Monday, March 31, 2014

ΒΗΜΑ: ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15%!


–¡—œ’”…¡”« ‘ŸÕ ‘œÃŸÕ ‘«” …”‘œ—…¡” ‘œ’ –¡Õ√.  ¡Õ≈ÀÀœ–œ’Àœ’ ¡–œ ‘œÕ ≈’¡√√≈Àœ ¬≈Õ…∆≈Àœ, ÷Ÿ‘«  œ’¬≈À«  ¡… ¡Õ‘ŸÕ« ”¡Ã¡—¡
Γράφει ο Αντίοχος. 
Παρά το τεχνητό κλίμα υπεραισιοδοξίας για τις ευρωεκλογές, που καλλιεργούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, με τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια και τις εταίρες (μαϊμού) δημοσκοπήσεων, κάποιες φορές ξεφεύγει η αλήθεια ακόμα και από σεσημασμένα φερέφωνα του καθεστώτος.

Έτσι, σε άρθρο του καθεστωτικού «Βήματος» (μέσα στο οποίο κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι οι κρυφές δημοσκοπήσεις, σαν τις καραμέλες…), υπό τον τίτλο «Η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών», θεωρείται πιθανό τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης να συγκεντρώσουν κάτω ακόμα κι από 15%! Ιδού:
«Τα πιο κρίσιμα σημεία είναι ο Ιούνιος του 2014 γιατί ίσως τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών είναι τόσο δραματικά για τα δύο κόμματα (ποσοστό συνολικά για ΝΔ- ΠαΣοΚ κάτω από 15%) που εκ των πραγμάτων την επόμενη της 25ης Μαΐου προκηρυχθούν εκλογές…».
Επειδή δε κάποιοι ίσως και να μην κατάλαβαν και κάποιοι άλλοι να (θέλουν να) πιστεύουν ότι έγινε κάποιο… τυπογραφικό λάθος, ο συντάκτης του άρθρου επαναλαμβάνει παρακάτω αυτά τα περί κάτω του 15%:
«Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικό. Αν τα ποσοστά είναι για τη Νέα Δημοκρατία κάτω από 15%, δηλαδή μέχρι και 3% πιο κάτω από τα ποσοστά του Μαΐου του 2012, τότε χρειάζεται η εκ βάθρων αλλαγή…».
Αντωνάκη, για πες αλεύρι… Ο… Μάης σε γυρεύει!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails