Thursday, May 22, 2014

Ομολογία Πάγκαλου: Τους δημοσκόπους τους τάιζε το ΠΑΣΟΚ


pagalos

Ο Πάγκαλος του μαζί τα φάγαμε ομολογεί πλέον ότι όλοι μαζί τάιζαν τους δημοσκόπους. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα exit poll και τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής  αναφέρθηκε στις ανακρίβειες που υπήρξαν στα exit poll στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, λέγοντας ότι
τους δημοσκόπους «τους “τάιζε” το ΠΑΣΟΚ»!
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά»,  τονίζοντας ότι «φτύνουν εκεί που τρώγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε», ενώ είπε πως είναι «παράλογο», ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας.

Εξαπολύοντας επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «συνετρίβη» στο δήμο και την περιφέρεια της Αθήνας αφού -όπως τόνισε-
ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε 45.000 ψήφους, ενώ στις εκλογές του 2012 το κόμμα του είχε λάβει 78.000.
Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην κυρία Ρένα Δούρου, σημειώνοντας ότι έλαβε 410.000 ψήφους και ότι το 2012 το κόμμα της είχε ψηφιστεί από 600.000 πολίτες.
Όμως ο κ. Πάγκαλός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επίθεση που δέχτηκε για τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα για την κυρία Δούρου.
Ο πρώην υπουργός είχε πει ότι η Ρένα Δούρου παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει.
Αν και είπε ότι ίσως κακώς έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά για την κυρία Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη», ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τόνισε ότι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μόνο ως «μικροαστικός καθωσπρεπισμός».
«Δεν έχω ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η Αυγή με χαρακτήρισε “παχύδερμο”, “κτήνος” ή “σαλιάρη”», επανέλαβε, λέγοντας πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν «μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι».
olympia.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails