Saturday, May 17, 2014

Για έναν καυγά κάθισαν 18χρονο στο εδώλιο του Κακουργοδικείου επειδή φορούσε μπλούζα της ΧΑ


Συγκλονιστική η κατάθεση του πατέρα του 20χρονου κατηγορουμένου Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Κακουρδοδικείο γιατί τραυμάτισε έναν χρήστη νακρωτικών, τον οποίο ο πατέρας του χαρακτήρισε "εκτός από χρήστη και διακινητή νακρωτικών" έξω από σχολείο του Παλαιού Φαλήρου, τον περασμένο Ιανουάριο.
Με πλήθος στοιχείων ο πατέρας, συνταξιούχος αστυνομικός που υπηρέτησε στα ΕΚΑΜ, αποκάλυψε ότι το θύμα ένας άλλος μαθητής του σχολείου είναι ένα κανονικό "βαποράκι". 
Σημειώνεται ότι ο γιος του είναι φυλακισμένος 16 μήνες (!), από την τρυφερή ηλικία των 18 ετών, όταν οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί επάνω σε καυγά τραυμάτισε το θυμα με ένα γυαλί στο πρόσωπο και ως αποτέλεσμα δικάζεται από ... Κακουργοδικείο!
Όταν "μπράβοι" σε κεντρικά μαγαζιά του Κολωνακίου στέλνουν θαμώνες στο νοσοκομείο σακατεμένους και δεν τους ενοχλεί κανείς!
Ο τραγικός πατέρας επιτέθηκε τόσο στην μητέρα του θύματος αλλά και στην διευθύντρια του σχολείου. «Ο γιος μου δεν είναι μπράβος, ούτε νονός, ένας φοιτητης του πανεπιστημίου Αθηνών είναι. Ενα παιδί καταστρέφεται γιατί η μητέρα του και η διευθύντρια είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτών των αρπακτικών της πολιτικής. Εκμεταλλεύθηκαν ένα μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής, που φορούσε η κοπέλα του γιου μου».
Ο πατέρας του δράστη, στα επίμονα ερωτήματα της προέδρου της έδρας για το πως δικαιολογεί τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του γιου του και της κοπέλας του, από τα οποία προκύπτει ότι υπήρχε πρόθεση να επιτεθεί στον 17χρονο μαθητή, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έγραφε κάποια πράγματα θέλοντας να αποφύγει την κοπέλα, και πως επουδενί υπήρξε πισώπλατη επίθεση σε βάρος του μαθητή.
«Μόλις τον είδε ο Φοίβος τον έβρισε, και σήκωσε μία πέτρα για να τον χτυπήσει. Τότε ο γιος μου έπεσε κάτω, βρήκε ένα γυαλί και προσπάθησε να αμυνθεί. Στην διάρκεια του καυγά, τον χτύπησε στο πρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας.
Μάλιστα, όπως είπε, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, ο ίδιος είδε το θύμα με ένα φίλο του να κάθονται σε ένα παγκάκι. «Είχε ενα μικρό τσιρότο στο λαιμό και ένα στη μύτη και κάπνιζε τσιγάρο. Δεν ήταν καθόλου βαριά τραυματισμένος» υποστήριξε ο μάρτυρας.
Η δίκη διακόπηκε για τις 28 Μαϊου.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails