Thursday, June 26, 2014

ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ 30% ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 70% – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ DEAL


ÄÅÇ
Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπεται στο «The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″ και πιο συγκεκριμένα στο παράρτημα του «GREECE Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality», στη σελίδα 194..

Ούτε στην Μπανανία..η μικρή ΔΕΗ το 30 %..θα έχει ίσα δικαιώματα με το 70% !!!!
moujun13
2. the plan shall include provisions for the divestment of lignite-fired,gas and hydro electricity generation capacity currently managed by PPC.
It will also include provisions for the new company to access and control lignite resources on an equal basis as PPC….
moujun13_1
Στα Ελληνικά..
2. το σχέδιο θα περιλαμβάνει διατάξεις για την πώληση δυνατοτήτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, λιγνιτών, φυσικού αερίου και υδροηλεκτρικών, που διαχειρίζονται σήμερα από την ΔΕΗ.
Θα περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για τη νέα εταιρία στην πρόσβαση και τον έλεγχο των κοιτασμάτων λιγνίτη σε ισότιμη βάση, όπως η ΔΕΗ.
Ναι καλά διαβάσατε…
Η τρόϊκα απαιτεί, και φυσικά αυτό θα γίνει μιας και η κυβέρνηση έχει βάλει φαρδυά πλατιά την υπογραφή της, ο ιδιοκτήτης της μικρής ΔΕΗ δηλαδή αυτός που θα αγοράσει το 30% …. να έχει τα ίδια δικαιώματα σε ότι αφορά τις ενεργειακές πηγές..με το κράτος που θα κατέχει το 70%…!!!!
Και άντε γειά! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails