Monday, September 30, 2013

Κυνήγι μαγισσών αλα Μεσαίωνας! Ν.Δένδιας: "Κυνηγήστε τους νεοναζί στο διαδίκτυο"!

Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ σε ρόλο ιεροεξεταστή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου!

Όποιος τους πάει κόντρα χαρακτηρίζεται "νεοναζί" με συνοπτικές διαδικασίες...

Μη μασάτε. Ξεφτιλίστε τους!

Κύριε υπουργέ τι κάνει ο Jacob; Τα είπατε τώρα τελευταία πριν τις συλλήψεις;



Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια η αρμόδια Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κυνηγήσουν τις νεοναζιστικές ομάδες στο διαδίκτυο, οι οποίες προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις. Σκοπός είναι η άμεση καταπολέμηση της δράσης τους.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ 16 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 18 ετών, στη Λάρισα.

Συμμορία ανηλίκων Αλβανών λήστεψε φοιτητή με απειλή μαχαιριού στην Κρήτη!

46fc22e0c5299a135cc26b8eeba34389_XL
Οι δράστες αιφνιδίασαν την παρέα του άτυχου σπουδαστή - Η παρέα του θύματος άρχισε να τρέχει, ο φοιτητής έμεινε πίσω και παραπάτησε...

ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική!


Αυτή η ξανθιά που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται DouniaAmina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ωςμουσουλμάνα και σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία. Είναι διορισμένη από τον Γάλλο πρωθυπουργό στο ‘Observatoire de la laïcité’, μια

Νόμιμα τα δύο πιστόλια σε Ν.Μίχο και Γ.Λαγό;


Τα όπλα (που κατείχαν νόμιμα;) και μία κυνηγετική καραμπίνα βρήκαν στα σπίτια σπίτια των βουλευτών της του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής που κάνουν έρευνες για α βρουν "το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής".

''Πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχος''

Αβάσιμο χαρακτήρισε το κατηγορητήριο για τον πελάτη του ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Σαράκης,“πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχός”, για να προσθέσει ότι “Δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη”.
 

Κατατέθηκε η τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής


Κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για ''κακουργηματικές'' πράξεις.

Ιδού το φυλλάδιο του ΚΚΕ έξω απ΄τα Σχολεία: Έλληνες και Τούρκοι πολέμησαν μαζί λένε στα παιδιά μας οι Κομμουνιστές στα σχολεία!

Κατα τα άλλα οι κομμουνιστές γκρινιάζουν ότι η Χρυσή Αυγή κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά! Μα αυτοί κάνουν αποδεδειγμένα και φανερά.. Μόνο αυτοί δηλαδή έχουν το προνόμιο να προπαγανδίζουν στα σχολεία;

Αναγνώστης το βρήκε σε μεγάλες ποσότητες έξω από το σχολείο του παιδιού του, το φωτογράφισε και μας το 'στειλε, το έντυπο του ΠΑΜΕ, με το οποίο το ΚΚΕ προσπαθεί απεγνωσμένα, αλλά με ιδιαίτερη αποτυχία, να αλλάξει τον χαρακτήρα του 1821, σε "ταξική πάλη". Δείτε...

τι γράφει ο (ανυποψίαστος) αναγνώστης, τον οποίο ευχαριστούμε:

Αγαπητοι Φιλοι..

Σας στελνω με μειλ το φυλλαδιο που μοιραζαν μελη του ΠΑΜΕ εξω απο το πειραματικο γυμνασιο στα παιδια μας..

δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει αυτη η κινηση..

θελουν να αλλαξουν την ιστορια;;;; να μαθουμε νεα πραγματα;;;; και ποιος ειναι ο σκοπος;;;; τι θα κερδισουμε;;;

γιατι ειναι κακο αυτο που κανει η χρυση αυγη και δεν ειναι κακο αυτο που κανει το παμε;;;;;

ποια η διαφορα αναμεσα τους;;;;


Σχόλιο taxalia:

Χατζημπούρδογλου σε δικηγόρο Κασιδιάρη: Δεν έχουμε γνώση της δικογραφίας! Βίντεο

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Συνέλαβαν 2 Χρυσαυγίτες στο Αγρίνιο τρεις κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, κουτί χειροπέδων το οποίο ήταν άδειο και 5 κιλά παράνομο καπνό!

Γελάνε και οι πέτρες με τις συλλήψεις που κάνει το εβραϊκό καθεστώς.... 

epi-xa-agrinio2
Στη σύλληψη δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο προχώρησαν οι άνδρες της τοπικής αστυνομίας μετά τις κατ΄οικον έρευνες του μεσημεριού, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr . Στην κατοχή του ενός, γνωστού στελέχους και μέλους της κεντρικής επιτροπής της Χ.Α., βρέθηκαν τρεις κάλυκες πολεμικού τυφεκίου και κουτί χειροπέδων το οποίο ήταν άδειο. Στην κατοχή του άλλου στελέχους  βρέθηκε  ποσότητα 5 κιλών παράνομου καπνού με την κατηγορία που τον βαρύνει να αφορά την παραβίαση του τελωνειακού κώδικα . Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Αγρινίου ενώ αναμένονται οι ανακοινώσης της αστυνομίας.

"Πίναμε το αίμα των χριστιανών"


 Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση BokoHaram άνοιξε πυρ εναντίον τουλάχιστον 50 φοιτητών την Κυριακή 29/09/13 στη Γεωργική Σχολή της επαρχίας Yobe, στο Gombe στα βορειοανατολικά της Νιγηρίας, μια περιοχή  της οποίας  τα εκπαιδευτικά  ιδρύματα  έχουν και στο παρελβόν πληγεί από την  ίδια τρομοκρατική οργάνωση .

Ο Αλβανός εθνικιστής Κάτσε θα ξαναφορέσει κανονικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ - Μόνο Έλληνες εθνικιστές δεν θέλουν στον ΠΑΟΚ

 Ο ΠΑΟΚ ακούγεται ότι θα συγχωρέσει τον Αλβανό εθνικιστή ποδοσφαιριστή που πόζαρε περήφανα με τη φανέλα των πραγματικών συνεργατών των Φασιστών... Είμαστε σίγουροι ότι αν φορούσε καμιά φανέλα ελληνικής εθνικιστικής οργάνωσης Έλληνας ποδοσφαιριστής θα τον είχαν διώξει άμεσα.. Δεν πειράζει.. Για εμάς πάνω απ' όλα είναι η Ελλάδα και καμιά ομάδα.. 

Ο Εργκούς Κάτσε είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα και να τεθεί στην διάθεση του Χουμπ Στέφενς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ "Ανθρακες ο θησαυρός" του "κοριού" της ΕΥΠ - Αθωώνει αντί να ενοχοποιεί!

Άνθρακες ο θησαυρός από το περιεχόμενο των δήθεν "αποκαλυπτικών" συνομιλιών μεταξύ των στελεχών της ΧΑ στη Νίκαια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα.

Μάλιστα όχι απλώς δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό, αλλά είναι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αφού έχει ξεκινήσει η πολιτική καταιγίδα και διώξεις σε βάρος του κόμματος.


Υπάρχει θέμα με τις συλλήψεις των βουλευτών της Χ.Α - Τι λένε ποινικολόγοι και νομικοί


Από το zouugla.gr μεταφέρουμε το οποίο είναι αχθρικά διακείμενο προς την Χρυσή Αυγή:

Η εκτίμηση των ποινικολόγων και των νομικών για το πόρισμα

Το zougla.gr επικοινώνησε με συνταγματολόγους και έγκριτους νομικούς ζητώντας τη γνώμη τους για το πόρισμα του αντιεισαγγελέα κ. Βουρλιώτη.

Εισαγγελικοί κύκλοι τόνισαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα ότι, από τη στιγμή που βρέθηκαν όπλα, υπάρχει δομημένη οργάνωση με ιεραρχία και διαρκή δράση και οι εντολές που δίνονταν εκτελούνταν τυφλά, η υπόθεση είναι «δεμένη».


Βασίλης Ταουξής – Δικηγόρος
«Ως πολιτικοί, εάν ήθελαν να εξοντώσουν τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να παλέψουν μαζί της στην κονίστρα της πολιτικής. Σε νομικό επίπεδο αυτό που διέπραξαν είναι ένα τεράστιο δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα και το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να τους καταστήσουν περισσότερο συμπαγείς, ώστε η Χρυσή Αυγή να αποκομίσει περισσότερα πολιτικά οφέλη. Η σύλληψη βουλευτών και η παραπομπή τους σε δίκη χωρίς προηγουμένως να αρθεί η βουλευτική τους ασυλία οδηγεί σε μέρες που εμείς οι μεγαλύτεροι θέλουμε να ξεχάσουμε και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

...

Προς πατριώτες Νεοδημοκράτες: Ο Σαμαράς είχε συμμετάσχει σε 2 συνεδριάσεις της εβραϊκής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Ακολουθεί παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με το θέμα..

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι πραγματικότητα.Κανείς πλέον δεν μπορεί να πεί οτι τα σενάρια σχετικά με την ύπαρξη Νέας Τάξης Πραγμάτων και εγκαθίδρυσης Παγκόσμιας Κυβέρνησης απο μη εκλεγμένους απο τους λαούς δικτάτορες,είναι "συνωμοσιολογίες".

Υπάρχουν δηλώσεις αρχηγών κρατών να μιλούν υπερ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Μπορείτε εύκολα να τις βρείτε στο youtube.Ο Ομπάμα,ο Μπούς,ο πατέρας Μπούς,ο Γκόρντον Μπράουν,ο Πρόεδρος της Γεωργίας,ο Σόρος, η Μέρκελ, ο Κίσσινγκερ,ο Βάρμπουργκ και άλλοι πολλοί έχουν μιλήσει για την Νέα Τάξη.

Υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης έχουν ταχθεί πρόσφατα και ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί στην χώρα μας που έχουν ταχθεί ξεκάθαρα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις πολιτικές της.

Εχουμε αναφέρει πολλές φορές οτι κορυφαία στελέχη των ελληνικών κυβερνήσεων ακολουθούν κατα γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Τα ίδια έχουμε αναφέρει με στοιχεία πάντοτε και για πολλές άλλες χώρες όπως η Γαλλία,ΗΠΑ,Βρετανία,Γερμανία.

Τα μεγάλα ΜΜΕ τόσο στη χώρα μας,όσο και στις ονομαζόμενες "Δυτικές χώρες" έχουν δημιουργήσει στους ανθρώπους την ψευδαίσθηση οτι στα κόμματα εξουσίας αλλά και στα περισσότερα μικρά κόμματα υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες και θέσεις.

Τα ΜΜΕ μας λένε οτι υπάρχουν "Δεξιοί" πολιτικοί,"αριστεροί","κεντρώοι","ακροδεξιοί" κτλ.

Οταν όμως βλέπεις τι πολιτικές ακολουθούν στα σημαντικά ζητήματα οι πολιτικοί μας,καταλαβαίνεις οτι στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα.
Θυμάστε όλοι το 2004 όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές και ανέλαβε η ΝΔ,οτι καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν υπήρξε στις πολιτικές της χώρας μας.

Στην παιδεία ακολούθησε η ΝΔ την ίδια και χειρότερη νεο-ταξική πολιτική αφελληνισμού.

Στην οικονομία παρέμεινε η "ελευθερη οικονομία" των Τραπεζιτών.

Στα εθνικά θέματα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.Είχαμε αθρόες νομιμοποιήσεις-ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών,διαρκή υποχωρητικότητα κτλ...

Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των μέχρι τώρα κομμάτων εξουσίας.Ολα ακολουθούν τις επιταγές των Παγκοσμιοποιητών. Δουλεύουν στα πλαίσια της δημιουργίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Οι διαφορές μεταξύ των μεγαλοστελεχών των κομμάτων υπάρχουν μόνο στα δελτία ειδήσεων και στις σχετικές πολιτικές εκπομπές.Η τηλεόραση σου δίνει την εντύπωση οτι όντως διαφέρουν.

Στην πραγματικότητα όμως δεν διαφέρουν καθόλου.

Ενα παράδειγμα είναι και οι συμμετοχές τους στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,που κανένας Ελληνας πολιτικός δεν μίλησε ποτέ ξεκάθαρα για το τι ακριβώς συζήτησαν στην Λέσχη αυτή.Γιατί μας κρύβουν άραγε το ποιοί συμμετείχαν και το τι συζήτησαν;

Πως γίνεται Ελληνες πολιτικοί που δηλώνουν Σοσιαλιστές","Κεντροδεξιοί","Αριστεροί","Πατριώτες" να συμμετέχουν σε ένα κλειστό κλάμπ,που το εσωτερικό του Συμβούλιο δεν εκλέγεται αλλά αποτελείται απο ισόβια μέλη,ενω ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν τους χειρότερους καπιταλιστές τους πλανήτη;

Πως γίνεται λοιπόν να συμμετέχεις σε μια τέτοια κλειστή Λέσχη και να δηλώνεις ιδεολόγος;

Επιγραμματικά αναφέρουμε οτι στην Λέσχη αυτή το συμβούλιο αποτελείται απο άτομα που είναι οι φανεροί θεμελιωτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων,όπως Ben Shalom Bernanke,James Wolfensohn,Robert Zoellick,Josef Ackermann,David Rockefeller,Kenneth Jacobs.




Ολο το συμβούλιο της Μπίλντερμπεργκ αποτελείται απο Εβραίους Τραπεζίτες ή μεγαλοστελέχη τραπεζιτών.
Τι μπορεί να συζητήσει άραγε ένας ιδεολόγος "πατριώτης" με τους ανθρώπους αυτούς;Γιατί κρύβουν απο τους ψηφοφόρους τους τι συζήτησαν εκεί μέσα;

Ακολουθεί η είδη απο VENDETA

Ο ''πατριώτης'' Σαμαράς στην Bildeberg

Επειδή βαρέθηκα όλη αυτή την ενοχλητική προπαγάνδα αυτές τις μέρες απο το διαδίκτυο υπέρ του Αντώνη Σαμαρά απο άλλους ηθελημένα και απο άλλους απο αφέλεια θα σας υπενθυμίσω οτι ο Αντώνης ο Σαμαράς το 1992 είχε λάβει μέρος στην συνεδρίαση της Bildeberg.Πηγές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Τα εβραϊκά ΜΜΕ θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο εικόνα του Αθανάσιου Διάκου!

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Είναι τα ευρήματα που βρέθηκαν σε γραφείο της ΧΑ και αποδίδονται σε αστυνομικό. Μαζί λοιπόν με τον εξοπλισμό και τα φυσίγγια, φιγουράρει μια εικόνα ήρωα του 1821!! Με αριθμό στοιχείου, όπως τα πυρομαχικά! Κάποιοι παίζετε πολύ επικίνδυνα παιχνίδια… Προπαγάνδα 
αίσχιστου είδους. Θα επανέλθουμε…




20130924-201505.jpg

Κούγιας: Δεν μπορούν να στηριχθούν σε δίκη οι κατηγορίες

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!



Επεσε και το κάστρο του ορίου των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για χιλιάδες ομαδικές απολύσεις! 

Αστυνομικό κράτος στα σχολεία: Σαρωτές παλάμης για την αγορά σχολικών γευμάτων από μαθητές στις Η.Π.Α

Αστυνομικό κράτος στα σχολεία 
Η «αφαίρεση» των ατομικών δικαιωμάτων και των προσωπικών ελευθεριών φαίνεται να ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία στις Η.Π.Α. Το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα στη χώρα μετατρέπεται, ουσιαστικά, ολοένα και περισσότερο  σε έναν εξαναγκασμό συμμόρφωσης των παιδιών σε μία πανίσχυρη κεντρική εξουσία.

Στέλεχος της Apple παραδέχεται ότι η εταιρεία του θα μοιράζεται τα δακτυλικά αποτυπώματα με την NSA


Το νέο iPhone 5S της Apple μας έρχεται εξοπλισμένο με τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων σαν ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων έχει γίνει πια ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό στις νέες τεχνολογικές συσκευές στη σημερινή κοινωνία και ειδικά μετά το σόκ όλων μας που ήρθε με τις αποκαλύψεις του Snowden.
Οι υπεύθυνοι της Apple έχουν διατηρήσει μια ουδέτερη στάση σχετικά με τη δυνατότητα της ανταλλαγής δεδομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους με την NSA. Ενας δημοσιογράφος από την Nationalreport.net μετά από αρκετές ώρες και προσπάθειες κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με κάποιον μέσα από την Apple που μπορούσε να δώσει απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα.
“Absolutely the databases will be merged. This whole ‘fingerprint scan’ idea originated from someone in our Government. They just didn’t expect to be outed by Snowden, you know.”

Sunday, September 29, 2013

Εβραίος παιδόφιλος Κον Μπεντίτ: Θέλω να δω διαδήλωση 500.000 ενάντια στην Χρυσή Αυγή!

Ο Cohn-Bendit έγραψε ένα βιβλίο (‘Le Grand Bazar’) περιγράφοντας τις εμπειρίες του ως νηπιαγωγός λέγοντας τα ακόλουθα:

«Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν...»


«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;’ Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί ...»

Ο γνωστός για τις παιδοφιλικές του θεωρίες Koν Μπετίτ (σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους, χαρακτηριστική είναι η φράση του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι") δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής:
«Στη δημοκρατία, όταν σε μια κομματική οργάνωση κρύβεται μια στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για πράξεις βίας, επιθέσεων και δολοφονιών, είναι ένας λόγος αλλά και μια υποχρέωση να απαγορευθεί αυτό το κόμμα» δηλώνει ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.
Και συμπλήρωσε, ονειρεύομαι «Να δω στην Ελλάδα μια ειρηνική διαδήλωση από 500.000 κόσμο που να διαμαρτύρεται μαζικά ενάντια στη βία της Χρυσής Αυγής».

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μετανάστης πορτιέρης έδιωξε από το μπαρ Σουηδέζα blogger γιατί ήταν, λέει, «ρατσίστρια»

Αυτό το κορίτσι λέγεται Paulina Danielsson και έχει ένα από τα πιο δημοφιλή blogs της Σουηδίας. Στο blog της που ονομάζεται Paow δημοσιεύει θέματα για τη μόδα. Τις τελευταίες ημέρες της ασκήθηκε κριτική όμως, επειδή τόλμησε να δηλώσει την συμπαράστασή της στο εθνικιστικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών.

Ρουμανία 1923: Η σύλληψη, η φυλάκιση και η δίκη του Codreanu και των άλλων «αναρχικών συνομωτών»

Τον Οκτώβριο του 1923, ο Ρουμάνος εθνικιστής Corneliu Zelea Codreanu (Κορνήλιος Ζέλεα Κοντρεάνου – βλ. κι εδώ) (1899 - 1938) προδομένος από έναν από τους συνεργάτες του, συλλαμβάνεται και δικάζεται. 

Επικές δηλώσεις ΚΚΕ: Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε προπαγάνδα στα σχολεία!!!

Επικές οι δηλώσεις του Σοφιανού στον ΣΚΑΪ:

Στο 38% τα εθνικιστικά στην Αυστρία!


Τρίτο σε δύναμη κόμμα, που σύμφωνα με τα exit poll συγκεντρώνει 22,4% των ψήφων (το 2008 είχε πάρει 17,5%), χωρίς να αποκλείεται και η κατάκτηση τελικά της δεύτερης θέσης, αναδεικνύεται το Κόμμα των Ελευθέρων του Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ενώ στη τέταρτη θέση βρίσκονται οι Πράσινοι με 22% έναντι του 10,4% το 2008 και ακολουθεί το πρωτοεμφανιζόμενο σε εθνικές εκλογές κόμμα Ομάδα Στρόναχ του Αυστρο-Καναδού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Φρανκ Στρόναχ, με 11%, που υποστηρίζετε επίσης από εθνικιστές.

Έρχεται αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Θα απαγορεύεται εφεξής η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες!


Έρχεται ξανά ο "αντιρατσιστικός" νόμος ο οποίος στην ουσία θα είναι καθαρά ρατσιστικός για τους Έλληνες πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στις διατάξεις του θα απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες"!

Ισραήλ: Συνελήφθησαν 4 νεαροί που βεβήλωσαν χριστιανικό νεκροταφείο

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών Ισραηλινών, οι οποίοι βεβήλωσαν χριστιανικό νεκροταφείο στο όρος Σιόν, στον τομέα της Παλαιάς Ιερουσαλήμ, προχώρησε την Κυριακή η ισραηλινή Αστυνομία.

Ποιοί προμηθεύουν λαθρομετανάστες με πλαστά δελτία ταυτότητας;

7 LΟι δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, συνεχίζονται. Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε Δημοτικό Διαμέρισμα Μοιρών του Δήμου Φαιστού, δύο Πακιστανοί, ηλικίας 27 και 31 ετών διότι, προκειμένου να εξακριβωθεί το νόμιμο της παραμονής τους στην χώρα, επέδειξαν κατά τον διενεργούμενο έλεγχο πλαστά δελτία ταυτότητας. Που τα βρήκαν; Καιρός να σπάσει το απόστημα της βιομηχανίας που συμβάλλει στην παράνομη παραμονή στη χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών. Προανάκριση ενεργεί πάντως η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Έφτυσε τις διανοούμενες πόρνες ο Ηλίας Κασιδιάρης - Βίντεο

Το ότι οι δημοσιογράφοι είναι διανοούμενες πόρνες δεν το λέμε εμείς.. Το λέει ο ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετηστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο.Ο Σουϊντον είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

Πηγή « Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών στην Βουλή

Κατάλυση του Συντάγματος - Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών στην Βουλή
Η μνημονιακή χούντα Σαμαρά απέδειξε περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι τη Δημοκρατία, της οποίας τη διαφύλαξη τόσο πολύ έχουν επικαλεστεί τελευταία, την αντιλαμβάνονται μόνο αλά καρτ.

Ένας νεκρός σε συμπλοκή αλλοδαπών στην Κυψέλη.(Θα κάνουν συλλαλητήριο,οι ανθρωπιστές;)



Ένας άνδρας σκοτώθηκε στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών στην Κυψέλη το πρωί της Κυριακής. Το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Χανίων.

ΙΔΟΥ ΟΙ 72 ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

aristera_tromokratia__article
Εδώ και περίπου δέκα ημέρες, ωρύεται εν χορώ όλο το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και οι μηντιακοί του παπαγάλοι, για τον νεκρό του Κερατσινίου. Για τον έναν νεκρό! Εδώ, όμως υπάρχουν –από το 1974 μέχρι σήμερα- δεκάδες νεκροί της κόκκινης τρομοκρατίας, τους οποίους δεν τους θυμάται κανείς! Ευκαιρία είναι να τους θυμίσουμε εμείς σήμερα:

Συνολικά δολοφονήθηκαν 72 συνάνθρωποί μας και τραυματίστηκαν 580. Πιο συγκεκριμένα, από την «17 Νοέμβρη» δολοφονήθηκαν οι:

Λαέρτης Βασιλείου: “Φασίστες είστε εσείς! Θα ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό;”

Για μαλλί φώναξαν τον ελληνοαλβανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Λαέρτη Βασιλείου στο πρωινό του ΣΚΑΙ ο οποίος πέρυσι είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής για το Corpus Christi και τις αντιδράσεις που είχαν σημειωθεί έξω από το θέατρο “Χυτήριο” με πρωταγωνίστρια τη Χρυσή Αυγή αλλά βγήκαν κουρεμένοι.
Η πανελίστρια προσπάθησε να τσιτώσει τον ηθοποιό με τα περυσινά γεγονότα και τον ίδιο να την αφήνει πάγο λέγοντάς της πως αυτά είναι περυσινά ξυνά σταφύλια καλώντας τους πολιτικούς να ζητήσουν συγγνώμη.
Ο κος Βασιλείου πιο έλληνας από αρκετούς άλλους έβαλε το πάνελ στη θέση. Όλοι μαζί κιτρίνισαν και με τον τρόπο τους τον έκαναν να αποχωρήσει αφού δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει και το γνωστό νεοδημοκρατικό μαϊντανό να ενίσταται.
Πέρυσι κε Βασιλείου με το έργο που ανέβασες σου ασκήσαμε κι εμείς κριτική. Τώρα όμως με όσα είπες για το λαό, σου λέμε ένα μπράβο.

Και ο Κούγιας αμφιβάλλει για τη νομική βάση των συλλήψεων της Χρυσής Αυγής

kougias
Και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας προστέθηκε στον κατάλογο όσων ανησυχούν για το κατά πόσο είναι γερά νομικά δεμένες οι κινήσεις της Δικαιοσύνης σχετικά με τις συλλήψεις βουλευτών και μελών της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής. Με παρέμβαση του στο ΣΚΑΙ δήλωσε ότι η κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση βρίσκεται στα όρια επισημαίνοντας των κίνδυνο να ανακύψουν σημαντικά νομικά ζητήματα.

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ, ενόψει της άφιξης του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη.

Χ. Παππάς: "Μην τους πιστεύετε. Πατρίδα, Λαός, Εθνικισμός"!

Μαρκογιαννάκης ΝΔ: Είναι πολιτική απόφαση οι συλλήψεις! Όχι δικαστική! Βίντεο

Όλοι καταλαβαίνουν τι εστί πολιτική σύλληψη! Σημαίνει ποινικοποίηση ιδεολογίας! Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο Έλλην.. 


Απίστευτα πράγματα είπε στην τηλεόραση ο Χ.Μαρκογιαννάκης ο οποίος είπε ότι ήταν πολιτική η απόφαση της σύλληψης των στελεχών της ΧΑ.
 
Αμέσως οι παρουσιαστές της εκπομπής έτρεξαν να τον διορθώσουν λέγοντας ότι η απόφαση ήταν δικαστική!
 
«Είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο MEGA για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
 
Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν άρμοζε σε βουλευτή, αλλά σε κακοποιό» και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο»
 
Το θέμα είναι ότι η βιασύνη να ορίσετε την απόφαση ως πολιτική δείχνει άλλες ατραπούς πολύ επικίνδυνες.
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣ ΜΕΣΩ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ - ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

Στα τέλη του '70 και στις αρχές του '80 εκδηλώθηκε έντονη ανησυχία για τις για τις τεχνικές πλύσης εγκεφάλου και ελέγχου του νου που εφάρμοζαν οι μυστικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο. Ο Τζον Μαρκς (John Marks) στο βιβλίο του "The Search for the Manchurian Candidate" και ο Γουόλτερ Μπόου αρτ (Walter Bowart) στο βιβλίο "Operation Mind Control" περιέγραφαν πει ράματα με ναρκωτικά, ύπνωση και άλλες"τεχνικές" που είχαν εφευρεθεί για την επίτευξη του προγραμματισμού του ανθρωπίνου εγκεφάλου.

Ο Δρ. Ουίλσον Μπράιαν Κει (Wilson Bryan Key) προειδοποίησε για τους κινδύνους της υποσυνείδητης διαφήμισης και της χρησιμοποίησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την χειραγώγηση της κοινωνίας. Ο Κει μίλησε για τα εκατομμύρια δολάρια που ρίχνουν οι διαφημιστές κάθε χρόνο στην υποσυνείδητη διαφήμιση για να "κατηχήσουν" και να κατευθύνουν το αθώο κοινό στον αδιάκοπο και χωρίς φρένο μαζικό καταναλωτισμό.

Το άρθρο αυτό εξετάζει κάποιες απλές συσκευές προγραμματισμού του υποσυνειδήτου καθώς και την χρήση των τηλεοπτικών προγραμμάτων και διαφημίσεων για τον έλεγχο των μαζών.

















Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

Η πιο γνωστή έρευνα στον τομέα αυτό έχει γίνει από τον Δρ. Ουίλσον Μπράιαν Κέι, καθηγητή δημοσιογραφίας και συγγραφέα των βιβλίων, "Media Sexploitation", "The Clam Plate Orgy" και του "Subliminal Seduction".

Στα Ιεροσόλυμα θα μεταβεί στις 8 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς

Στα Ιεροσύλυμα θα μεταβεί στις 8 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ανώτατο Υπουργικό Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ. 



Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Ιεροσόλυμα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί, επίσης, με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο. 

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη του Ελληνο-Ισραηλινού Επιχειρηματικού Συνεδρίου.

Saturday, September 28, 2013

Ο ντελάλης του Ρότσιλντ είπε ότι όποιος ξαναψηφίσει Χ.Α ανήκει στον υπόκοσμο!

Και όποιος ψηφίσει "Δημοκρατικό Τόξο" είναι καλός μαλάκας.. 

Πολλοί θα ψηφίσουν Χ.Α εξαιτίας τέτοιων δηλώσεων απ' τους μεγαλοδημοσιογράφους... 



"Από δω και στο εξής θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι" δήλωσε ο δημοσιογράφος Πρετεντέρης στο MEGA, αναφερόμενος στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή από 'δω και στο εξής. Είπε δηλαδή ότι τη Χρυσή Αυγή την ψήφισαν πολλοί οικογνειεάρχες, άνθρωποι που δεν ήξεραν για το τι είναι αυτό το κόμμα αλλά τώρα με όσα αποκαλύφθηκαν θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρυ. Θα ξέρουμε δηλαδή ότι όσοι από δω και στο εξής όσοι ξαναψηφίσουν την ΧΑ θα ανήκουν στον υπόκοσμο! 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο έγκλημα - Μόνο "ένοχοι..." εθνικιστές βουλευτές


Δεν υπάρχει συγκεκριμένο "έγκλημα" για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες εθνικιστές πολιτικοί στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Βουρλιώτη.

Ρουφιάνοι των Εβραίων στην Κρήτη στοχοποίησαν στην ΕΛ.ΑΣ δάσκαλο για κατήχηση παιδιών στην Χ.Α. αλλά τελικά ήταν αθώος!


Αυτη τη φορά στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ βρέθηκε ένας δάσκαλος που υπηρετεί σε σχολείο του Δήμου Βιάννου. Η αστυνομία είχε πολύ.. σοβαρές και αξιόπιστες καταγγελίες πως έχει δημιουργήσει στην περιοχή ένα άτυπο... "κατηχητικό" σχολείο, στο οποίο μυεί τους νέους και τα παιδιά στην ιδεολογία τoυ Λαϊκού Συνδέσμου

Πάλι ψέμματα τα περι 3 παράνομων όπλων: "Ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια..."


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Παρθένης, προχώρησε σε επίσημες δηλώσεις σχετικά με τις σημερινές συλλήψεις των στελεχών τoυ Λαϊκού Συνδέσμου, στο πλαίσιο παραγγελίας του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η εβραϊκή κοινότητα της Αμερικής συγχαίρει το "Δημοκρατικό Τόξο" για τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής


Λίγες ώρες πριν την άφιξη στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος την Δευτέρα το πρωί θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις, χαιρέτισε τις συλλήψεις της ηγεσίας και μελών του κόμματος δηλώνοντας ότι αυτό που διακυβεύεται με τη δράση της Χρυσηίς Αυγής είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Υπό αυτό το πρίσμα, εκτίμησε ότι «το ξεκάθαρο μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση είναι ότι οι δυνάμεις του βίαιου εξτρεμισμού αποτελούν απειλή για την κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτές».

Ο Κασιδιάρης, η προφητεία των Σοφών της Σιών και η ποινικοποίηση του εθνικισμού - Βίντεο

Ο Κασιδιάρης ομιλεί στην Βουλή και αναφέρει σχετικό απόσπασμα απ' τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που ομιλούν σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους...

Οι συλλήψεις των βουλευτών προφανώς έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος


Διότι σύμφωνα με το άρθρο..

Σαμαράς: “Ελληνες και Εβραίοι είμαστε αδέλφια"

Αυτά να τα βλέπουν οι Νεοδημοκράτες που τον ψήφιζαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν.. Οι Έλληνες όχι μόνο δεν είναι αδέλφια με τους Εβραίους αλλά προαιώνιοι εχθροί, μιας και οι Εβραίοι πάντοτε προσπαθούσαν να μας υπονομεύσουν.. Και πολλές φορές μας έσφαξαν κιόλας.. 

Διαβάστε σχετικά με τα "αδέλφια" μας εδώ.. 



Για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα ρατσισμού και κρουσμάτων βίας έκανε λόγο νωρίτερα από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός απευθύνοντας χαιρετισμό σε εκδήλωση μνήμης για την 70η Επέτειο έναρξης εκτοπισμού των Ελλήνων Εβραίων.

Φιλοεβραίος ποινικολόγος Δημητρακόπουλος: Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών - Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο

20% ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανοδο της Ακρας Δεξιάς, ακόμη και στο 20%, καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις εν όψει των εκλογών της Κυριακής, στην Αυστρία.

Συριζαίος, πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ με καμπινάτο σκάφος! Η επανάσταση θέλει καλοπέραση

Αν το έχει και σε offshore εμείς οι υπόλοιποι να πάμε να αυτοκτονήσουμε...
Αφιερωμένο στους μαλάκ@ς που λένε ότι δεν έχουν να φάνε και σκούζανε όταν σούταραν τον εν λόγω... κ. Αρβανίτη από την ΕΡΤ




Ο κύριος σήμερα εργάζεται στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ "στο κόκκινο"... αλλά το σκάφος το αγόρασε με τα λεφτά που μάσαγε τόσα χρόνια από την ΕΡΤ... τα οποία κατά δήλωσή του ήταν 1.500 ευρώ το μήνα...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails