Friday, February 28, 2014

O ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΜΠΤΟΥΛ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ....



Δύσκολα θα φανταζόταν κανείς. πρίν απο δύο δεκαετίες οτί μέσα στην ίδια του την χώρα εξαθλιώμενα πλήθη από άλλες χώρες, εκτός απο το να διεκδικούν  το δικαίωμα του για επιβίωση, τον βρίζουν τον κλέβουν τον βιάζουν και στο τέλος τον σκοτώνουν. Και όλα αυτα γιατι έχουμε συμβιβαστεί σαν πολίτες με την συστημική εξουσία που μας επιβάλει πολιτικές καταστροφικές για την χώρα, όπως είναι η λαθρομετανάστευση.
Σέ αυτό εδώ το ιστολόγιο προφανώς θα έχουμε κατηγορηθεί για αντισημιτισμό , ρατσισμό, φασισμό και όλα τα συναφή. Επειδή προβάλλουμε θέματα ενάντια στο επίσημο κράτος που ελέγχεται αποδεδειγμένα πλέον από τους Εβραίους. Εύκολα επομένως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς  και το Αντιπληροφόρηση ένα αναρχικό  blog ,  με την μοναδική διαφορά που αρνήτε να συστρατευθεί με αυτά που συστρατεύονται οι καθιερωμένοι αναρχικοί.

Είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης όταν οι αναρχικοί των Εξαρχείων είναι υπέρ και στηρίζουν την πολιτική του κράτους. Είμαστε εναντίον οποίας δήποτε εβραϊκής επιρροής στα Ελληνικά άλλα και στα παγκόσμια πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, όταν οι αναρχικοί των Εξαρχείων  της Ελλάδας και των άλλων χωρών  δεν καταγγέλλουν ούτε αντιμάχονται την εβραϊκή κυριαρχία. Σε αντίθετη περίπτωση καταγγέλλουν και αντιμάχονται όσους παλεύουν ενάντια στο εβραϊκό κατεστημένο (βλέπε ΑΝΤΙΦΑ) που ελέγχει επισημαίνουμε για αλλά μια φόρα το κράτος και όλα τα κράτη του κόσμου.
Η πρόταση που αναδεικνύεται από αυτό εδώ το βήμα, είναι μια συσπείρωση των αναρχικών δυνάμεων ενάντια στο κράτος που θέλει εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες και Έλληνες πολίτες να υποφέρουν από αυτούς. Ενάντια στο εβραϊκό τραπεζικό σύστημα και σε όποιο δήποτε άλλο σύστημα  που θέλει του λαούς δέσμιους των "επιτοκίων". Ενάντια στην κοινοβουλευτική πλουτοκρατία που αποφασίζει με κριτήριο την αύξηση του τραπεζικού της λογαριασμού, την στιγμή που ο λαός έξω τρώει από τα σκουπίδια. Ενάντια στα ΜΜΕ που δανείζονται από τις τράπεζες χρήματα για να εγκλωβίσουν την ελευθέρια της σκέψης.
Το παρακάτω βίντεο αφορά έναν λαθρομετανάστη που βρίζει τους αναρχικούς στα Εξάρχεια. Ο λαθρομετανάστης δεν φταίει σε τίποτα, μεθυσμένος όπως θα δείτε με θράσος που προέρχεται από την κυβερνητική πολιτική και τους συμμάχους της αυθαδιάζει σήμερα. Αύριο θα κλέψει μεθαύριο θα σκοτώσει γιατί έτσι γουστάρει. Οι αναρχικοί των Εξαρχείων (και όχι οι πράκτορες της MOSAD που το παίζουν αναρχικοί) αδυνατούν να καταλάβουν ότι υπερασπίζονται το δικαίωμα του λαθρομετανάστη να βρίζει και να σκοτώνει, αλλά αρνούνται να υπερασπιστούν το δικαίωμα του Έλληνα να προστατευτεί με όλα τα νόμιμα μέσα ,από τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης!! Είναι σχήμα οξύμωρο που δέν αρμόζει σε αυτόν που δηλώνει "αναρχικός"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails