Friday, April 25, 2014

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ “ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ” ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ-ΜΕ “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Η Χ.Α-ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ “ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ”(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

xa-kasidiaris-mixaloliakos

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου απέστειλαν κλήσεις στους βουλευτές της Χ.Α
Ν.Κούζηλο, Δ.Κουκούτση, Ε.Ζαρούλια και Μ. Αρβανίτη των οποίων είχε ήδη αρθεί η ασυλία τους από τη Βουλή. Η συγκυβέρνηση και οι Σαμαράς-Βενιζέλος παίζουν τα “ρέστα” τους παραμονή εκλογών.

Κυριολεκτικά Φωτιά στο δικαστικό ρεπορταζ. Αιφνίδιες εξελίξεις. Θέλουν να τους κλείσουν φυλακή παραμονή εκλογών. Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς κατ’εντολήν του ξένου παράγοντα θεωρεί ότι αποτελεί στρατηγικό όπλο στα χέρια του να πάνε φυλακή πριν απο τις 18 Μαίου οι 5 βουλευτές της Χ.Α, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει κλήση και στον Ηλία Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές πηγές, το εσωτερικών υποθέσεων ψάχνει το “βαθύ λαρύγγι” της ΕΛ.ΑΣ για την πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Τα πράγματα είναι ρευστά και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Μετά από τις εξελίξεις, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας το ρεπορταζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ τις μέρες του Πάσχα στο οποίο γράφαμε αναλυτικά:
“Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο μέχρι την Τρίτη οι δύο Εφέτες Ειδικές Ανακρίτριες,  που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,  Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, αναμένεται να στείλουν την πρώτη κλήση σε απολογία για τον Ηλία Κασιδιάρη, εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών, υπόθεση για την οποία έχει αρθεί η ασυλία του βουλευτή. Επίσης κλήσεις αναμένεται να πάρουν και οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Αρβανίτης Μιχάλης και Νίκος Κούζηλος, εκ των οποίων έχει ήδη αρθεί η ασυλία τους για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Βασικά από ότι φαίνεται οι δύο ανακρίτριες σύμφωνα και με την επιστολή που έστειλαν την περασμένη εβδομάδα στην οποία ζητούσαν από τους βουλευτές του Κοινοβουλίου να μάθουν για ποιον λόγο καθυστερούν οι άρσεις ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών, ανάμεσά τους και του Η. Παναγιώταρου, φαίνεται πως στοχεύουν στην προφυλάκιση του Η. Κασιδιάρη, πριν από τις εκλογές του Μαΐου.
Στην πραγματικότητα φαίνεται να παίζεται ένα παιχνίδι με τον χρόνο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέχρι την Τρίτη να έχουν αποστείλει την κλήση στον Η. Κασιδιάρη. Μάλιστα παρόλο που στα δικαστήρια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ψυχή και που η Βουλή θα παραμείνει κλειστεί μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα, οι δύο ανακρίτριες φαίνεται να δουλεύουν πυρετωδώς, σαν να έχουν πάρει προσωπικά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Το ερώτημα είναι το εξής: Η Χρυσή Αυγή θα βγάλει τον Άσσο από το μανίκι, ρίχνοντας στο τραπέζι το δεύτερο βίντεο που θα τα τινάξει όλα στον αέρα, ή θα επιλέξει σιωπηρά να πάει σαν το πρόβατο στην σφαγή;
Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για «πολεμική» ατμόσφαιρα, η οποία αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις τις ερχόμενες ημέρες”.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ την ερχόμενη Τετάρτη συγκαλείται η Ολομέλεια της Βουλής για να αποφασίσει για την άρση ασυλίας της υπόλοιπης μη προφυλακισμένης ομάδος της Χ.Α.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Άμεση ήταν η απάντηση της Χ.Α για την σύγκλιση Ολομέλειας ενώ αναμένεται απάντηση και για την κλήση σε απολογία. Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Δεν τολμούν να φέρουν στη βουλή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους υπόλοιπους έγκλειστους βουλευτές μας, για τους οποίους οι διεφθαρμένοι του εφετείου έχουν ανακαλύψει νέες φαιδρές και ανυπόστατες κατηγορίες.
Η παράνομη κυβέρνηση του μνημονίου, η αντισυνταγματική βουλή των 294 και οι επίορκοι δικαστές-ενεργούμενα του Σαμαρά έχουν γίνει ένα! Πήγε περίπατο η διάκριση των εξουσιών και καταλύθηκε το Σύνταγμα.
Η βουλή την επόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου καλείται να αποφασίσει για την άρση ασυλίας των βουλευτών μας Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Κώστα Μπαρμπαρούση.
Αυτό έπραξε ο νεοδημοκράτης πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης που έσπευσε να πραγματοποιήσει τις εντολές των εγκάθετων ανακριτριών. Ούτε λέξη φυσικά για τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές και τον Αρχηγό μας.
Τρέμουν τα μνημονιακά κατακάθια, γιατί αν ο ελληνικός λαός τους δει έστω και για μία στιγμή στη βουλή, η εικόνα αυτή θα σημάνει και το πολιτικό τέλος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ο τρόμος τους είναι τόσο μεγάλος, που συζητούν ακόμη και τη λήψη απόφασης, χωρίς καν την απολογία τους. Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανίες και στο ελλαδιστάν-μπομπολιστάν των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων.
Ο πανικός θα γίνεται περισσότερο εμφανής όσο παιρνούν οι μέρες και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, που θα σημάνουν και το οριστικό τέλος της απάτης, της διαφθοράς και της προδοσίας τους.
Υ.Γ.: Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξουν στην συγκεκριμένη ψηφοφορία οι βουλευτές της δήθεν αντιπολίτευσης.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ δεν υπάρχει για τους διωκώμενους βουλευτές, οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου έχουν ταράξει συθέμελα το σαθρό Σύστημα, νέες αποκαλύψεις αναμένονται και βέβαια οι εκλογές έρχονται και όλοι τους τρέμουν την λαϊκή κατακραυγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails