Monday, April 14, 2014

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το TSPM (Εθνική Επιτροπή των Τριών - Αυτο Πατριωτικό Κίνημα των Προτεσταντικών Εκκλησιών στην Κίνα) στην παράκτια επαρχία Zhejiang της Κίνας αντιμετωπίζει την κατεδάφιση μετά την άρνησή του να αφαιρέσει το σταυρό που βρίσκεται στην κορυφή του κτιρίου. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:20


"Όταν ο γραμματέας του κόμματος Xia Baolong επισκέφθηκε τις τοπικές περιοχές , βρήκε το σταυρό στην κορυφή της εκκλησίας να είναι πολύ εμφανής. Έτσι διέταξε ότι πρέπει να κατεδαφιστεί. 

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι της yongjia county απαίτησαν να γκρεμίσουν το σταυρό και τον επάνω όροφο του ναού, «είπε ο Zheng Leguo, ένας νέος ηγέτης της εκκλησίας Sanijang στο Wenzhou. 

Ωστόσο, οι πιστοί, δήλωσαν ότι η εντολή κατεδάφισης συνάντησε αντιρρήσεις από την εκκλησία.

"Η εκκλησία είπε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την προστατεύουν. Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει στείλει πολλά άτομα και οργανωμένα να ετοιμαστούν για την αναγκαστική κατεδάφιση. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν και δυναμίτη για να ανατινάξουν την εκκλησία "είπε ο Yang Xingquan, ένας δικηγόρος σχετικά με την υπόθεση. 

Όταν οι πιστοί άκουσαν ότι η κυβέρνηση απείλησε να ανατινάξει την εκκλησία μέχρι την Τετάρτη, μεγάλες ομάδες άρχισαν να συγκεντρώνονται με σκοπό την προστασία της εκκλησίας.

«Οι πιστοί δεν ξέρουν πού μπορούν να ξαναχτίσουν την εκκλησία. Γι 'αυτό περισσότεροι από 100 αδελφοί μας φρουρούν την εκκλησία κάθε βράδυ »


atheatignosi

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails