Monday, June 30, 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!



Όπως διέρρευσε στα ΜΜΕ, η συγκυβέρνηση επεξεργάζεται νέο νόμο για το πολιτικό χρήμα, το οποίο προβλέπει –μεταξύ των άλλων- και δυνατότητα χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων απευθείας από επιχειρήσεις (όπως γίνεται στην Αμερική και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης). Μάλιστα, ο νόμος αυτός περιλαμβάνεται και στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης.

Ο νόμος θα ορίζει ότι οι δωρεές αυτές θα ανακοινώνονται δημοσίως (τα στοιχεία των δωρητών θα αναρτώνται σε ειδική ιστοσελίδα μαζί με τις οικονομικές καταστάσεις των κομμάτων) και θα εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα ιδιωτών και επιχειρήσεων. Έλα, όμως, που με τον συγκεκριμένο νόμο διαφωνεί το ΚΚΕ! Το οποίο, με διάφορες προφάσεις δεν ανακοινώνει τους χρηματοδότες του, γιατί όπως λένε οι… κακές γλώσσες, βασική πηγή χρηματοδότησής του είναι οι κρυφές «κόκκινες επιχειρήσεις» καθώς και ουκ ολίγοι καπιταλιστές, που κάποτε ήτανε κομμουνιστές. Και βέβαια, κανένα ΣΔΟΕ δεν τολμάει να περάσει ούτε απ’ έξω από τον Περισσό, γιατί τότε –και μόνον τότε- οι σπαγκοραμμένοι θα κηρύξουν… πραγματική επανάσταση.

Και ως γνωστόν, κανένας νόμος με τον οποίον διαφωνεί (πραγματικά κι όχι προσχηματικά…) το ΚΚΕ, δεν περνάει ούτε με σφαίρες. Τι σοφίστηκαν, λοιπόν τα σαμαρόσκυλα; Θα ορίσουν ένα όριο πάνω από το οποίο θα ταυτοποιούνται οι χρηματοδότες. Το οποίο όριο, όλως τυχαίως, ποτέ δε θα το ξεπερνά το ΚΚΕ, που θα καλύπτει –και πάλι- τις μαύρες χρηματοδοτήσεις μέσω… κουπονιών.
Είδατε πως φροντίζει η χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων για τα κόκκινα σκυλιά της; Μην απορείτε, λοιπόν, που το… επαναστατικό ΚΚΕ, αντί να κάνει αντιμνημονιακές και αντικυβερνητικές εκδηλώσεις, κάνει μόνο… αντιφασιστικές!

(ΥΓ): Αλήθεια σύντροφοι, τι έγινε με τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από τους… εφοπλιστές; Ακόμα να βρει άκρη το ΣΔΟΕ, που πραγματοποίησε τον τελευταίο έλεγχο (και μιλάμε ότι τα έκαναν όλα φύλλο και φτερό…) στη Χρυσή Αυγή αμέσως μετά τις πρώτες συλλήψεις; ethnikismos.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails