Tuesday, April 30, 2013

Ο Εβραίος Σα-Ραγκούσης του ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ τολμάει να μιλάει για "φαυλότητα"!


Για την εβραϊκή του καταγωγή δείτε ΕΔΩ

«Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά μας ξαναγύρισε στην εποχή της φαυλότητας, της αναξιοκρατίας, της νοοτροπίας που χρεοκόπησε το ελληνικό κράτος», αναφέρει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, υποστηρίζοντας ότι με τις χθεσινές αποφάσεις της Βουλής ουσιαστικά επιστρέφουν τα προγράμματα «stage» στο Δημόσιο και, μάλιστα, εκτός ΑΣΕΠ

Στοιχεία που συνδέουν τη 17Ν με το ΠΑΣΟΚ!



Γράφει ο Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς*Η Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της το 1975, σε μια Ελλάδα όπου ήδη δρούσαν άλλες Επαναστατικές Οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η αρκετά ενδιαφέρουσα Ε.Ο. “Απόστολος Κανάρης”.Εκείνο που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ότι οι Ε.Ο. στην Ελλάδα ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια και μάλιστα σ’ ελάχιστο χρόνο από την μεταπολίτευση. Το βασικό αίτιο βέβαια ήταν η άνθηση του “Σοβιετικού προτύπου”, ενός “υπαρκτού σοσιαλισμού” που στον ελλαδικό χώρο βρήκε πρόσφορο έδαφος λόγω της προηγηθείσης δικτατορίας.
Η Ε.Ο. 17 Ν, σύντομα εξελίχθηκε σε μία ισχυρή ιδεολογικά οργάνωση, απορροφώντας σταδιακά τις υπόλοιπες στις τάξεις της, ή αναγκάζοντας τες να βγουν “εκτός μάχης”. Έτσι, τα μέλη της “Απόστολος Κανάρης” σύντομα ενώθηκαν με την Ε.Ο. 17 Ν. 

Υποψήφιος με τον Ζέρβα το 1946 ο μπαμπάς της Έλλης Στάη;



Εθνικόφρων «του κερατά» ήταν ο μακαρίτης μπαμπάς της Έλλης Στάη, μεγαλοτσιφλικάς της Λευκάδας Μάρκος Τσαρλαμπάς!.. Όπως μάς ενημερώνει η έγκυρη Wikipedia, ο θανών από καλπάζοντα καρκίνο στις 6 Μάη 1964 μπαμπάς της Ελισάβετ Τσαρλαμπά (ψευδώνυμο... Έλλη Στάη) στις εκλογές του 1946 κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Ναπολέοντος Ζέρβα, του Αρχηγού των Εθνικοφρόνων του ΕΔΕΣ!.. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ελεγχόμενη κάργα από τους κοσμαγάπητους Εβραίους Wikipedia, ο Μάρκος Τσαρλαμπάς ήταν γόνος Ευγενούς Οικογένειας της Βενετίας, της οποίας το όνομα ήταν γραμμένο στο Λίμπρο Ντ' Όρο των Αριστοκρατών της Λευκάδος!..

Οι Εβραίοι θέλουν να ρίξουν τον Άσαντ!


Ο πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών εξωτερικής κατασκοπείας του Ισραήλ, Μέιρ Ντάγκαν δήλωσε πως το Ισραήλ πρέπει να κάνει «ό,τι είναι δυνατόν για να απομακρύνει τον Άσαντ από την εξουσία στη Συρία».

Ο Ντάγκαν χαρακτήρισε τις σφαγές των πολιτών της Συρίας έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Κατά τη γνώμη του, η αλλαγή καθεστώτος στη Συρία αποτελεί ηθικό καθήκον του Ισραήλ.
Ο Ντάγκαν είπε επίσης ότι η απομάκρυνση του Άσαντ από την εξουσία θα είναι επωφελής για το Ισραήλ από στρατηγική άποψη και θα εξασθενίσει σημαντικά τους βασικούς αντιπάλους του, τη Χεζμπολάχ και το Ιράν. «Η απομάκρυνση του Άσαντ θα λύσει πολλά προβλήματα για το Ισραήλ», είπε ο Ντάγκαν.

Κατά 37,5% κουρεύτηκαν οι καταθέσεις στην Κύπρου

Τεράστια πατημασιά 200.000.000 στην Νότιο Αφρική! Βίντεο

ΦΡΙΚΗ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ 110.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


TROICA72


Στο «σφυρί» θα βγουν 110.000 σπίτια, αφού αίρεται η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, που ίσχυε μέχρι σήμερα
Στο «σφυρί» θα βγουν 110.000 σπίτια, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στο οποίο αναφέρεται ότι αίρεται η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, η οποία ίσχυε μέχρι τώρα.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!



ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!
ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ ΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ «ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΟΙ» ΚΑΙ «ΠΟΛΙΤΕΥΑΜΕΝΟΙ» ; (ή μήπως Αρχοντας αληθινός δεν υπάρχει πλέον;)
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ «ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» Μ΄ ΕΚΕΙΝΟΥΣ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ; ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ; ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΑΜΕ; ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ;
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ; ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ! ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ’ ΕΜΑΣ Η ΣΦΑΓΗ, ΚΙ Ο ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ! ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ!
ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21;
ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ;
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ; ΚΙΟΤΕΨΑΜΕ; ΦΡΑΓΚΕΨΑΜΕ; ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΩΡΕ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΑ ΣΑΡΚΙΑ; ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ! ΚΙ ΑΝΑΠΑΜΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΔΕΙΤΕ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ή ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΩΜΑ.
Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ, ΛΕΠΡΟ, ΦΤΩΧΟ, ΤΥΦΛΟ ΚΙ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ, ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑΣ Θ’ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ; ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ!
ΠΑΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΑΒΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΑΓΑΠΗ.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΨΕΜΜΑ, ΔΟΛΟΣ, ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ….ΚΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΣΤ’ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ! …
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Blog: http://fdathanasiou.wordpress.com/
“ Απόσπασμα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΙΑΙΕΣ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Χαράτσια, χαράτσια, χαράτσια!

Σε ανοιχτή γραμμή με την Εφορία θα είναι για εννέα μήνες, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Ιούνιο και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014, οι ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς πέρα από το...
μειωμένο κατά 15% σε σχέση με πέρυσι τέλος ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν και ΦΑΠ για τρεις χρήσεις (2011, 2012, 2013).

Το κατοχικό "ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2" - 3 χρόνια μνημόνιο! Φόροι, χαράτσια, φυλακίσεις για χρέη σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Δισεκατομμυριούχος, Εβραίος και.. Χριστιανός επίσκοπος Σουηδίας!


ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Εβραίος επίσκοπος της εκκλησίας της Σουηδίας Åke Bonnier, υποστηρίζει ότι η εκκλησία θα πρέπει να αλλάξει την Αγία Γραφή, έτσι ώστε να μην οδηγεί σε «αντισημιτισμό»


Ο Åke Bonnier, επίσκοπος της Εκκλησίας της Σουηδίας (ανήκει στους Λουθηρανούς), της επισκοπής της Skara, πιστεύει ότι ζούμε σε "αντισημιτικούς καιρούς" και για αυτό προτρέπει την σουηδική Εκκλησία να «καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό σε όλες τις μορφές του».

Μυστηριώδεις ρωγμές εμφανίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!


Οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι να σκεφτούν: στη Νότια Αμερική δημιουργούνται συνεχείς ρωγμές. Στο νότιο Περού, εμφανίστηκε ξαφνικά μια τεράστια ρωγμή μήκους 3 χλμ. και πλάτους περίπου 100 μέτρων.
Η μυστηριώδης ρωγμή 100 μέτρων πλάτους και μήκους τριών χιλιομέτρων.
Ανωμαλία εμφανίστηκε στην περιοχή Huakullani στην επαρχία Chukuito , κοντά στη διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Μια ρωγμή εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως: σημειώθηκε μεγάλης έντασης έκρηξη στην περιοχή με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν τριγύρω τεράστια κομμάτια του εδάφους.
Είναι ενδιαφέρον ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε από το σεισμό. Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρχε καταστροφή, η γη απλά έφυγε. Η ρωγμή εμφανίστηκε στο επίπεδο του εδάφους και δεν συνδέεται με τυχόν καταστροφές.
Οι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση με αυτό το γεγονός. Ρωγμές εμφανίζονται επίσης στην γειτονική Βολιβία. Και όχι πολύ καιρό πριν, ρωγμή συνέβη και στην Αφρική - Αιθιοπία .
ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ
Ίσως αυτά τα φαινόμενα να είναι κοινή φύση: οι ήπειροι κυριολεκτικά χωρίζονται μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας.
Από thewatchers

Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ

Το πιο ρατσιστικό κράτος στη Γη

Τελικά ποιοι έκαναν την επίθεση στις Σκουριές; Τα ψέμματα της αριστεράς!

Όταν οι δήθεν δημοκράτες αριστεροί τρομοκρατούν και προπαγανδίζουν για να πάρουν την εξουσία με κάθε τρόπο! Με συμμορίτικες μεθόδους και πολύ ψέμα!

Ο κομμουνιστής Χριστόφιας γυρνάει με πανάκριβη θωρακισμένη λιμουζίνα!


O τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, εγκαταλείποντας το προεδρικό μέγαρο, μετά τη λήξη της θητείας του, πήρε μαζί και την προεδρική θωρακισμένη λιμουζίνα, αφήνοντας στον νυν πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, το δεύτερο προεδρικό αυτοκίνητο, το οποίο προσφάτως παρουσίασε βλάβη και έτσι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε έως το 2008 ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος.

Όταν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες έσφαζαν Έλληνες



Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης σκοτώνεται μέσα στο χωριό του, Καλλιθέα της Δράμας, σε συμπλοκή με συμμορία 30 κομιτατζήδων. Καίγεται ζωντανός μετά από πυρπόληση της οικείας του από την οποία μαχόταν τους βούλγαρους. Η εθνική του δράση, καθώς και όλης της οικογένειας Κομπόκη σε ολόκληρη την περιοχή της Δράμας, υπήρξε υπέροχη από κάθε πλευρά.

Θεσσαλονίκη: Την βίαζαν επι 2μιση χρόνια στο στάβλο και την έβαζαν να κοιμάται με τα ζώα!

Το μαρτύριο της 46χρονης γυναίκας αποκαλύφθηκε αργά χθες το βράδυ (29-04-2013), όταν κατάφερε να αποδράσει από τον στάβλο και να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Σε άθλια σωματική και ψυχολογική κατάσταση κατήγγειλε στους άντρες του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα όσα ζούσε τα τελευταία 2,5 χρόνια, μέσα σε ένα στάβλο που βρίσκεται στον Λαχανά.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ- ΠΕΥΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΡΟΜΑ


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, παράνομη, αναιτιολόγητη και αβάσιμη, η από 21.2.2013 απόφαση του γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με την οποία μετεγκαθίσταται ο καταυλισμός των Ρομά (πλανόδιων αθίγγανων) από την περιοχή του Νομισματοκοπείου του δήμου Χαλανδρίου στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Πάτρα: Αγανακτισμένοι πολίτες εναντίον δήθεν "αντιρατσιστών" - Βίντεο

Σοκαριστικό βίντεο με μανιακό Σύριο αντάρτη να αποκεφαλίζει Σύριο πολίτη! Απάνθρωπες εικόνες!







Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στη συνέχεια... 

Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά


Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Ρεσβάνης βουτώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του κτιρίου, στην οδό Παλαιολόγου 5, στον Πειραιά, όπου στεγάζεται το γραφείο του.
Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφθασε στο σημείο με ιατροδικαστή. Ο άτυχος 55χρονος, διαπιστώθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός ενώ αποκλείστηκε – μέχρι στιγμής- το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Monday, April 29, 2013

Aυτά είναι τα 25+4 νησιά που διεκδικεί η Τουρκία στο Αιγαίο - Ζητείται απάντηση από ΥΠΕΞ


Ολόκληρος ο κατάλογος με τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία και τα οποία περιλαμβάνονται στην απάντηση που έδωσε σε σχετικό ερώτημα στην τουρκική Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Αχμέτ Νταβούτογλου είναι τα 25 νησιά (συν τις τέσσερις βραχονησίδες στην περιοχή Οινουσσών, Πασά, Βάτος, Μανδράκι, Γαβάθι) του χάρτη εκ των οποίων τα μισά είναι γνωστά και τα άλλα μισά είναι ...

Οι "ελληνικές" ισλαμιστικές οργανώσεις - Ποια οργάνωση παρέλασε (!) στη Μανωλάδα!


Ο ισλαμικός κίνδυνος χτυπάει την "πόρτα" της Ελλάδας. Αφού γεμίσαμε την χώρα με ανθρώπους από "ιδιόρυθμες" περιοχές τώρα θα υποστούμε τις συνέπειες.
Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολουθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά "απίστων"!

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ» ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

LATHRO
1η Περίπτωση: 
Μια ακόμη πολυμελής και… πολυεθνική ληστοσυμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Γλυφάδα εννέα (9) «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», εκ των οποίων έξι (6) Γεωργιανοί και τρείς (3) Βούλγαροι, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών. Συνελήφθη επίσης και μία (1) «κατατρεγμένη κ.τ.λ.» από την Γεωργία, ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Ξεκινούν οι κατασχέσεις καταθέσεων


Κατάσχεση καταθέσεων για όσους χρωστούν ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία έρχεται μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Σύμφωνα με την επίμαχη διάταξη, οι οφειλές γίνονται άμεσα απαιτητές εάν διαπιστωθεί η ύπαρξη επαρκών χρηματικών διαθεσίμων.

Μελέτη σοκ: Τα μαθήματα κατά του «ρατσισμού» φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα στους μαθητές και τους αυξάνουν την εχθρότητα για τους άλλους πολιτισμούς


Τα παιδιά στα οποία γίνονται μαθήματα κατά του ρατσισμού στο σχολείο έχουν περισσότερες πιθανότητες να δείξουν έλλειψη ανοχής έξω από την τάξη, διαπιστώνει μια σημαντική μελέτη.

Το γκρουπ με την μεγαλύτερη υποστήριξη στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ είναι οι Εβραίοι


 
Οι Αμερικανο-Εβραίοι έχουν τα υψηλότερα επίπεδα υποστήριξης στο «γάμο» των ομοφυλόφιλων, από όλα τα αμερικάνικα γκρουπ που μετρήθηκαν σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα το ερευνητικό κέντρο Pew Research Center.

Εβραία πολιτικός τέθηκε εκτός κόμματος στην Βρετανία για "αντισημιτισμό"



 
Μια υποψήφια με το κόμμα UKIP του Nigel Farage, τέθηκε εκτός κόμματος, γιατί πρόβαλε «αντισημιτικές θέσεις» στο Facebook, καθώς είναι μέλος μιας ομάδας που ισχυρίζεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται πίσω από μια παγκόσμια Illuminati μαφιόζικη συνωμοσία.

Πάνω από 300 λαθρομετανάστες μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!

Οι λαθρομετανάστες πνίγουν τα νησιάΑνάστατοι οι κάτοικοι των νησιών βλέπουν καθημερινά κύματα λαθρομεταναστών να αποβιβάζονται στα μέρη τους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Τεράστια αναστάτωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει στους κατοίκων των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου τους τελευταίους μήνες η κατακόρυφη αύξησης της εισροής των λαθρομεταναστών. 

Βασικός μισθός 376 ευρώ!


Εχθές το βράδυ, με την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, συζητήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και υπερψηφίστηκε μέσα σε μία συνεδρίαση, ένα πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο, λαίλαπα εις βάρος των πολιτών. Όποιος διαβάσει το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε, θα καταλάβει ότι ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη.

Την μισή Ήπειρο θέλουν οι Αλβανοί!






Ο Σπετίμ Ίντριζι, επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου των Αλβανοτσάμηδων – PDIU, στην προεκλογική του ομιλία, έδωσε έμφαση στα ψηφίσματα των τσάμηδων για το «ζήτημα çame» που αμφισβητήθηκαν από το αλβανικό κοινοβούλιο και τόνισε ότι σε όλους εκείνους που αμφιβάλλουν για την αξία του ζητήματος, η πραγματική έγκριση του ψηφίσματος θα βγει από την πολιτική δύναμη την οποία θα αποκτήσει το κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές. 

Ελλάς! Η χώρα του εγκλήματος!



Δύο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους, στην συνοικία της Νέας Χώρας Χανίων, δύο Μαροκινούς.
Πρόκειται για έναν Παλαιστίνιο και έναν Μαροκινό, οι οποίοι την νύχτα πήγαν στο σπίτι που διέμεναν οι δύο Μαροκινοί και αφού τους έδειραν, τους πήραν 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κομμουνιστική τράπεζα αίματος έχει το ΚΚΕ! Αίμα μόνο για κομμουνιστές!


Αιμοδοσία διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή 11 Μάρτη και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας. Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται, δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β).

Κρεμάστηκε ο πρόεδρος του ΟΕΒΕ Μαγνησίας λόγω χρεών


Ο 61χρονος επιχειρηματίας Κώστας Κόγιας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Ν. Ιωνία Βόλου από τη σύζυγο του.



Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) και των Περιπτερούχων Μαγνησίας Κώστας Κόγιας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Ν. Ιωνία από τη σύζυγο του.

Sunday, April 28, 2013

Η εβραϊκή τηλεόραση στο Ισραήλ ξεφτιλίζει Χριστό, Παναγία και Χριστιανούς! Βίντεο




«Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το fcking έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!», είπε η Εβραία κωμικός Sarah Silverman, στο «Jesus is Magic» το 2006.

Δείτε το βίντεο:

Η μάχη του Μαραθώνα και οι πολιτικάντηδες της εποχής

Δολοφονίες καθηγητών προαναγγέλει το Indymedia;

Αναρχικοί και αντιεξουσιαστές τσάκισαν πρύτανη στο ξύλο!

Μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων πέταξαν καφέδες και νερά στην αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής


Ένταση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου πραγματοποίησε αιμοδοσία η Χρυσή Αυγή. «Το αίμα θα διατεθεί όπου κρίνουμε απαραίτητο» το μήνυμα του νοσοκομείου...

Saturday, April 27, 2013

Νορβηγία: Μουσουλμάνοι εξυμνούν τις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης!


 Τα κανάλια βέβαια δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το γεγονός.. Βέβαια αν κάποιος Έλληνας ή ευρωπαίος πει ότι δεν θέλει στην κοινωνία του τέτοιους φανατικούς ανθρώπους όλοι τον παρουσιάζουν ως "ρατσιστή", "φασίστα", "ακροδεξιό", "νεοναζί" κτλ..
Εάν τώρα κάποιος χαιρετίσει και με το χέρι τεντωμένο, ε τότε "καίγεται το πελεκούδι" αφού αυτή η πράξη αποτελεί "μέγα κίνδυνο για την κοινωνία μας".. 

Στη φώτο ο ηγέτης του κινήματος του Προφήτη Ummah, ο Ubaydullah Hussain

Η Ισλαμική ομάδα του Προφήτη Ummah έχει επανειλημμένως πανηγυρίσει τρομοκρατικές επιθέσεις διεθνώς. Έτσι και η βομβιστική επίθεση στην Βοστώνη πανηγυρίστηκε από την εξτρεμιστική ισλαμική νορβηγική(!) ομάδα! Ο Ubaydullah Hussain έγραψε στο facebook του «Στη κόλαση με την Βοστώνη και οι ΗΠΑ. Μακάρι ο Αλάχ να καταστρέψει την Αμερική»!

Ανέβασε επίσης φωτογραφίες με τους τρομοκράτες στο προφίλ του και του αποκαλεί «πραγματικά λιοντάρια»!

O Δένδιας Θα βγάλει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου;

 
Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ξενοφοβική και ρατσιστική, τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας σε συνέντευξη Τύπου στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. 

Έτρεξε σαν πρωταθλήτρια για να γλυτώσει το βιασμό!

Ο εφιάλτης της φοιτήτριας ξεκίνησε λίγα μέτρα από το πανεπιστήμιο - Οι δύο αλλοδαποί άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω της... Παρ’ ολίγον θύμα βιασμού θα έπεφτε μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών από αλλοδαπούς, λίγα μέτρα μακριά από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα!

Μια άγνωστη ιστορία του Μητσοτάκη

Γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο δήμος Αθηναίων!



Εάν επισκεφτείτε το επίσημο site του Δήμου Αθηναίων θα μείνετε με γουρλωμένα τα μάτια και το στόμα σας ανοιχτό! Στα δεξιά του site υπάρχουν παραπομπές προς το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Γεν. Γραμματέα, Δημ. Συμβούλιο, Παρατάξεις και λοιπά. Πάμε λοιπόν και κλικάρουμε την επιλογή "Παρατάξεις" για να μάθουμε πληροφορίες για τις παρατάξεις του Δήμου. 

Είμαστε όλοι Πακιστανοί! - Βίντεο

Τάδε έφη ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπή αριστερά..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κατέβασαν τον σταυρό από το δικαστήριο για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι



Στο Μόναχο της Γερμανίας ξεκίνησε η δίκη της Μπεάτε Τσέπε και τριών άλλων ατόμων που  κατηγορούνται ότι παρείχαν υποστήριξη στην νεοναζιστική ομάδα National Socialist Underground (NSU)που κατηγορείται για δέκα ρατσιστικούς φόνους (οκτώ θύματα ήταν Τούρκοι, ένας Έλληνας και το δέκατο μία Γερμανίδα αστυνομικός. Το δικαστήριο τελικά αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου για να δοθεί καλύτερη πρόσβαση στα ξένα μέσα ενημέρωσης).Εκεί φαίνεται ότι η δίκη αποκτά την ίδια σημασία με την πρόσφατη δίκη για το φόνο του μαύρου Stephen Lawrence στη Βρετανία (1993), με άλλα λόγια, μια περίπτωση που η φιλο-πολυπολιτισμική ελίτ χρησιμοποιεί ως όργανο για να προωθήσει την πολιτική της ατζέντα. Και η τουρκική κυβέρνηση  κάνει το ίδιο.

Ομαδικός βιασμός 19χρονης φοιτήτριας απο Αλβανούς



Λεφτά Υπάρχουν: 4.500.000 ευρώ για ιεροδιδασκάλους του...Κορανίου!!!



Στην πρόσληψη ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας, με συμβάσεις εννέα μηνών, αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Παιδείας.

Friday, April 26, 2013

Ετοιμαστείτε για "κούρεμα" στις καταθέσεις!


Η οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά, πρώην μέλος του ΔΝΤ, με άρθρο της Athens Voice, θεωρεί ότι είναι σωστό το "κούρεμα" των καταθέσεων. Εξηγεί τι έγινε στην Κύπρο και οδηγήθηκε σε «κούρεμα» καταθέσεων και υποστηρίζει ότι είναι σωστό αυτό το μέτρο να επεκταθεί και σε άλλες ζημιογόνες τράπεζες αφού δεν πρέπει να πληρώνουν οι απλοί φορολογούμενοι τα τραπεζικά ναυάγια. Αυτό γίνεται και στην Αμερική, γράφει.
Ετοιμαστείτε, το "κούρεμα" έρχεται.
Γράφει η Μιράντα Ξαφά στην Athens Voice:

Ο Εβραίος πρόεδρος της Nestlé δηλώνει ότι το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Περί της καταγωγής του κ. Brabeck διαβάστε ΕΔΩ.. 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του για το ντοκιμαντέρ “We Feed the World”, ο πρόεδρος της Nestlé, Peter Brabeck, έκανε την απίστευτη δήλωση ότι το νερό δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα.

Αλβανός βίαζε και κακοποιούσε τις κόρες του!


Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Κουρνά Αποκορώνου, η σύλληψη ενός 54χρονου Αλβανού ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο του κόρες 11 και 16 ετών , ενώ ξυλοκοπούσε και τον 20χρονο γιό του.
Η σύλληψη έγινε χθες το απόγευμα , ενώ φαίνεται πως ο 54χρονος «πα-τέρας» κακοποιούσε τα παιδιά του συστηματικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του..

Τον απέλασαν γιατί είναι.. όμορφος!



Το όνομά του είναι Ομάρ Μπορκάν Αλ Γκαλά και είναι φωτογράφος, ηθοποιός, ποιητής από το Ντουμπάι… Μπορεί το όνομά του να μη λέει τίποτα στους περισσότερους, όμως για την Σαουδική Αραβία, αποτελεί τη νούμερο ένα απειλή.

Επίθεση στον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Βελγίου από τις FEMEN


 
Ήρεμος και προσευχόμενος παρέμεινε ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στο Βέλγιο, αρχιεπίσκοπος Andre-Joseph Leonard, την ώρα που δέχτηκε αισχρή επίθεση με βρισιές και νερά από τις γνωστές γυμνές «ακτιβίστριες» του Σόρος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επίσκοπος δέχεται επίθεση επειδή υποστηρίζει τη διδασκαλία της χριστιανικής εκκλησίας για την ομοφυλοφιλία και εκφράζει την ανησυχία του για εκείνους που ακολουθούν το ομοφυλοφιλικό lifestyle.

Πάτρα : Αλλοδαποί κυνηγούσαν να βιάσουν φοιτήτρια έξω από το πανεπιστήμιο!


Παρ’ ολίγον θύμα βιασμού θα έπεφτε μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών από αλλοδαπούς, λίγα μέτρα μακριά από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα! 


Την καταγγελία κάνει στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', Αθηναία φοιτήτρια της Ιατρικής, εξιστορώντας τα δραματικά δευτερόλεπτα που βίωσε, καταδιωκόμενη από δύο μετανάστες, πιθανότατα όπως η ίδια εκτιμά, Ασιατικής καταγωγής.

Άνθρωπος της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάτι που ξεχάστηκε να αναφερθεί στο ρεπορτάζ είναι πως ο νέος Ιταλός Πρωθυπουργός ήταν στα νιάτα σου κομμουνιστής - σοσιαλιστή ως είθισται για κάθε εκκολαπτόμενο κυβερνήτη...

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Enrico Lettaσυμμετείχε στην συνάντηση της Λέσχης Bildeberg που έγινε πέρυσι, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Ο Letta εκτός από μέλος της Bilderberg, είναι αντιπρόεδρος του Aspen Institute (θυγατρική οργάνωση της Bilderberg που ιδρύθηκε το 1950) και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.
Bilderberg, Τριμερής και Aspen Institute. Και στις 3 ελιτίστικες σκοτεινές οργανώσεις είναι λοιπόν μέλος ο Enrico Letta. Πως να μην προκόψει….

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails