Wednesday, July 31, 2013

Εβραϊκό μπόλιασμα για την Σερβία! Σύμβουλος της κυβέρνησης ο Εβραίος Στρος Καν

64821-stros-kan
“Θέση συμβούλου στη Σερβική κυβέρνηση φέρεται να αναλαμβάνει ο Ντομινίκ Στρος Καν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Danas» του Βελιγραδίου. Η εφημερίδα επικαλείται τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή ο ηγέτης του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του, πως ενδέχεται να διοριστεί ένας ξένος σ’ αυτή τη σημαντική θέση, στο πλαίσιο του ευρύτερου ανασχηματισμού στο κυβερνητικό σχήμα.

Όσο αυξάνονται οι εθνικιστικές ψήφοι όλο και περισσότεροι θα γίνονται "Μακεδονομάχοι"




Why don’t you speak Greek?” Η αποστομωτική απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο.

Μόλις ο Δ. Αβραμόπουλος ολοκλήρωσε τη δήλωσή του έξω από το Πεντάγωνο (και ενώ ήταν γνωστό ότι δε θα δεχόταν καμία δημοσιογραφική ερώτηση), ένας σκοπιανός δημοσιογράφος που βρέθηκε εκεί, πετάχτηκε για να ρωτήσει αν συζητήθηκε το “ζήτημα της Μακεδονίας”.
Αβραμόπουλος: -“Από που είσαι”;
Σκοπιανός: -Από τη “Μακεδονία”!
Αβραμόπουλος: – “Και γιατί δεν μιλάς Ελληνικά;!”


600 ραβδισμοί και 7 χρόνια φυλακή για μια ερώτηση


Ένας φιλελεύθερος Σαουδάραβας πλήρωσε πολύ ακριβά την ιδεά του να δημιουργήσει τον ιστοχώρο «Ελεύθεροι Σαουδάραβες Φιλελεύθεροι» με την οποία ζητούσε από τους επισκέπτες του να πουν τη γνώμη τους για τον ρόλο της θρησκείας στη χώρα…

Απανωτά "χτυπήματα" της Εφορίας από Αύγουστο!


Απανωτά θα είναι τα «χτυπήματα» για τους φορολογούμενους οι οποίοι μέσα στον Αύγουστο θα αρχίσουν να λαμβάνουν από την Εφορία τις πρώτες… λυπητερές. Οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014, οπότε και κλείνει το οικονομικό έτος, οκτώ φόρους που συνολικά αγγίζουν τα 8,5 δισ. ευρώ!

Αποτυχημένε κύριε Δένδια 5 απ' τους 8 δραπέτες είναι ελεύθεροι!


images
Εδώ και μια βδομάδα περίπου, μετά το ξεπάστρεμα του Κόλα, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ διέρρεε καθημερινά στα παπαγαλάκια του πως σήμερα τον πιάνουνε τον Ιλίρ Κούπα, αύριο, το πολύ μεθαύριο, ότι τον έχουν καθηλώσει, ότι δε μπορεί να κουνηθεί, ότι κι αν ακόμα κουνηθεί θα τον εντοπίσει η… θερμική κάμερα, ότι όλα είναι υπό έλεγχο κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Προσέλαβε ξανά τον σύζυγο της η Γεννηματά σαν διευθυντή στο υπουργείο Άμυνας!

Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στην κυβέρνηση του Σαμαρά... Τρανό παράδειγμα η Φώφη Γεννηματά που από όποιο υπουργείο κι αν έχει περάσει η θέση του έμμισθου διευθυντή του πολιτικού της γραφείου έχει... ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της οδοντίατρο του ΕΟΠΥΥ Φώτη Αποστολόπουλο. Τώρα τι δουλειά έχει ένας οδοντίατρος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μόνο η Γεννηματά, ο Άδωνις και ο Σαμαράς το γνωρίζουν... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Γηροκομείο μόνο για Εβραίους

Ο Βίκτωρ Ρέστης με την Εβραία μητέρα του Μπέλλα


Είναι όντως απίστευτο ότι ένας Εβραίος επιχειρηματίας συνελήφθη στην Ελλάδα για κακούργημα. Ο λόγος για τον  43χρονο εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη που απολογείται αύριο  Παρασκευή στον ανακριτή για υπεξαίρεση 5,8 εκατ. ευρώ και κινδυνεύει να προφυλακιστεί. Ο Βίκτωρ είναι γιός του μακαριστού (+ 2004) Ελληνορθοδόξου επιχειρηματία της Νοτίου Αφρικής Σταμάτη Ρέστη και της Εβραίας Μπέλλας από την Ρόδο.

Oι Άνεργοι θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία 810 ευρώ, χωρίς να βγάζουν ούτε ευρώ!



Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφυλάσσει η εφορία, καθώς από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να προκύψουν φόροι για τεκμαρτά εισοδήματα που απλώς δεν υπάρχουν .Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", περίπου 1,3 εκατομμύριο άνεργοι και άλλα 2 εκατομμύρια χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες με εισοδήματα κάτω από 5.000 ευρώ, θα κληθούν να πληρώσουν εξωπραγματικούς φόρους.

Γερμανοί: Ο Αναστασιάδης ζήτησε κούρεμα των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας στη Λευκωσία: «Ο ισχυρισμός ότι η Γερμανία άσκησε πίεση για τη συμμετοχή των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ είναι εσφαλμένος. Επρόκειτο για μια σαφή επιθυμία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας 
ώστε να περιοριστεί η επιβάρυνση των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ»

Κτύπημα για τον τουρισμό: Αλλοδαποί στη Μύκονο κτύπησαν τουρίστες με σπασμένα μπουκάλια!


Συνελήφθησαν χθες στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για διαφορετικές υποθέσεις σωματικών βλαβών. 

Συνέλαβαν μπάρμαν για παράνομη μεταφορά ενός καφέ!!

Ναι, ναι, μη γελάτε, στο Ελλαδιστάν που νομίζει θα ανακάμψει η οικονομία του από την διαφορετική τιμολόγηση του καφέ, άλλο ΦΠΑ στο μπαρ του ξενοδοχείου άλλο ΦΠΑ στο δωμάτιο, θα συμβεί και αυτό.

To 40% των ελληνικών αγροτικών εκτάσεων περνά σε ξένα χέρια!

Σ.Α: Η Αγροτική έχει πωληθεί στην Πειραιώς που είναι "περιούσια τράπεζα" και κάνει μπίζνες με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου! Τα κτήματα των Ελλήνων είναι στα χέρια των Εβραίων τραπεζιτών... 

Σαλόμ Σάλαχ..

"Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει", εκτιμά Αμερικανός οικονομολόγος

«Φοβούμαι ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει», δηλώνει ο Αμερικανός οικονομολόγος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας James Galbraith και ζητά από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αλλάξουν πορεία, διαγράφοντας μέρος του ελληνικού χρέους, μεριμνώντας για τις ελληνικές τράπεζες, εφαρμόζοντας αναπτυξιακά μέτρα και διασφαλίζοντας τους αδυνάτους.

Η αναφορά Λόϊκτερ απομυθοποιεί το Ολοκαύτωμα των Εβραίων - Βίντεο

Ο  Frederick "FredALeuchterJr. είναι ένας ειδικευμένος εμπειρογνώμονας απ’ το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στην τεχνολογία εκτέλεσης θανατοποινιτών και συγγραφέας μιας έκθεσης που καταρρίπτει τους μαζικούς τρόπους θανάτωσης των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Έχει απασχοληθεί απ’ το Αμερικανικό κράτος  στις ΗΠΑ για να βελτιώσει τα μέσα της θανατικής ποινής. Απ’ τη θέση του αυτή έχει εκπληρώσει συμβάσεις εξοπλισμού για θανατική ποινή με πολλά κράτη.

Όταν έκανε δηλαδή την έρευνα για τους θαλάμους αερίων στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης θεωρούνταν απ’ τους κορυφαίους στο κόσμο ειδικούς στο θέμα.

Έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον αρνητή Ολοκαυτώματος Ernst Zundel.

Οι Έλληνες πεινάνε και οι λαθρομετανάστες τα κονομάνε αφορολόγητα

"Καμμένος" όνομα και πράμα: Η Τρόϊκα χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή! Βίντεο

Μη γελάτε.. Ο πρόεδρος Πάνος δουλεύει σκληρά για να βγάλει το μεροκάματό του.. Ξέρεις τι είναι να αναγκάζεσαι να λες τέτοιες μπούρδες και να γελάνε μαζί σου και οι πέτρες;

Σοβαρά τώρα.. Είδατε τον κύριο Καμμένο ποτέ να λέει ποια είναι η καταγωγή του Ρότσιλντ; Των Ροκφέλερ; Είδατε ποτέ να λέει οτι οι Εβραίοι ελέγχουν τις τράπεζες; 

Ότι το ΚΙΣ είναι κράτος εν κράτει; 

Είδατε ποτέ να μιλάει εναντίον του Διεθνούς Εβραιοσιωνισμού που πηδάει την ανθρωπότητα; 

ΠΟΤΕ!! 

Όπως καταλαβαίνετε το κόμμα του κ. Καμμένου είναι εκεί για να τραβάει τους "μετριοπαθείς" Έλληνες πατριώτες δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της πατριωτικής επιλογής. 



Tuesday, July 30, 2013

Ο Πάπας Φραγκίσκος των Εβραίων είπε ότι το Βατικανό επιτρέπει τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις των ιερέων!

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Φραγκίσκος είναι ο Πάπας των Εβραίων δείτε εδω..

Φιλελεύθερη ήταν η τοποθέτηση του Πάπα Φραγκίσκου σε σχέση με το ζήτημα των ομοφυλόφιλων ιερέωνΦιλελεύθερη ήταν η τοποθέτηση του Πάπα Φραγκίσκου σε σχέση με το ζήτημα των ομοφυλόφιλων ιερέων
Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά την επιστροφή του από τη Βραζιλία προέβη σε μία φιλελεύθερη δήλωση, αναφορικά με τη στάση που κρατούσαν οι προκάτοχοί του, για το θέμα των ομοφυλόφιλων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει Μελιγαλάδες και το διατυμπανίζει - ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

 Η πρώην Πασοκτζού Νίνα Κασιμάτη δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Axel Τσίπρα... Στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ το σύνθημα "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" δονεί την ατμόσφαιρα συνεχώς αλλά κανένα εβραιοκάναλο δεν δείχνει αυτές τις σκηνές γιατί ο Axel είναι δικός τους και πρέπει να κυβερνήσει...


ΙΣΡΑΗΛ: Μεσίτες διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα». «Δεν τα δίνουμε σε μαύρους, μόνο σε κανονικούς ανθρώπους».

Με τόσους αγώνες σε Αμερική και Ευρώπη, από το εβραϊκό λόμπι, εβραϊκούς συλλόγους, «ακτιβιστές» και πολιτικούς εβραϊκής καταγωγής, κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» και υπέρ των «ανοιχτών συνόρων» και των «πολυπολιτισμικών κοινωνιών», θα περίμενε κανείς το Ισραήλ να είναι ο ‘παράδεισος’ της «ανοχής» και του «αντιρατσισμού». Δυστυχώς, όμως…*

Νέα μάχη για τη ζωή της δίνει η Μυρτώ στις ΗΠΑ - Τι λέει ο Έλληνας ιατρός που την παρακολουθεί


Μία νέα μάχη δίνει για τη ζωή της η 16χρονη Μυρτώ, στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της και το ιατρικό προσωπικό.

Ο Έλληνας γιατρός που την παρακολουθεί ονομάζεται Γιώργος Βέλμαχος και εμφανίζεται αισιόδοξος για την ανήλικη που κακοποιήθηκε βάναυσα πέρσι στην Πάρο. «Επιμένουμε, κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για αυτήν και οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξη. Η περίπτωση της Μυρτούς είναι ξεχωριστή είναι δύσκολη και μας έχει συγκινήσει όλους», συμπληρώνει.

«Μην ξεχνάμε ότι η Μυρτώ έχει μία μεγάλη εγκεφαλική βλάβη, με πολλά και σύνθετα προβλήματα. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι πολύ καλύτερα«, τονίζει ο κ. Βέλμαχος, ο οποίος εργάζεται στο φημισμένο Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

"Είμαι ρατσιστής": Μια εντυπωσίακή αντίδραση στην κατηγορία περί ρατσισμού

Του Μάνου Ηλιάδη
Η καταγγελία κάποιου ως ρατσιστή, ιδιαίτερα στην χώρα μας, όπου οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» την προσάπτουν εναντίον οποιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη με την δική τους για πολλά θέματα, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Από πλευράς προπαγανδιστικής τεχνικής, αυτό αποβλέπει στο να φέρει σε θέση σε άμυνας τον οποιονδήποτε αντίπαλο, να επηρεάσει το φρόνημά του για αντίσταση σε ένα θέμα και να τον παρουσιάσει στην κοινωνία ως ένα άτομο μειωμένου ηθικού κύρους.

Νέες καμπάνες «γάμου» για Τσίπρα και Σαμαρά από Δένδια: «Ανήκει στο συνταγματικό τόξο ο ΣΥΡΙΖΑ»



Είναι εμφανείς οι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό τον τελευταίο καιρό για δημιουργία ενός κοινού μετώπου εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αυτά είναι τα “πεντάστερα” ξενοδοχεία της Τουρκίας..που πάνε τα ζώα οι Ευρωπαίοι..


Οι Εφημερίδες σήμερα στην ΔΑΝΙΑ..
Σχετικά με τις ξενοδοχειακές «ποιοτικές» υπηρεσίες των Τούρκων…

Ξάνθη: Έσπασαν εκκλησάκι και κατούρησαν τις εικόνες!!! (Μούγκα τα ΜΜΕ...)

Στη βεβήλωση του παρεκκλησίου που βρίσκεται τοποθετημένο στην πλατεία του χωριού Αυξέντιο στο δήμο Αβδήρων Ξάνθης, προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες.

Σύμφωνα με τον ιερέα του χωριού, οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο παρεκκλήσι, σπάζοντας τη γυάλινη πόρτα του, πέταξαν έξω τις εικόνες, μη διστάζοντας να ουρήσουν πάνω σε αυτές, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο ίδιος, μάλιστα, κάνει λόγο για μία ομάδα νεαρών κατοίκων των γύρω χωριών.

Οι κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν στην αποκατάσταση των ζημιών, ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, το πρωί της Πέμπτης αναδυόταν μία αφόρητη δυσωδία από το χώρο του παρεκκλησίου.


http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/07/blog-post_2665.html

Μέχρι και στην Αλβανία αντιμετωπίζουν καλύτερα την λαθρομετανάστευση

Σύλληψη λαθρομεταναστών στους Αγίους Σαράντα

Αλλη μία ομάδα λαθρομεταναστών συνέλαβε σήμερα η αστυνομία των Αγίων Σαράντα.

Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν κατά της μετανάστευσης. Οι σημερινοί αριστεροί τους διαβάζουν ή τα παίρνουν;


Σχόλιο ΛΦ: Στα αριστερά ο Μπακούνιν, πατέρας των αναρχικών. Μόνο που αν έβλεπε τι είναι η αναρχία σήμερα θα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.

Αφιερωμένο στην Ρεπούση..Ντοκουμέντο ΣΟΚ!! Η διαταγή των Τούρκων να σφάξουν όλους τους Έλληνες στην Σμύρνη...! Τα έγγραφα σπάνε κόκαλα...

Έγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών...

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΖΗΤΕΙ Η ΔΡΑΓΩΝΑ



Ξεσάλωσαν κυριολεκτικά λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές, που ζουν υπό την προστασία των ελληνικών Αρχών, αφού ετοιμάζονται να ζητήσουν την ίδρυση ιδιωτικού σχολείου, όπου θα διδάσκεται στα παιδιά τους η εθνική τους γλώσσα, τα ΄΄μπέν - γκάλι΄΄. Στο πλευρό τους ( όχι που θα έλειπε) η γνωστή κυρία Θάλεια Δραγώνα, που προσπαθεί, μέσω των γνωριμιών της, να πείσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να συναινέσει στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής ΄΄ταυτότητας΄΄ στο αίτημα αυτό.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μετανάστες επιτέθηκαν με οξύ σε Βρετανίδα μητέρα μπροστά στα μικρά παιδιά της «για να διασκεδάσουν»



Ένας Αφρικανός μετανάστης, με δύο Πακιστανούς συνεργούς του έριξε οξύ χωρίς λόγο σε μια 44χρονη γυναίκα μπροστά στα δύο δίδυμα αγόρια της. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει για πάντα παραμορφωμένη. Ήταν μια ξεδιάντροπη, εγκληματική, ρατσιστική επίθεση που έγινε μάλιστα στο φως της ημέρας, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες. Η επίθεση έγινε από τους τρεις αλλοδαπούς δράστες μόνο για να «διασκεδάσουν».

Ηράκλειο: Αλλοδαποί "μπράβοι" έσπασαν στο ξύλο εστιάτορα

Επεισοδιακή ήταν η χτεσινή μέρα για έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Ηράκλειο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και κατέληξε στο νοσοκομείο.
 Όλα ξεκίνησαν όταν το μαγαζί του που βρίσκεται στη λεωφόρο Καλοκαιρινού επισκέφτηκε ένας 28χρονος παλιός γνώριμος των αρχών που όπως φάνηκε ψαχνόταν για … 

Αρβελέρ περί ΣΥΡΙΖΑ


Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου".

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/07/o.html

Monday, July 29, 2013

ΣΟΚ από ΔΝΤ: "Το 2045 ίσως έρθει η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα"!!!


Το 2045 μ.Χ η Ελλάδα "μπορεί" να εισέλθει σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά αναφέρει έκθεση του ΔΝΤ η οποία κυριολεκτικά "θάφτηκε" από τα "συστημικά" ΜΜΕ.

Η Μυρτώ παλεύει για να ζήσει - Ακόμη ένα θύμα του πολυπολιτισμού!

Β.Πούτιν μπροστά στον "ελληνικό" σταυρό του Αγ.Ανδρέα: "Η ορθοδοξία μας ενώνει"


Σε μια βυζαντινής μεγαλοπρέπειας θρησκευτική τελετή ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προσκύνησε (όπως πρώτο το defencenet.gr έγραψε από χθες εδώ) τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα ο οποίος μεταφέρθηκε από την Πάτρα σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα κράτη του ορθόδοξου τόξου που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ (Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία) και έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα ενώ άγημα του ρωσικού Ναυτικού που έχει ως προστάση τον Άγιο Ανδρέα, μετέφερε την σημαία του και ακούμπησε τον ιερό σταυρό για να λάβει την ευλογία του Αγίου σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή.

Στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" φιλοξενούνται πολλοί φασίστες!

Μήπως δεν πρέπει να αγοράζουμε ποτέ τις καθεστωτικές εφημερίδες όπως "ΤΟ ΒΗΜΑ" που υπερασπίζονται ότι πιο ανθελληνικό και καπιταλιστικό υπάρχει;


assets_LARGE_t_420_54070887_type12128
Δεν τα εφήρμοσε καλά ο σύντροφος Χρύσανθος Λαζαρίδης αυτά που του συνέστησαν τα πρώην… μαθητούδια του στη Β΄ Πανελλαδική, οι της ομάδας του «Ιού», σχετικά με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Ειδικά αυτός ο Δένδιας τα έκανε…

Ινδός την έπαιζε σε παραλία του Ηρακλείου και... συνελήφθη!!! (Ρατσιστική δίωξη...)

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έβλεπε δεκάδες γυναίκες γύρω του και άρχισε να αυνανίζεται.

 - Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανώδυνη για τον ίδιο...

Αυτοί είναι οι εμπρηστές της Σάμου – για πιθανή “πρόβα πολέμου” μιλούν στην ΕΥΠ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΡΙΟΙ.
Στην περιοχή πλησίον του σημείου εμπρησμού, επλεε τουρκικό αποβατικο ρυμουλκούμενο από παλαιότερο τουρκικό πολεμικό που αναχαιτισθηκε από σκάφος του ΛΣ.
Στην Σάμο κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και ο π. Αυγουλέας.
Πρόβα πολέμου και μέτρησης αντιδράσεων με συντονισμένη ενέργεια που θα πρέπει να προβληματίσει. Δείτε τους:

Ταξιδιωτική οδηγία Foreign Office: Προσοχή στη Τουρκία βιάζουν Βρετανίδες!

Είπαμε οι εγκαταστάσεις δεν φτάνουν για να έχεις τουρισμό.. 



Το Foreign Office αναγκάστηκε να εκδόσει οδηγία σε όσους βρετανούς πολίτες έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στο ΜαρμαράΕξαιρετική ανησυχία προκαλούν στις αστυνομικές αρχές τις Τουρκίας, τα αλλεπάλληλα κρούσματα σεξουαλικής βίας στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μαρμαρά και όλα σε βάρος γυναικών από τη Βρετανία που ταξίδεψαν μερικές χιλιάδες 

Χωρίς τηλέφωνα και ιντερνέτ ξέμειναν στο ΠΑΣΟΚ

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ



Μπορεί η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη να ολοκληρώθηκε αλλά τα προβλήματα για τους ελάχιστους εναπομείναντες υπαλλήλους του κόμματος είναι…

Sunday, July 28, 2013

Ο Κεδίκογλου σε στημένη φώτο σε πλαζ ερωτοτροπεί κρύβοντας την κοιλιά ενώ η Ελλάδα καίγεται

kedikoglou5
Ατύχησε. Τη μέρα που νησιωτική Ελλάδα έχει λαμπαδιάσει, η φυλλάδα του κομιστή δημοσιεύει στημένη φωτογράφιση του βοηθού κολαούζου του Σαμαρά με πετσέτες να φιλιέται με λεγάμενη(δεν την ξέρουμε την κυρία κι ούτε θέλουμε να την μάθουμε)με άκομψο τρόπο και σε πλάνο που μόνον λύπηση προκαλεί.

6 αντιεξουσιαστές έδειραν 1 Χρυσαυγίτη στη Μυτιλήνη

Όλοι οι Έλληνες βλέπουν πλέον ότι τη βία δεν την επιθυμεί ο εθνικιστικός και πατριωτικός χώρος, αλλά η αριστερά και μερικοί αναρχικοί που προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες με απώτερο σκοπό οι Χρυσαυγίτες να τους αντεπιτεθούν για να κατηγορηθεί το εθνικιστικό κίνημα απ' τα κανάλια που όλως τυχαίως κρύβουν αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των Χρυσαυγιτών.

Δυστυχώς είναι τέτοια η πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός απ' τα εβραϊκά κανάλια, που πολλοί ανεγκέφαλοι πανηγυρίζουν όταν ένας Χρυσαυγίτης πάει στο νοσοκομείο και τον έχουν δείρει 5-10 ίσως και παραπάνω "αντιεξουσιαστές" και λένε "καλά του έκαναν γιατί ήταν φασίστας".

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμη και κάτω απ' αυτές τις συνθήκες όσοι αγωνιζόμαστε εναντίον της Χούντας των "περιούσιων" της Οδού Μελιδώνη για να έχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα εθνικιστική κυβέρνηση που θα σταματήσει την εβραϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα.

xrysh-augh-mitilini
Επίθεση από «γνωστούς-άγνωστους» δέχθηκε στη Μυτιλήνη ο 45χρονος Δημήτρης Ρήγας, ο οποίος σύμφωνα πληροφορίες, ανήκει στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της «Χρυσής Αυγής».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας τους και με τίτλο

Αλλοδαποί έκαψαν τη Σάμο και πέρυσι τη Χίο - Ήρθαν από Τουρκία


Στον ανακριτή οδηγήθηκαν χθες το πρωί προκειμένου να απολογηθούν οι δύο Σύριοι που είχαν βρεθεί την πρώτη κιόλας ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην εκκλησία του Άη Γιαννάκη στην ευρύτερη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής.

17 γυμναστές για 8 μαθητές σε σχολείο!


Στο Γυμνάσιο του Αγίου Ευστρατίου οι καθηγητές που απουσιάζουν με απόσπαση σε άλλες θέσεις είναι περισσότεροι από όσους διδάσκουν. Μάλιστα, για τους οκτώ μαθητές του Γυμνασίου του ακριτικού νησιού έχουν διοριστεί 17 καθηγητές φυσικής αγωγής! Συνολικά υπάρχουν στο Γυμνάσιο 29 καθηγητές με οργανική θέση, εκ των οποίων οι 11 διδάσκουν στο σχολείο και οι 18 εργάζονται, με απόσπαση, εκτός νησιού φυσικά.

Τούρκοι, Τσετσένοι και Σαλαφιστές έσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό Eλληνορθοδόξων στην Συρία

Ένα ολόκληρο χριστιανικό χωριό έπεσε θύμα της εκδικητικής μανίας των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων που τους συνεπικουρούν, οι οποίοι ήθελαν να "ξεπλύνουν" την ήττα που υπέστησαν στην Κουσέιρ: Εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν από τους εγκληματίες της «επανάστασης» σήμερα στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.


Οι ένοπλοι αντάρτες που συνεργάζονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) εισέβαλαν στο χωριό και το πλημμύρισαν στο αίμα, πριν προλάβει να επέμβει ο συριακός Στρατός.

Έλενα Ακρίτα Μπόμπολα: Σκατά τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής!



Καταπέλτης είναι η Έλενα Ακρίτα για όσους (425,990 παρακαλώ) ψήφισαν Χρυσή Αυγήκαι ορισμένοι δημοσιογράφοι τους αποκαλούν «πεινασμένους» και «απελπισμένους» συμπολίτες μας.
«Είναι φασίστες», τονίζει, και θέτει το ρητορικό ερώτημα «Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες»;

Πάλι ψέμματα είπαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι για το μαύρο τζιπ στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής

"Διαβάσαμε σε ανάρτηση του newsit.gr ένα άρθρο με τίτλο "Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής". Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:



"Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στο σταθμό Λαρίσης για να πάρουν κάποια τρόφιμα από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. 

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Μόλις μπει το 2014, αν χρωστάς σου παίρνουν την πρώτη κατοικία και θα μείνεις στο δρόμο!

-Η τρόικα δεν θέλει να δοθεί νέα παράταση πράγμα που σημαίνει ότι από 1/1/2014 βγαίνουν στο «σφυρί» χιλιάδες ακίνητα. -Υπόλογος ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας αφήνει ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.


Εάν τελικά αυτό συμβεί θα έχει ως αποτέλεσμα να αρθεί έστω και μερικώς η απαγόρευση αυτή από τον Ιανουάριο του 2014.
Αύριο, Πέμπτη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει την έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος στην οποία αναμένεται να εμπεριέχεται η αναφορά για άρση της απαγόρευσης που ισχύει σήμερα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, από την 1η Ιανουαρίου του 2014.
«Στη διαπραγμάτευση που θα γίνει με την τρόικα θα εξαντληθούν τα περιθώρια, προκειμένου να βρεθεί μια κοινωνικά δίκαιη λύση», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως υπάρχει διαφορά απόψεων με τους δανειστές.
Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μερικής άρσης της απαγόρευσης, ενδεχομένως με τη θέσπιση κριτηρίων, αν καταφέρει να πείσει την τρόικα ακόμα και για αυτό καθώς, μέχρι στιγμής ο κ. Χατζηδάκης λέει μόνο «ναι» στους δανειστές.


Η τρόικα δεν θέλει να δοθεί νέα παράταση εξέλιξη που- αν τελικά συμβεί - σημαίνει ότι από τη αρχή του 2014 θα αρχίσουν να βγαίνουν στον πλειστηριασμό ακίνητα κάθε είδους με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πρώτης προσφοράς.

Saturday, July 27, 2013

Κτύπημα για το τουρισμό: Αλβανοί λήστευαν τουρίστες και αφέθηκαν ελεύθεροι!

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου..!!!!
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, 14 περιπτώσεις διαρρήξεων σε τουριστικά καταλύματα στη Θάσο. 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 29, 30 και 31 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, οι τρεις δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 4 Ιουνίου 2012 έως 25 Ιουνίου 2012 διέρρηξαν 14 τουριστικά καταλύματα στη Θάσο, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά:

70% μείωση στο κλάδο κατασκευών, 71% μείωση στο κλάδο εμπορίας αυτοκινήτων, σβήνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σβήνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα του μνημονίου

loyketa-mnimonio9__article
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας για την πορεία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ενδεικτικό των συνθηκών ασφυξίας που βιώνουν οι Έλληνες έμποροι είναι η βουτιά κατά 90% (!) στον τζίρο τους την τελευταία πενταετία. Το 60% των μικρότερων επιχειρήσεων δεν μπορεί να δανειστεί, οι απολύσεις φθάνουν και το 40%, ενώ η μείωση των μισθών αγγίζει το 42%. Όλα αυτά προκύπτουν από την εξαμηνιαία έκθεση οικονομικής συγκυρίας της Εθνικής Τράπεζας, με τα στοιχεία να αποτυπώνουν όλη την έκταση της κρίσης που έπληξε κυρίως επιχειρήσεις που θεωρούνται η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Η μέση απασχόληση σε όλους τους κλάδους της οικονομίας έχει μειωθεί κατά 25%, με τα χειρότερα ποσοστά στον κλάδο των κατασκευών, όπου η απώλεια θέσεων εργασίας ήταν 52%. Παράλληλα σημειώθηκε κατακόρυφη πτώση των μισθών.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ «ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ

panteleimon
Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου.
Το "κόλπο" ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε "στεγαστικά" δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για ...

Friday, July 26, 2013

Η Τουρκία πρωταθλήτρια στην παιδεραστία και στο παιδικό πορνό


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτά βέβαια δεν θα μας τα δείξουν στα καλοπληρωμένα τουρκικά σήριαλ με τα οποία έχουν κατακλύσει το ηλίθιο-ποιούμενο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί σε κατάσταση αποχαύνωσης τις Τουρκάλες σε ένα μαγευτικό τύπου Μπέρβερλυ Χιλ περιβάλλον το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική πραγματικότητα.

Τρεις Κινέζοι αγόρασαν ακίνητα και πήραν άδεια παραμονής


Οι πρώτες τρεις άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς πολίτες που προχώρησαν στην αγορά ακινήτων έχουν ήδη χορηγηθεί, σε εφαρμογή των διατάξεων του επενδυτικού νόμου που παρέχει αυτή τη δυνατότητα σε επενδυτές στην αγορά ακινήτων, ενώ άλλες δύο αιτήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο έκδοσής τους.

Χειρότεροι από γουρούνια οι gay!

Θα τον καταδικάσουν άραγε οι απανταχού εβραιόφιλοι ομοφυλόφιλοι για ρατσισμό και ομοφοβία;


Μιλώντας σε συγκέντρωση, χαρακτήρισε τους γκέι «χειρότερους από γουρούνια, κατσίκες και πουλιά» και απείλησε πως θα τους αποκεφαλίσει...

Λίγες ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές της 31ης Ιουλίου, ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τους ομοφυλόφιλους «ανώμαλους» και «βρώμικους» προχώρησε σε ακόμα πιο σοκαριστικές δηλώσεις. 

Πρόκληση: Πληρώνουμε 700.000 ευρώ για το γραφείο του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου


Ο ελληνικός λαός πληρώνει 470.000 ευρώ το χρόνο για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου τη στιγμή που δεν έχει να φάει, να πληρώσει τα φάρμακα του και το ρεύμα του εξαιτίας του χαρατσιού το οποίο επέβαλε στα νοικοκυριά ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ‼! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη είναι στην Ιρλανδία... δείτε πως γίνετε το κόλπο για να πληρώνουν οι φορολογούμενοι...και ξυπνήστε

Ετσι κατακλέβουν το δημόσιο 
χρήμα οι τραπεζίτες. 
Ακούστε τα γέλια τους.

Με γενετικά προβλήματα σχετίζονται τα αποσυμφορητικά

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αποσυμφορητικά φάρμακα κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης αυξάνουν τον κίνδυνο συγκεκριμένων σπάνιων γενετικών ανωμαλιών στο νεογνό, σύμφωνα με μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Epidemiology.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...700.000 ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

700.000 Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΑΛΛΑ 700.000 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails