Monday, May 12, 2014

ΣΥΝΟΜΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)




«Η αναμέτρηση μόλις τώρα αρχίζει! Κάθε μέρα για μας όπως τη ζούμε μοιάζει με την τελευταία. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Το καθεστώς είναι ο εχθρός του Λαού. Θα τους τινάξουμε στον αέρα. Δεν είναι απειλές. Αυτή είναι η αλήθεια για μας. 
 
Είτε έξω από τη φυλακή είτε από μέσα». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Ακροδεξιάς που ανήκει στον στενό πυρήνα δράσης της Εθνικιστικής Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που οι τελευταίες εκλογικές μετρήσεις την δίνουν ακόμα και στο 12-15% τη νύχτα των Ευρωεκλογών. 
 
Γιατί όμως η «τρόικα» της οργάνωσης μιλά και στέκεται με τόση σιγουριά απέναντι στις αντίξοες για αυτήν εξελίξεις αφού αντικειμενικά ακόμα και από στελέχη της αριστεράς(όπως ο Βούτσης με τις τελευταίες του δηλώσεις)έχει γίνει αντιληπτό ότι παίζουν «εκτός έδρας» και με τον «διαιτητή» απέναντι; Το ρεπορτάζ έχει καταγράψει στοιχεία που τρομάζουν για το τι καταστάσεις μπορεί να δρομολογηθούν, εάν τα «παλληκάρια» της Ακροδεξιάς ανοίξουν το σεντούκι με τις «φωτοβολίδες».

Σε πρόσφατη συζήτηση με νομικές πηγές που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση ονομάτων κατηγορουμένων, αντιληφθήκαμε περιστατικά και δρόμους πολιτικής επιβίωσης που μας εξέπληξαν: 
 
«…Η συνομιλία Κασιδιάρη και Μπαλτάκου οδηγεί τον πρώτο στον ανακριτή για υποκλοπή. Εάν διαπιστωθεί το αδίκημα της υποκλοπής, πεποίθηση μου είναι ότι το «χαρτί» κάηκε με άλλες παρόμοιου τύπου βιντεοσκοπήσεις(τετ-α-τετ)εάν δημοσιοποιηθούν. Θα φέρουν μεγαλύτερα προβλήματα και βέβαια και άλλες κακουργηματικές διώξεις. 
 
 Παρά το γεγονός ότι στην νομολογία αλλά και στην πρακτική μιας ανακριτικής διαδικασίας προβλέπεται με κεφαλαιώδη τρόπο η χρησιμοποίηση ακόμα και αθέμιτων αποδεικτικών μέσων για την άμυνα του κατηγορούμενου και την υπεράσπιση του από την προφυλάκιση, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δυσχερή αφού η αντιμετώπιση από τους δικαστές είναι ξεκάθαρα εχθρική. 
 
Εκτίμηση μου είναι ότι ειδικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει άλλα «όπλα» στα χέρια του. Και βέβαια όχι το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής με καραμπίνες και περίστροφα ρεπλίκες. 
 
Ο Κασιδιάρης από όσα έχω πληροφορηθεί κατέχει συνομιλίες της ΕΥΠ. Όταν η ΕΥΠ έχει «νομιμόφρονες» υπαλλήλους δεν είναι δυνατόν να μην έχει και «αντικαθεστωτικούς». 
 
Έτσι δεν είναι;», ανέφερε στην κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχαμε, η ασφαλής νομική πηγή.

Από άλλες πηγές προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε κι άλλες πληροφορίες. Πράγματι η νομική πηγή -από κάποιες από αυτές-δείχνει να επιβεβαιώνεται. Ο επικεφαλής του γραφείου Επικοινωνίας της «Χρυσής Αυγής» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, φέρεται να έχει γίνει δέκτης και τέτοιου υλικού, κατά τις ίδιες πηγές. 
 
Το υλικό από τους «ωτακουστές» της υπηρεσίας των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, πρέπει να έχει διαρρεύσει. Και στις απομαγνητοφωνήσεις αλλά ακόμα και σε ψηφιακούς δίσκους. 
 
Η ηγεσία της ΕΛΑΣ του προσφάτως αποχωρήσαντα, Ν.Παπαγιαννόπουλου, σε έκτακτες κρίσεις(από τον περσινό Σεπτέμβριο)απομάκρυνε δύο κορυφαίους Αξιωματικούς της Ασφάλειας στους οποίους καταλογίστηκαν υπηρεσιακές ανεπάρκειες. Αυτή όμως ήταν η επίφαση της αλήθειας. 
 
Τόσο ο αντιστράτηγος ε.α Γιάννης Δικόπουλος όσο και ο Αστυνομικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης, κατηγορήθηκαν στο παρασκήνιο για «ακροβασίες» με τη «Χρυσή Αυγή». Οι απομακρύνσεις ήταν λάθος. 
 
Και οι δύο αξιωματικοί αποδείχθηκε εκ των εξελίξεων ότι δεν είχαν «άκρες» και διασυνδέσεις με την Ακροδεξιά. Όπως και άλλοι κατώτεροι τους που την πλήρωσαν άδικα καθώς ακόμα και το ονοματεπώνυμο τους, κόστισε γι αυτούς την περιθωριοποίηση και τον στιγματισμό, γεγονότα που εξαγρίωσαν έντιμους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και κάποιους ακόμα που ήταν και παραμένουν υπηρεσιακά επαρκείς και αποδοτικοί. 
 
Ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ, πήρε στο λαιμό του τον καχύποπτο(μέχρι νοσηρότητας)υπουργό Ν. Δένδια , με αποτέλεσμα να αποδυθούν σε κυνήγι μαγισσών και μέσα στην ΕΥΠ. 
 
Όπως δείχνουν οι εξελίξεις, οι διαρροές σηματοδοτούνται από αλλού και από άλλες κατευθύνσεις που στο παρελθόν δεν έχουν απασχολήσει» τον Τύπο. 
 
Από «νοσταλγούς» της Ακροδεξιάς αλλά και από «οπαδούς». 
Το πρόσφατο παράδειγμα με δύο εκ των κορυφαίων απόστρατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων(Συναδινός-Επιτήδειος)που συντάχθηκαν στο πλευρό του Ακροδεξιού Ευρωψηφοδελτίου, η «στρατιωτική» οικογένεια Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη αλλά και οι επαφές άλλων στελεχών τους με το βαθύ Κράτος, οι «ρίζες» της «Χρυσής Αυγής» στην αστυνομία, αποδεικνύουν ότι μάλλον στα χέρια Κασιδιάρη και «τρόικας» υπάρχουν «όπλα» που θα κάνουν πολύ θόρυβο στο πρόσφατο διάστημα μέχρι τα μέσα Ιουνίου. 
 
Το ερώτημα είναι ποιους θα πάρουν τα «σκάγια».

Στις κατ’ιδίαν συνομιλίες που είχαμε, αντιληφθήκαμε επίσης κάτι ακόμα σημαντικό. 
 
Στα χέρια Κασιδιάρη φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες που αφορούν τον Μπάμπη Αθανασίου, υπουργό Δικαιοσύνης. 
 
Εάν επιβεβαιωθεί ότι ακούγεται να συνομιλεί με παράγοντες του Πρωτοδικείου αφού προηγουμένως έχει δεχτεί παραίνεση από τον πρωθυπουργό «να τους χώσει όλους μέσα», τότε και η ΕΥΠ και τα διευθυντικά της στελέχη αποδεικνύονται εκτός από άσχετοι και ερασιτέχνες που δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν τις διαρροές. 
 
Τα «κεφάλια τους» εάν επαληθευτούμε, πιθανώς να μην υπάρχουν στους ώμους τους όταν πέσει το πρώτο «ντουφέκι».

Κυριακάτικη Ελεύθερη Ώρα”
http://www.makeleio.gr/



Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails