Wednesday, June 25, 2014

Ισραήλ – Τζιχαντιστές συμμαχούν κατά του Συριακού στρατού; (Ιουδαϊκή αίρεση το ΙΣΛΑΜ)




Έχουμε τονίσει την εκδικητικότητα,  λόγω θρησκευτικης επιταγής, των εβραίων…..(ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ)

Επισημαίνουμε ότι η Συρία αποτελεί την συνέχεια του ελληνιστικού βασιλείου των Σελευκιδών, ο μέγιστος των οποίων κατέστρεψε τον ναό των εβραίων, κάτι που το θυμούνται στο ΧΑΝΟΥΚΑ

Όπως καταλαβαίνετε, οι ιουδαίοι παρέα και με τα αδελφάκια τους, τους ισλαμιστές, θα στραφούν εναντίον των Σύριων…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

http--i60.tinypic.com-16bk9ps-400x300

Τουλάχιστον 10 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τις επιδρομές που πραγματοποίησε η ισραηλινή πολεμική αεροπορία στη διάρκεια της νύκτας της Κυριακής προς τη Δευτέρα, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων....


«Τουλάχιστον 10 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιδρομές εναντίον στρατιωτικών θέσεων στα όρια με το κατεχόμενο τμήμα του Γκολάν. Εννέα πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από αεροπλάνα και τουλάχιστον δύο άρματα μάχης καθώς και συστοιχίες πυροβολικού καταστράφηκαν», διευκρίνισε το Παρατηρητήριο.

Στην περιοχή εδώ και καιρό μαίνονται μάχες μεταξύ του Συριακού στρατού και των τζιχαντιστών που προσπαθούν να καταλύσουν το Συριακό κράτος, προκειμένου να δημιουργήσουν το «χαλιφάτο» τους και να ενώσουν τα εδάφη του συριακού κράτους με αυτά του Βόρειου Ιράκ σε ένα σουνιτικό τζιχαντιστικό κράτος. 


Θα περίμενε κανείς ότι το Ισραήλ θα ήταν αντίθετο σε μία τέτοια εξέλιξη. 

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το Ισραήλ «τα έχει καλά» με τους χρηματοδότες των τζιχαντιστών, την Σ. Αραβία και το Κατάρ, ότι το Ισραήλ προτιμά να έχει απεναντί του «τζιχαντιστές», προκειμένου να φαίνεται το ίδιο σαν «δυτική νησίδα» ενάντια στην παράνοια του Ισλάμ, παρά μετριοπαθείς μουσουλμάνους ή επιγόνους του αραβικού εθνικισμού, προκειμένου έτσι να δικαιολογούνται οι αγριοτητές του στην Παλαιστίνη αλλά και να συνεχίζεται η αθρόα χρηματοδοτησή του από την «Δύση».

Υπ” αυτή την οπτική, καθόλου περίεργη δεν είναι η συμμαχία των Ισραηλινών με τους τζιχαντιστές κατά του Άσσαντ.


Και έτσι εξηγείται φυσικά και η παθητική στάση των ΗΠΑ στην προέλαση των τζιχαντιστών στον βορρά του Ιράκ!




Πηγή
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails