Saturday, May 17, 2014

Το παραδέχθηκε και ο ΔΟΛ: Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία!


Το παραδέχθηκε και ο ΔΟΛ: Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία!
Τα ΜΜΕ έχουν επιβάλλει μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής στη Χρυσή Αυγή, εν όψει εκλογών. Κατά σφοδρή παράβαση του νόμου δεν κάνουν καμία αναφορά στο Κίνημά των Ελλήνων Εθνικιστών παρότι χαίρει της εκλογικής στήριξης μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, ενώ βάσει της κοινωνικής πραγματικότητας αναμένεται να διπλασιάσει (τουλάχιστον…) τις δυνάμεις του.

Αφιερώματα επί αφιερωμάτων δημοσιεύονται σχετικά με τις εκλογές, έχοντας μια ηχηρή απουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Οι «νταβατζήδες» διά της σιωπής επιχειρούν να πολεμήσουν την Χρυσή Αυγή, να προσποιηθούν ότι αυτή δεν υπάρχει και δεν τους «χαλάει» τις εκλογές.
Όμως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο υπάρχει, αλλά διαλύει το κόμμα των διαπλεκόμενων, τη ΝΔ. Αυτό παρότι δεν θέλουν να το παραδεχτούν το βλέπουν στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, εκεί όπου η ΝΔ καταρρέει, παρά την προεκλογική παροχολογία, και η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβάζει τα ποσοστά της.
Τους χειρότερους εφιάλτες τους, τους ομολογούν ενίοτε στην αρθρογραφία τους οι δημοσιογραφίσκοι. Ως ενδεικτικό παράδειγμα, σας παραθέτουμε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του ΔΟΛ, «Τα Νέα», με τίτλο «Τι φοβάται η ΝΔ»:
«Η ανησυχία ότι οι διαρροές προς το νεοναζιστικό μόρφωμα δεν είναι ανιχνεύσιμες στο σύνολό τους (επειδή πολλοί ερωτηθέντες αποφεύγουν να τοποθετηθούν ή παραπλανούν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων) δεν είναι καινούργια. Αλλά είναι εντονότερη, καθώς στο πρωθυπουργικό επιτελείο προεξοφλούν ότι ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων που στρέφονται προς τη Χρυσή Αυγή προέρχεται από τις δεξαμενές της ΝΔ
Σαφέστατος ο αρθρογράφος των «Νέων» παραδέχεται ότι η ΝΔ διαλύεται, με τους ψηφοφόρους τους να φεύγουν μαζικά προς τη Χρυσή Αυγή. Παρά την ευθεία αυτή παραδοχή «Τα Νέα», όπως και οι υπόλοιπες εφημερίδες θα συνεχίσουν μέχρι την τελευταία ημέρα να δημοσιεύουν χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, προκειμένου να κοροϊδέψουν τους Έλληνες ότι δεν έχει διαλυθεί ακόμα η ΝΔ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails