Saturday, January 25, 2014

Ελεύθερο το "Mein Kampf" στην Γερμανία

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Μην ξεχνάτε αγαπητοί αναγνώστες ποιοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ.. Οι τραπεζίτες της Wall Street που έλεγχαν και ελέγχουν την FED την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ που απ' την ίδρυσή της είναι ιδιωτική και όχι κρατική. 
30.000.000 δολάρια έδωσαν στο Χίτλερ οι οικογένειες Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Βάρμπουργκ και οι συνεργάτες τους. Όλοι τους έχουν ένα κοινό. Εβραϊκή καταγωγή.
Η εβραϊκή ηγεσία λοιπόν έδωσε τα λεφτά στον αντισημίτη Χίτλερ.
Μόνο έτσι θα προχωρούσε η δημιουργία εβραϊκού κράτους και μέσα απ' τα άχρηστα πογκρόμ εναντίον του εβραϊκού λαού κατάφεραν να δημιουργήσουν τον Μύθο του Ολοκαυτώματος και φυσικά το Ισραήλ. Ουδέποτε οι Εβραίοι θα ήθελαν να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ αν δεν τους έσπρωχνε κάτι πολύ βίαια. Γιατί άλλωστε να πάνε στο Ισραήλ που δεν θα μπορούσαν να εξαπατούν οικονομικώς γκογίμ;
Το «Mein Kampf» του Αδόλφου Χίτλερ, κυκλοφορεί πλέον ελεύθερο. Η κυβέρνηση της Βαυαρίας έκανε στροφή 180 μοιρών και ενώ είχε αποφασίσει την απαγόρευσή του, τελικώς έδωσε το «πράσινο φως».

Το περιβόητο βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου» θα εκδοθεί στη Γερμανία για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τη στιγμή που έχει μεταφραστεί σε πάρα πολλές χώρες και κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Αλλωστε πρόσφατες μετρήσεις είχαν δείξει πως είναι best seller στο Amazon με τη μορφή του e-book.
Η απόφαση της επανέκδοσης του ιδεολογικού μανιφέστου του Αδόλφου είχε ληφθεί τον Απρίλιο του 2012, αλλά είχε «παγώσει» λόγω των έντονων αντιδράσεων από πολιτικούς φορείς της χώρας και από εβραϊκές οργανώσεις.
Οι δεύτερες σκέψεις, όμως, οδήγησαν στη θετική εισήγηση της επανέκδοσης, καθώς έτσι και αλλιώς ήταν προσβάσιμο από πολύ κόσμο. Αυτό, πάντως, που έκανε η βαυαρική κυβέρνηση είναι να μην προσφέρει -όπως αρχικά είχε αποφασίσει- τις 500.000 ευρώ ως χρηματοδότηση. Ετσι όλα τα έξοδα της έκδοσης πέφτουν στην πλευρά του Ινστιτούτου Σύγχρονης Ιστορίας του Μονάχου.
Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι σχολιασμένη και πέραν αυτής δεν πρόκειται να επιτραπεί άλλη κυκλοφορία του «Mein Kampf» στη Γερμανία.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails