Saturday, February 22, 2014

ΤΡΕΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...«Υπάρχουν κι άλλοι ομοφυλόφιλοι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας» ΛΕΕΙ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ

VALAIANATOSL«Υπάρχουν κι άλλοι ομοφυλόφιλοι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας», σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, με το συνδυασμό «Αθήνα Διαμαντόπετρα», Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί αποκάλυψε ότι είναι φορέας του ιού του AIDS.

Όπως υποστήριξε ο κ. Βαλλιανάτος «όλος ο κόσμος ξέρει» ποιοι είναι οι άλλοι ομοφυλόφιλοι υποψήφιοι δήμαρχοι για την Αθήνα, ενώ ο κυριότερος αντίπαλος του στις εκλογές θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι «διαβατικά».
Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα iefimerida, o Γρηγόρης Βαλλιανάτος είπε ότι το κίνητρό του για να μπλεχτεί με την περιπέτεια της διεκδίκησης της δημαρχίας στην Αθήνα ήταν απλά η ανθρωπιστική κρίση καθώς, όπως είπε, θεωρεί ότι μπορεί να αξιοποιήσει όλα αυτά που με πολύ κόπο έμαθε.
Όσον αφορά στο γιατί αποκάλυψε τώρα ότι είναι φορέας του ιού του AIDS δήλωσε ότι ο μόνος λόγος που όλα αυτά τα χρόνια το κράτησε σε ένα «διακριτικό επίπεδο», ήταν ένας απλός λόγος πολιτικής που αφορούσε στη σύνδεση του ομοφυλόφιλου με το AIDS.
«Σε μια κοινωνία που αποδεδειγμένα ήταν ανώριμη να δεχτεί τον γκέι, πόσο μάλλον το AIDS.
Πέρα από το γεγονός του ότι θεωρώ πως πολλά πράγματα ωρίμασαν μέσα την πορεία του χρόνου, το ότι το ανακίνησα τώρα έγινε επειδή δεν ήθελα να προκύψει σαν θέμα μέσα στην κύρια προεκλογική περίοδο», είπε.
Ο κ. Βαλλιανάτος αποκάλυψε όμως και ότι η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί του μετά την αποκάλυψη, άλλαξε αλλά με έναν «τρομερά συγκινητικό τρόπο».
Όπως εξήγησε, αν κάποιος πριν τον χαιρετούσε από μακριά, τώρα έρχεται και του πιάνει το χέρι.
Τέλος, απαντώντας στις αναφορές που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί «στυγνής ψηφοθηρίας», ο κ. Βαλλιανάτος είπε ότι οφείλεται στην άγνοια του προβλήματος του AIDS, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το αν θα άλλαζε το lifestyle του αν εκλεγόταν δήμαρχος είπε ότι όχι μόνο θα συνέχιζε να βγαίνει το βράδυ και να διασκεδάζει αλλά «θα γινόντουσαν και μερικά ωραία πάρτι».
(defencenet)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails