Monday, January 27, 2014

Με ψεύτικες φωτογραφίες διασύρουν την Ελλάδα οι αριστεροί για τους πνιγμούς ανθρώπους στο Φαρμακονήσι

Αναφορικά με τη φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες διακινείται σε μέσα του ηλεκτρονικού Τύπου και συνδέεται με τα τραγικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται το εξής:




«Η συγκεκριμένη φωτογραφία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την ανθρώπινη τραγωδία στο Φαρμακονήσι, αλλά, αντιθέτως, έχει αναρτηθεί την 06-09-2012 σε ξένο ιστότοπο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371/» 
Η επίμαχη φωτογραφία
Καταλάβατε τι διασυρμό επιφυλάσσουν παγκοσμίως στη χώρα μας;
Λένε ότι "εκεί σκοτώνουν τους μετανάστες", "η Ελλάδα είναι η χώρα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", "πνίγουν τους μετανάστες που ζητούν χέρι βοηθείας" και άλλα τέτοια. Το μένος και το μίσος τους για την Ελλάδα είναι τέτοιο ώστε διακινούν και φωτογραφίες πλαστές τις οποίες χρεώνουν σε μάς. Κι εδώ, τα κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ άλλο που δεν θέλουν να συνεχίσουν την σπέκουλα σε βάρος της Ελλάδος! 

http://indobserver.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9401.html

Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας από τους άτυχους μετανάστες που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι. Φυσικά αναπαράχθηκε από τους γνωστούς βλάκες των social media και από κάτι σούπερ ντούπερ "αριστερούς" που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι τουΑγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα από το Κόσοβο εν έτει 1999. Ειλικρινά δεν τα έχω με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά τα παίρνω άσχημα με το πόπολο που τρώει την κάθε παπαριά αμάσητη. Είμαι δε σίγουρος ότι πολλοί ευαίσθητοι θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Όπως οι φίλοι μας οι εκπαιδευτικοί που έχωσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο www.alfavita.gr καταδικάζοντας ταυτόχρονα το ανάλγητο ελληνικό κράτος. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που έλεγε κι ένας γνωστός μου.



Πηγή: http://www.parakato.gr/2014/01/blog-post_1776.html

1 comment:

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
εύγε διά το ξεμπρόστιασμα των βρωμερών Μπολσεβίκων που το παίζουν Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Διατί όμως αποκρύπτετε ότι ο Γιαχβέ έστειλε έναν κόρακα και έναν γλάρον διά να κατασπαράξουν τα περιστέρια του Εβραιολάγνου και μπολσεβίκου Πάπα Φραγκίσκου;
Εμβήτε εδώ να ενημερωθήτε



http://www.protothema.gr/world/article/347695/deite-ti-egine-otan-o-papas-apeleutherose-peristeria-gia-tin-eirini-/



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails