Sunday, June 29, 2014

Να ποιοί κυριαρχούν στα ΜΜΕ και υβρίζουν τους Εθνικιστές... Το ΒΗΜΑ υμνεί την Ιουδαία κομμουνίστρια Ρόζα Λούξεμπουργκ και ζητά να επικρατήσουν οι ιδέες της..

0615659001383585476
Την ίδια ώρα που τα σαπρόφυτα της καθεστωτικής προπαγάνδας μας αποκαλούν… «ναζιστές», το πιο ισχυρό καθεστωτικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, το ΔΟΛ-ιο «Βήμα», θεωρεί «επίκαιρη» την Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το γνήσιο τέκνο του Ισραήλ, καθώς επίσης και εμπνεύστρια και οργανώτρια του κομμουνιστικού πραξικοπήματος στη Γερμανία του 1919! Ιδού ένα μικρό δείγμα:
«Σκέψεις για τη Γερμανία, την Αριστερά και τη σύγκρουση στην Ευρώπη
“Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο!” Ηλίθιοι δήμιοι! Η “τάξη” σας είναι χτισμένη στην άμμο»: αυτή ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές φράσεις της “κόκκινης Ρόζας”, της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Μιας γυναίκας που όμοιά της δεν υπήρξε στην ιστορία του διεθνούς επαναστατικού κινήματος. Αν αφαιρέσει κανείς ορισμένα στοιχεία από.....
αυτές τις φράσεις, ιδίως εκείνα που δείχνουν φανατισμό σε μία εποχή που βράζει, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει τη δύναμή τους. Είναι ιδέες στις οποίες, παρά την οξύτητα της διατύπωσής τους, υπάρχουν σπέρματα αλήθειας που τα συναντά κανείς ζωντανά ακόμα και σήμερα, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή όχι. Αυτές προσπάθησε να μεταφέρει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και έτσι έγινε θρύλος τόσο με τη ζωή, όσο και με τον θάνατό της που ήρθε ως αποτέλεσμα της πρώτης επανάστασης: τον Ιανουάριο του 1919 η βίαιη καταστολή της ήρθε από τον σοσιαλδημοκράτη ηγέτη του SPD Φρίντριχ Έρμπερτ που για να πετύχει να συντρίψει τους Σπαρτακιστές έριξε στη μάχη εθνικιστικές δυνάμεις, τα Freikorps. Η Ρόζα Λούξεμπρουγκ ήταν μία, η πιο επιφανής, από τους εκατοντάδες νεκρούς εκείνης της ημέρας».
Και βέβαια, η αναφορά στη φανατική σιωνίστρια και μπολσεβίκα, δεν είναι καθόλου τυχαία. Διότι, ο λεγόμενος «αστικός τύπος» είναι γεμάτος κομμουνιστές, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αλλά κομμουνιστές που έχουν ταχθεί να υπηρετούν αυτό το πέρα για πέρα σάπιο σύστημα της κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας που μας καταδυναστεύει…

1 comment:

Anonymous said...

http://www.listal.com/actors/jewish/all

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails