Thursday, April 17, 2014

ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ… ΤΟ «ΠΟΤΑΜΙ» ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ (ΚΑΙ) ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ!


ekklisias-tis-ellados-kata-nikou-dimou_2
Έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι το μόρφωμα «Ποτάμι» είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα ντόπιων υπηρετών διεθνών παραγόντων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με σκοπό την εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Το μόρφωμα αυτό, στην προώθηση του οποίου έχουνε πέσει «λυτοί και δεμένοι», έχει πιο «προωθημένες» αντεθνικές θέσεις απ’ όλα τα μορφώματα που έχουμε δει μέχρι τώρα και δεν το κρύβει καθόλου.

Βέβαια, τις αντεθνικές θέσεις δεν τις ξαμολάει ο «αρχηγός» του μορφώματος, αλλά άλλο στέλεχος, το οποίο έχει επιφορτιστεί μ’ αυτό το «έργο». Πρόκειται για τον γνωστό ανθέλληνα Νίκο Δήμου (συγγραφέα  -μεταξύ άλλων- και του βιβλίου «Η δυστυχία να είσαι Έλληνας»), ο οποίος πότε τα βάζει με την ελληνικότητα της Μακεδονίας, πότε με την Επανάσταση του 1821 και τώρα με το Άγιο Φως!
Γράφει, λοιπόν, ο λεγάμενος στην ιστοσελίδα του αρχηγού του (protagon.gr): «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός».
Και βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Δήμου και τον Θεοδωράκη. Περιμένουμε, όμως, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την αντίδραση της επίσημης Εκκλησίας. Και την καταδίκη του «εμμανή αντικληρικού» και του κόμματος που τον υποθάλπει. Και ιδιαίτερα, κάποιων ακατανόητα λαλίστατων στο παρελθόν –με το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Χρυσή Αυγή- μητροπολιτών, όπως του Πειραιώς Σεραφείμ, του Σισανίου Παύλου, του Μεσσηνίας Χρυσόστομου και λοιπών… Αλλιώς, ο πιστός λαός θα βγάλει τα συμπεράσματά του!

1 comment:

Anonymous said...

Άτομα σαν τον συγκεκριμένο κύριο προκαλούν μόνο και μόνο για να ασχολείται η κοινή γνώμη με αυτούς δίνοντάς τους αξία που δεν έχουν.
Η καλύτερη καταδίκη για τον παραπάνω είναι η απαξίωση.
Δεν καταλαβαίνετε οτι άν αντιδράσει η εκκλησία σε αυτό που είπε θα του κάνει την μεγαλύτερη διαφήμιση?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails