Tuesday, June 24, 2014

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


 
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο πολιτικαντισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε την χώρα και παρέδωσε τον Λαό σιδηροδέσμιο στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ο Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ένα ξεδιάντροπο άνοιγμα στις μνημονιακές δυνάμεις, καλώντας ...

.. τους πασόκους να εισέλθουν στην νέα «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πρόταση για το νέο συνασπισμό εξουσίας αφορά το λαό.  Απευθύνεται και σε πολιτικές δυνάμεις. Χωρίς μισόλογα και παράλογα προαπαιτούμενα. Με ειλικρίνεια και πολιτική αποφασιστικότητα από την πλευρά μας. Απευθυνόμαστε στο ΚΚΕ, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στους Οικολόγους Πράσινους.  Απευθυνόμαστε σε όλες τις δυνάμεις που απεγκλωβίζονται από τον μνημονιακό χώρο, και στρέφονται προς την αριστερά. Τους ανεξάρτητους βουλευτές, τα ρεύματα και τις ομάδες που αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την πολιτική του Μνημονίου. Δεν ζητάμε πιστοποιητικό ιδεολογικής και πολιτικής καθαρότητας από κανέναν.  Δεν κρατάμε πολιτικό μητρώο για το παρελθόν. Δεν θα τους αφήσουμε όμως, και δεν πρέπει να τους αφήσουμε, βορά στους εκβιασμούς των μνημονιακών μηχανισμών. Ζητάμε και επιδιώκουμε μαζί τους ξεκάθαρη συνεννόηση, στην βάση των θέσεων και της πολιτικής αξιοπιστίας.»

Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Τσίπρας είναι ότι καλεί ευθέως σε συμπαράταξη τους βουλευτές που τόσο καιρό ψήφιζαν τα μνημόνια, αρκεί από την ένταξη τους στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά να τηρήσουν την λεγόμενη «κομματική πειθαρχία». Καλεί, ουσιαστικά, αυτούς που στο παρελθόν αποκαλούσε προδότες, να τον πλαισιώσουν, ώστε τα λιγούρια της εξουσίας να καταλάβουν τους υπουργικούς θώκους και να συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας.

Στα παραπάνω που είπε ο Τσίπρας αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις, όμως είναι ασφαλής η πρόβλεψη ότι ουδείς θα αποχωρήσει από το πλευρό του. Η πρόβλεψη αυτή καθίσταται ασφαλής, γιατί όλα είναι σχεδιασμένα. Οι αντιδρούντες λειτουργούν ως το «αριστερό άλλοθι», ώστε να κοροϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τους αντισυστημικούς ψηφοφόρους για να τον ψηφίζουν, την ίδια ώρα που ο Τσίπρας κάνει άνοιγμα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ώστε να πάρει και τις ψήφους των λαμογιών. 

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα μόνο. Αυτό γίνεται αντιληπτό, συνεχώς, από τον Ελληνικό Λαό. Από την μία είναι η Χρυσή Αυγή και από την άλλη είναι αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο, μαζί με αυτούς που φιλοδοξούν να συνεχίσουν αυτή την καταστροφή. Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι... 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails