Sunday, February 16, 2014

Διευθυντές αρνούνται να βάλουν την σημαία σε σχολεία γιατί είναι "φασισμός"



Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων του χωριού Μαραθοκάμπου στο γυμνάσιο και στο λύκειο του χωριού οι διευθυντές αρνούνται να βάλουν την Ελληνική σημαία στο σχολείο. Ύστερα από ενημέρωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η απάντηση τους ήταν οτι θα το πουν στους διευθυντές αλλα αν δεν βάλουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι.



Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 201/1998, θέσπισε μέτρα τα οποία ακριβώς στοχεύουν στην ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των μαθητών. Τέτοια μέτρα είναι ο Σημαιοστολισμός των σχολείων, η πρωινή προσευχή και ο εκκλησιασμός των μαθητών.

Εν τέλει, αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι τα ανθελληνικά στοιχεία έχουν εισβάλλει για τα καλά στα σχολεία και αγνοούν επιδεικτικά τους νόμους του κράτους αλλά πάντα θα υπάρχει η γνήσια ελληνική φωνή της Χρυσής Αυγής για να αφυπνίζει συνειδήσεις, Απαιτούμε σε κάθε δημόσιο χώρο  να περιέχεται τουλάχιστον μία Ελληνική σημαία, διότι κάθε τετραγωνικό μέτρο ελληνικής γης έχει κατακτηθεί με αίμα ηρώων αγωνιστών που ορισμένα υποκείμενα ξεχνούν τις θυσίες τους.

http://www.stoxos.gr/2014/02/blog-post_7647.html

1 comment:

Anonymous said...

Διατί καλύπτετε τους Ρουμάνους αδελφούς εν Χριστώ που είχα ρημάξει τα αντλιοστάσια των Ιωαννίνων;

http://www.protothema.gr/greece/article/353954/ioannina-roumanoi-kunigoi-halkou-rimazan-adliostasia/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails