Thursday, April 24, 2014

ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


960027_224675611031229_1647427822_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Πέρασε, λοιπόν, και η Λαμπρή και επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα. Η οποία, περιέχει και τις διώξεις της Χρυσής Αυγής.

Συνέντευξη, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος» έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έγγραφο των… βιαστικών «κόκκινων» ανακριτριών για επίσπευση της διαδικασίας ομαδικής άρσης ασυλιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ώστε να τους παραλάβουν και να τους κλείσουν όλους μέσα πριν από τις εκλογές. Και μασώντας τα λόγια του είπε τα εξής «περίεργα»:
«Η άρση ασυλίας των βουλευτών που βρίσκονται στη φυλακή έχουν μια ιδιαιτερότητα… Η Επιτροπή πήγε και στις φυλακές, αλλά υπάρχουν θέματα όπως αν θα μεταχθούν οι προφυλακισμένοι στη Βουλή ή αν δεν γίνει αυτό, τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν. Δεν είναι απλά ζητήματα που δεν λύνονται από τη μία στιγμή στην άλλη και από έναν άνθρωπο. Υπάρχουν επιστημονικοί συνεργάτες της Βουλής και συνταγματολόγοι για να λυθούν και η προσπάθειά μας είναι να μη βρεθούμε κι εμείς εκτεθειμένοι.».
Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Είναι προφανές: η όλη διαδικασία καθυστερεί λόγω του ότι το Σύνταγμα και ο κανονισμός της βουλής προβλέπουν το δικαίωμα του βουλευτή του οποίου η ασυλία είναι υπό αίρεση, να μιλήσει ενώπιον της ολομέλειας. Αν δεν του δοθεί αυτό το δικαίωμα, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η διαδικασία! Έτσι, ο «εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού» (δηλαδή ο φον Αντωνάκης Σαμαράς…), ψάχνει –αλλά δε βρίσκει, γιατί ο νόμος είναι σαφής- παραθυράκια στο νόμο για να αποφύγει τη μεταγωγή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου στη βουλή και την 5λεπτη ομιλία του στην ολομέλεια. Η οποία ομιλία, θα φέρει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, που θα γκρεμίσει την έτσι κι αλλιώς ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση των δωσιλόγων!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails