Tuesday, May 13, 2014

ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

samaras-zobi

Φάκελος που περιείχε τρεις σφαίρες των 7,62 χλστ. (από Καλάσνικοφ) και απειλητικό σημείωμα απεστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου ΠάγουΣύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο υπήρχαν απειλές κατά των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το χειρόγραφο σημείωμα ήταν ανυπόγραφο ενώ ο φάκελος δεν είχε συγκεκριμένο παραλήπτη.
Το κείμενο είναι  γραμμένο με αρχαιοελληνική γραφή και χαρακτήρες στο απειλητικό σημείωμα προβοκάτσια. Κάτι που είναι ξεκάθαρο και στην αστυνομική ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Μάλιστα μερικοί γελούσαν όταν το άνοιξαν. Καιρός τώρα να βγάλουμε και την Γκουτζαμάνη, Μπουμπουλίνα!
Τη διερεύνηση της υπόθεσης με το απειλητικό σημείωμα έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή που εστάλη στον Άρειο Πάγο ανέφερε:
«Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σ’ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός , είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες».
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
Ο  φάκελος που εστάλη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου περιείχε 3 σφαίρες των 7,62 χιλιοστών, που χρησιμοποιούνται σε όπλα καλάσνικοφ και ένα μήνυμα γραμμένο με αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες, που αναφέρει: “Όποιος πήρε μέρος σε αυτή τη βρωμιά, Υπουργός, δικαστικοί ή εισαγγελείς, θα πρέπει να το διορθώσει μέσα σε 15 ημέρες, μετατρέποντας τις προφυλακίσεις σε αποφυλακίσεις. Διαφορετικά, εντός 20 μηνών, αυτές οι σφαίρες θα έρθουν από μακριά”.  Το κείμενο  δηλαδή κατά καθεστωτικά μέσα, έχει ευθείες απειλές, αφήνει υπαινιγμούς για προφυλακίσεις πολιτικών προσώπων και στρέφεται εν γένει εναντίον της δικαιοσύνης: “Σε 20 μήνες θα εντοπίσουμε τους στόχους και θα τους χτυπήσουμε”.
Ως αποστολέας, αναγράφεται το όνομα “Αλεπουδέλης”, που σημειώνουμε πως είναι το πραγματικό επώνυμο του ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος καταγόταν από τη Μυτιλήνη, ιδιαίτερη πατρίδα και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.
***Eδώ βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε δυο-τρία πράγματα; Είναι τόσο ηλίθιοι, ανίκανοι και ερασιτέχνες οι Κυπατζήδες και η ηγετική τους καθοδήγηση που δεν έχουν μάθει-που να το μάθουν στις καφετέριες και στα κωλόμπαρα της Καλαμάτας;-να στήνουν μια άξια λόγου και της προκοπής προβοκάτσια. Φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει το παραμύθι. Πάντως επειδή οι μέρες είναι πονηρές, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας. Αυτοί είναι τόσο άσχετοι που μπορεί να συλλάβουν γύφτο και να τον βαφτίσουν τρομοκράτη. Αφήστε που μπορεί να πυροβοληθούν από μόνοι τους και να το χρεώσουν σε μας. Μιλάμε για καράβλαχους με κουστούμια. Συγγνώμη από τους Βλάχους εκ των προτέρων…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails