Tuesday, April 22, 2014

Κλάμα και οδυρμός στον Περισσό: “Τα σωματεία μιλούν με τη Χρυσή Αυγή και εμάς μας έχουν... - ξέρετε τι -”

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 - 13:14    130
Κλάμα και οδυρμός στον Περισσό: “Τα σωματεία μιλούν με τη Χρυσή Αυγή και εμάς μας έχουν... - ξέρετε τι -”
Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οι μπολσεβίκοι το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι έχουν πατρίδα και αναγνωρίζουν ότι τα δίκαιά τους τα εκπροσωπούν καλύτερα από όλους οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.


Στους εργαζόμενους της ζώνης του Περάματος, των ναυπηγείων, τους εργαζόμενους στα ταξί και τα λεωφορεία/τρόλεϊ και τους εμπόρους των λαϊκών, έρχονται τώρα να προστεθούν και οι εργαζόμενοι σε ELFE και KAVALA OIL που κατανοούν ότι οι μόνοι που τους υπερασπίζονται πραγματικά είναι οι Χρυσαυγίτες, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, και επιδιώκουν να ταυτιστούν μαζί τους.

Κάτι που φυσικά "τρελαίνει" τους κομισάριους στον Περισσό και λυσσομανούν εναντίον τους στο "Ριζοσπάστη"..

Γράφει λοιπόν η φυλλάδα του ΚΚΕ ρεπορτάζ υπό τον τίτλο "Τα σωματεία κάνουν πλάτες στη Χρυσή Αυγή"

Τη συνάντηση που είχαν για δεύτερη φορά τα δύο σωματεία των εργαζομένων σε KABALA OIL και ELFE (λιπάσματα) με τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει με ανακοίνωσή της ηΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ. Σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το ΚΚΕ έγκαιρα είχε επισημάνει στις διοικήσεις των σωματείων σε ELFE και KAVALA OIL ότι έχουν ευθύνη όταν επικαλούνται το "θεσμικό ρόλο" των χρυσαυγιτών βουλευτών. Καλούμε τους εργαζόμενους σε ELFE και KAVALA OIL να μπουν μπροστά στον αγώνα για τα δικαιώματά τους. Παράλληλα να κάνουν δική τους υπόθεση την απομόνωση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Να καταδικάσουν αυτούς που καθιστούν τους ναζιστές συνομιλητές τους!».

Υ.Γ. 1: "Σύντροφοι" ατυχήσατε... Οι "προλετάριοι" έχουν πατρίδα και την ανακάλυψαν. 

Υ.Γ.2: Μην ανησυχείτε... Σας έμειναν οι εργαζόμενοι από το μπαγκλαντές και την Αφρική

Πηγή: http://paspartoy.blogspot.gr/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails