευρώ καταθέσεις!

Κι άλλος «χρυσός» συριζαίος: Αυτή τη φορά συνδικαλιστής και με κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Ο Ρίζος Ρίζος υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ τις μέρες της «γλυκιάς και άδολης επαναστατικότητας». Υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ τις μέρες του «4%». Είναι δηλαδή από τους πολύ παλιούς στο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, που πλέον είναι αξιωματική αντιπολίτευσηΌπως μας πληροφορούν τα σχετικά ρεπορτάζ, υπήρξε σταθερός συνοδοιπόρος και στήριγμα του άλλου συριζαίου, επίσης συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Φωτόπουλου. Βέβαια ο Φωτόπουλος είναι πιο «νέος» όντας στο παρελθόν συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί να είχε την δυνατότητα να συνταξιοδοτηθεί πριν έξι χρόνια, όμως ο Ρίζος επέλεξε να συνεχίσει τον συνδικαλισμό, προφανώς για να παρέχει τις υπηρεσίες του «στους εργαζομένους». Τώρα γίνονται τα αποκαλυπτήρια του αριστερού συνδικαλισμού και αρχίζει να «ξηλώνεται το πουλόβερ» της διαπλοκής. Αυτό επειδή βρέθηκε ο κουμπαράς του συριζαίου. Και δεν βρέθηκε πολύ μακριά. Βρέθηκε σε off – shore εταιρία στην Κύπρο, που διατηρούσε μαζί με την οικογένεια του. Εκεί βρέθηκαν 750 χιλιάδες ευρώ, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, αναφέρει πιθανές ζημιές εκατομμυρίων στο δημόσιο, από πανάκριβα ταξίδια, προκλητικές φιλοξενίες ξένων συναδέλφων του και τα λοιπά.
Τα εν λόγω χρήματα, όπως καταγράφεται στο πόρισμα είναι προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ενώ αφήνονται υπόνοιες και σκιές για την εν γένει δραστηριότητα της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ του Φωτόπουλου, η οποία δεν διερευνήθηκε πέραν του αδικήματος της απιστίας, αφού ο Φωτόπουλος καλύπτεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια, λέει ότι έχει διαγράψει τον Ρίζο, όμως το ίδιο λέει και η ΝΔ για τον Λιάπη, το ΠΑΣΟΚ για τον Τσοχατζόπουλο.
Συνεπώς άλλη μία υπόθεση έρχεται να προστεθεί στον σωρό υποθέσεων που αφορούν την διαπλοκή, τη μίζα, τη ρεμούλα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις νόμιμες αλλά ανήθικες καταθέσεις βουλευτών του σε ξένα funds των διεθνών τοκογλύφων και τις παράνομες υπεξαιρέσεις και πλαστές επιταγές που «αθώωσε» η Βουλή, έρχεται τώρα και η υπόθεση με τα «άπλυτα» των συνδικαλιστών. Ο ίδιος ο νυν συριζαίος Φωτόπουλος κατηγορείται για ότι τέλεσε αδίκημα απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ζημιώνοντας τη ΔΕΗ για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων – υπερτιμολογήσεων και τη διαχείριση στον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΓΕΝΟΠ. 

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails