Wednesday, February 26, 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΣΚΙΤΣΑ!


Capture
 Σε λογοκριτικό αμόκ ακόμα και σε… σκίτσα, προχωρούν οι αλαζόνες διεθνείς σιωνιστές. Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρό τους ο γελοιογράφος Μπουρκχαρντ Μορ, της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, για μια γελοιογραφία του που απεικονίζει τον (εβραίο φυσικά…) ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ ως ένα χταπόδι με μεγάλη μύτη, το οποίο χαρακτηρίστηκε «αντισημιτική προπαγάνδα».

Αμέσως μόλις το πήρε χαμπάρι, επενέβη ο Εφραίμ Ζούροφ, του Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ της Ιερουσαλήμ, και με δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων χαρακτήρισε το σκίτσο «σοκαριστικό» και «σχεδόν απομίμηση μιας γελοιογραφίας των Ναζί από το 1938».
Εκείνο μάλιστα που τον πείραξε πιο πολύ, ήταν η… γαμψή μύτη-σήμα κατατεθέν των διεθνών σιωνιστών:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μία οσμή αντισημιτισμού αναδίδεται από αυτό. Ο Ζάκερμπεργκ δεν έχει μεγάλη μύτη, αλλά σε αυτή τη γελοιογραφία η μύτη του είναι τονισμένη. Η γαμψή μύτη είναι η τυπική καρικατούρα του Εβραίου. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος σχεδίασε αυτή τη γελοιογραφία δίνει έμφαση στο γεγονός ότι ο Ζάκερμπεργκ είναι Εβραίος. Είναι κλασικό. Οι Εβραίοι καταλαμβάνουν τον έλεγχο του κόσμου. Ενισχύει όλα τα στερεότυπα για τους Εβραίους».
Κι όπως ήταν φυσικό, ο αρχισιωνιστής Ζούροφ πέτυχε την άμεση απόσυρση  του σκίτσου (από το 90% των φύλλων που κυκλοφόρησαν), την συγνώμη της σύνταξης της εφημερίδας, αλλά και του σκιτσογράφου, ο οποίος υποστήριξε ότι εν μέρει εμπνεύστηκε τη γελοιογραφία από το χταπόδι που εμφανίζεται στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».
Γιατί άραγε άπαντες έσπευσαν να συμμορφωθούν με την απαίτηση του αρχισιωνιστή; Πόσα και πόσα σκίτσα έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες όλου του κόσμου, που προσβάλλουν διάφορους λαούς, χωρίς να αποσυρθούν και να ζητήσουν συγνώμη οι σκιτσογράφοι και οι συντάκτες των εντύπων που τα δημοσίευσαν; Γιατί υπάρχει αυτή η διάκριση για τους εβραίους; Τελικά, μήπως τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» δεν είναι ψεύτικα αλλά αληθινά, μιας και αυτό αποδεικνύεται από την ίδια τη ζωή;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails