Sunday, January 12, 2014

Η Χούντα Σαμαρά φυλάκισε άλλους 2 βουλευτές ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Τα άλλα κόμματα δεν λένε λέξη γιατί νομίζουν ότι θα ωφεληθούν με ψήφους!


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο οι Γ.Γερμενής και Π.Ηλιόπουλος. Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με απόφαση των ανακριτριών της υπόθεσης και του αρμόδιου εισαγγελέα.
Μετά από πολύωρη διάσκεψη οι εφέτες και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάνθηκαν ότι οι δύο βουλευτές κρίνονται προφυλακιστέοι για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενοι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση στους συγκεντρωμένους, αυτοί ξέσπασαν σε συνθήματα αποδοκιμασίας κατά των δικαστών, των δημοσιογράφων και του πρωθυπουργού.
Φυσικά τα εγχώρια ΜΜΕ σήμερα δεν παρέλειψαν να φτιάξουν "κλίμα" αναφερόμενα σε φωτογραφίες του Η.Κασιδιάρη (που αποσπάστηκαν από τον υπολογιστή του) που τον "παρουσιάζουν" έλεγαν να φτιάχνει κάποιο είδος "χημικής" ουσίας σε ένα μπουκάλι! Και ήταν σίγουρα τα "έγκυρα" ΜΜΕ ότι έπρόκειτο περί κάποιας ύποπτης ουσίας. Προφανώς θα εξεταστεί αν παραβιάστηκε και η Συνθήκη περί Χημικών Όπλων, όλα γίνονται στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" και πολύ πιθανόν να κατηγορηθεί ο Η.Κασιδιάρης με πρωτότυπες κατηγορίες όπως του "μικρού αλχημιστή" όπως ο Μ.Άσαντ.
Θα πρέπει από τουδε και στο εξής να εξαφανίσουμε όλοι ότι φωτογραφίες υπάρχουν από τα παιδικα μας χρόνια με πλέι μομπίλ, όταν παίζαμε τους πειρατές, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον οποιουδήποτε ως στοιχείο συμμετοχής σε...πειρατική οργάνωση. Και μην ξεχάσετε, να προσέχετε τι θα ντύνεστε στις απόκριες. Πριν αγοράσετε τη στολή σας ζητήστε ένα κατάλογο με το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails