Monday, January 27, 2014

Aδωνις Γεωργιάδης: "Δεν λέμε όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"!

Απλά η επιβεβαίωση αυτού που έχει καταγράψει μέσα από μια προσεκτική ανάλυση των γεγονότων το defencenet.gr, περί πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πώς "δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης"!
Στη φώτο ο Άδωνις δείχνει το βιβλίο 1500 σελίδων του Κώστα Πλεύρη "Εβραίοι όλη η αλήθεια".. Η κορυφή της πολιτικής κυβίστησης... 
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real. fm, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «o ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει  στροφή 180 μοιρών», τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα».

«Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές είπε ότι «100% βγαίνουμε από το τούνελ», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails