Tuesday, May 13, 2014

“Ντροπή και αίσχος!!!Έχουμε τους χειρότερους φασίστες πάνω απ τα κεφάλια μας!”

kaminis-1

“θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Δήμο Αθηναίων σχετικά με μία μεταδημότευση στον Δήμο Αθηναίων. Η καταληκτική ημερομηνία μεταδημότευσης όλων των πολιτών για τις εκλογές ήταν 14/3/2014. Κάναμε λοιπόν την διαδικασία εντός της προθεσμίας, μίας οικογένειας 4 μελών από τον Δήμο Άρτας στον Δήμο Αθηναίων.

Με μεγάλη έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στο link “Μάθε που ψηφίζεις” η οικογένεια να ψηφίζει και σε αυτές τις εκλογές στο Δήμο Άρτας παρόλο που έχει κάνει τη διαδικασία της μεταδημότευσης. Καλέσαμε τον Δήμο Αθηναίων να ρωτήσουμε τι πρόβλημα υπάρχει και μας είπαν ότι όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μηχανοργάνωση αλλά περίμεναν να διορθωθεί και να σταλεί γι αυτούς τους ανθρώπους που έχει προκύψει το πρόβλημα κάποια απόφαση από το Υπουργείο Εσωτερικών που να διορθώνει το λάθος αυτό.
Σήμερα όμως που καλέσαμε πάλι στο Δημοτολόγιο όπως μας είχαν πει να πράξουμε, η απάντηση τους ήταν ότι δυστυχώς ήρθε αρνητική απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών ότι δεν μπορεί πλέον να διορθωθεί άσχετα αν ήμασταν εντός προθεσμίας διότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!!Είναι δυνατόν??Είπα στην υπάλληλο ότι αυτό είναι εντελώς παράνομο διότι μας στερεί το δικαίωμα της ψήφου!!!!!Ότι για να πάω να ψηφίσω στην Άρτα θέλω τουλάχιστον 200 ευρώ!!!!Η υπάλληλος μου είπε ότι έχω δίκιο ότι είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να λυθεί και ότι θα μας σταλεί ταχυδρομικά επιστολή που θα εξηγεί το τεχνικό πρόβλημα που δημιούργησε όλη αυτή την αναστάτωση!!!!
Όπως καταλαβαίνετε  ο κύριος Καμίνης επέλεξε αυτό τον τρόπο ώστε να αποκόψει κάποιους ανθρώπους από την διαδικασία των εκλογών γιατί δεν μπορείς κύριε (εγώ δηλαδή) να ψηφίζεις τόσα χρόνια στην Άρτα ενώ είσαι Δημότης Αθηναίων και ξαφνικά να σε πάρει ο πόνος να ψηφίσεις στην Αθήνα!!!!Γιατί???Μήπως γιατί δεν είμαι ψηφοφόρος του????Ντροπή και αίσχος!!!!Έχουμε τους χειρότερους φασίστες πάνω απ τα κεφάλια μας και δεν μας επιτρέπουν πλέον ούτε καν να ψηφίσουμε για να πάνε σπίτια τους!!!!ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς όμως η ήττα τους θα είναι μεγάλη παρόλο που έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα παράνομα κόλπα για την εκλογή τους..!Λυπάμαι πάρα πολύ που μου στέρησαν εντελώς αντισυνταγματικά το δικαίωμα να ψηφίσω και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε αυτό το αντιδημοκρατικό κράτος να βρω το δίκιο μου…!”
Με εκτίμηση
Ελένη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails