Wednesday, June 18, 2014

Σκάνδαλο Μεγατόνων! Αποκαλύπτουμε πως ο Α. Σαμαράς νομοθετεί με σκοπό την συγκάλυψη

Ποιός Εισαγγελέας θα επέμβει;
ΚΑΝΕΙΣ! Η ... "θεούσα", προσκυνάει το αληθινό αφεντικό της και ΟΛΟΙ οι εισαγγελείς, είτε φορούν ποδίτσες, είτε σιωπούν από φόβο... και Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!
ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΟΣ!

Πόπη Σουφλή

kataxraΚαταχραστές δημόσιου χρήματος... προέβλεπε η νομοθεσία μας έμπαιναν πίσω από τα κάγκελα ....από πολλά χρόνια, μέχρι και ισόβια....! Αυτό ήταν κάποτε γιατί ..τώρα απλά οι πολιτικοί άλλαξαν την νομοθεσία....

Ο ποινικολόγος Περικλής Σταυριανάκης αναλύει το ρόλο  τόσο του Πρωθυπουργού όσο και του Υπουργού Δικαιοσύνης
 


ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Ποιος θα το πίστευε ότι θα περνούσε μέσα από την Ελληνική Βου-λή και θα ψηφιζόταν ο Νόμος που δίνει συγχωροχάρτι σ' εκείνους που διασπάθισαν το Δημόσιο Χρήμα.
Ποιος ακόμα θα πίστευε ότι στην ψηφοφορία αυτή είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους Βουλευτές, από πλευράς του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου;
Τους μοίρασαν το νομοθέτημα δυο μέρες πριν και τους υποχρέ-ωσαν να το ψηφίσουν με απειλή διαγραφής από το Κόμμα!


Με τον Νόμο 4254/14 αντικατέστησαν το άρθρο 263α του Ποινικού Κώδικα, και στο νέο απάλλασσαν των ποινικών ευθυνών τους για τη διαχείριση, τους Δημάρχους, τους Προέδρους των κοινοτήτων και όσους υπηρετούν σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο και τις Τράπεζες .....


Τώρα πια οι υπεύθυνοι των σκανδάλων SIEMENS , των Ελληνικών Ναυπηγείων, των Μ.Κ.Ο., του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, των Πολιτι-κών Κομμάτων (αν θεωρηθούν Ιδιωτικά Νομικά πρόσωπα), είναι εντε-λώς Αθώοι, με Νόμο του Κράτους.


ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Γράψαμε προχθές για την απαλλαγή των κατηγορουμένων στις υποθέσεις ENERGA, SIEMENS, Ελληνικά Ναυπηγεία, Μ.Κ.Ο., Ο.Σ.Κ. κ.λ.π. με την αντικατάσταση του άρθρου 263α του Ποινικού Κώδικα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πρόκειται για παραδρομή.


Πρώτο διότι το άρθρο που ψηφίστηκε εξαίρεσε από την ευθύνη Δημάρχους και Προέδρους Κοινοτήτων, που υπήρχε στο προηγούμενο.


Δεύτερο διότι θα μπορούσε να προστεθεί στο αρχικό άρθρο 263α, μόνο η επιπλέον νέα παράγραφος που θεσπίστηκε, χωρίς να καταργηθεί ολόκληρο το άρθρο.


Ποιός όμως εισηγήθηκε να ψηφιστεί αυτό το άρθρο, που πέρασε από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, από τους Υπουρ-γούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνη-σης και τελικά την Βουλή.
Δεν μπορεί να μην ήξερε κάποιος απ' αυτούς.


Το άλλο εγκληματικό είναι ότι επιβλήθηκε «κομματική πειθαρχία» για την ψήφιση όλου του νομοσχεδίου, και έτσι οι ευθύνες φτάνουν μέχρι τον Πρωθυπουργό, εκτός αν ζητήσει ποινικές ευθύνες για τον Υπουργό που τον εξαπάτησε.


Αντίθετα όμως ο Πρωθυπουργός με τον ανασχηματισμό, επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στους υπουργούς που είχαν ανάμειξη.
 

Ποιός Εισαγγελέας θα επέμβει;




Πηγή

attika nea

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails