Friday, July 18, 2014

ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ;


Οι ποδίτσες οικοδομούν το αντίγραφο του ναού του Σολομώντα στη Βραζιλία...θες πιπίλα μωρο μου;
Από το 2010, χτίζεται στη Βραζιλία, ένα ακριβές αντίγραφο του ναού του Σολομώντα. http://www.otemplodesalomao.com/projeto.html
Στη Βραζιλία υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο δισεκατομμυριούχος πάστορας Edir Macedo είναι ένας πράκτορας του Τεκτονισμού. http://www.theguardian.com/world/2011/sep/13/brazil-church-embezzling-millions-poor

Δειτε επίσης την εβραική Μενόρα στις τηλεπαρουσίες που προβάλλουν στην φωτογραφια.
Με το πρόσχημα της πίστης του Ιησού Χριστού, στην καρδιά και την ψυχή του κοπαδιού πιστών, η παρουσίαση των τριών άνδρών στη σκηνή κάνει καλά τη δουλειά της. Παρουσιάζονται ακριβώς με τον ίδιο τελετουργικό τρόπο, όπως γίνεται στον Τεκτονισμό, μόνο που εδώ προκειται για μια παραλαγή του «θεάτρου».
Ο δισεκατομμυριούχος και σούπερ απατεώνας, είναι τόσο απασχολημένος με το έργο του, έτσι οικοδομεί ένα ακριβές αντίγραφο του ναού του Σολομώντα. Ο ναός έχει χώρο για 10.000 ψυχές, έτοιμες για την λατρεία του σατανά της Νέα Τάξης (χρησιμοποιώντας το όνομα του Χριστού)....
Ο Ελευθεροτεκτονισμός βασίζεται στο μύθο του κτιρίου του Ναού του Σολομώντα, ο οποίος λέγεται ότι πριν από 3.000 χρόνια, χιλιάδες τεχνίτες και λιθοξόοι τον οικοδόμησαν. Ο Σολομώντας ήταν ένας τύραννος και σκοπός του ήταν η κατάληψη και κατοχή του τότε κόσμου. Ήταν ο ιδρυτής του σιωνισμού που γνωρίζουμε στις μέρες μας. Ο Σολομώντας είχε σκλάβους που έχτίζαν το ναό. Αλλά μερικοί από τους εργαζόμενους δεν ήταν σκλάβοι, ήταν οι Ελεύθεροι κτίστες (τέκτονες). Ο όρος «Master Mason" έχει την ίδια έννοια. Ήταν εκείνοι με την ιδιότητα αυτή, ήταν οι κύριοι των σκλάβων και οι εκπαιδευτικοί τους.
Ο Σολομώντας ήταν ο βασιλιάς που ήταν φημισμένος για τις πολλές συζύγους και παλλακίδες του. Δεν άφηνε τις γυναίκες να πηγαίνουν να προσκυνήσουν μαζί με τους άνδρες, επίσης δεν μπορούσαν να γίνουν μέλοι των μυστικών κοινωνιών. Οι ιεροτελεστίες, η δουλεία, η ανδρική κυριαρχία και η πολυγαμία είναι χαρακτηριστικά του πολιτισμού των Αννουνάκι. Λέγετε οτι ο Σολομώντας ήταν απόγονος τους. Μέσω της Ιουδαικής θρησκείας (κάθε θρησκείας) είχαν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο για να ελέγχουν τον πληθυσμό (Δείτε τις εικόνες στο Σιωνιστικό Κτίριο του Edir Mecido.)
Στη Βραζιλία μόλις τελείωσε το Μουντιάλ αλλα δυο χρονια μετά μας έρχονται και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μέσα στο 2016!!! Γιατι άραγε διοργανώνονται όλες αυτές οι μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες η μια πίσω απο την άλλη στην Βραζιλια;;; Ποιος είναι ο λόγος που όλη η υφήλιος πρέπει να έχει τα μάτια της στραμμένα στην Βραζιλία;;;
Ισως απαιτείται η παραγωγή ενέργειας από τους ανθρώπους που κάποιοι προσδοκούν να «αρπάξουν»; Ποιές οντότητες είναι αυτές; Ο τσαρλατάνος τέκτονας, Edir Macedo σχεδιάζει να βάλει τα πρόβατα σε ένα άλλο ακριβές αντίγραφο του ναού του Σολομώντος, όπου τα πρόβατα θα πουλάνε την ψυχή τους στον σατανά. Να κάνετε μια μικρή έρευνα σχετικά με τον ναό αν μπορείτε, δεν υπάρχει τίποτα ποιο σατανικό από το Ναό του Σολομώντα. Είναι πραγματικά γελοίοι ...... αλλα και πολύ επικίνδυνοι, γιατί στην πραγματικότητα είναι εις θέση να οργανώσουν (αθλητικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, μαρκετινγ κτλ.) δραστηριότητες σε παγκόσμιο επίπεδο και να σε βομβαρδίζουν μέρα νύχτα με την αναπαραγωγή ακραίων ηλιθιοτήτων (διαφήμηση της άχρηστης ύλης, επανάληψη της κολοσιαίας μπούρδας και θολοκουλτούρας που την ονομάζουν πολιτισμό).
Αν ρίξετε μια ματιά στο νέο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία το 2016, θα δείτε ότι το λογότυπο μοιάζει με μια πιπίλα (θηλή). Γιατι; Δείτε παρακάτω:
Είναι η πιπίλα του μικρού αντιχριστου που τόσο απόλυτα θέλουν να φέρουν; Θέλουν να το φέρουν μέσα στο 2016; Ή θα μπορούσε να είναι η αναγέννηση του «νέου ανθρώπου» του ΘΥΜΑΤΟΣ με τις συνοδευτικές τελετές και τελετουργίες που εκτελούνται μπροστά μας αλλα εμείς δε θέλουμε να τις δούμε; Δες τι κάνει ο Edir Macedo ο Μεγαλοτέκτονας και οι συνεργάτες του. Μέσα απο τους ναούς μυησης όπου οι τρεις τέκτονες χτίζουν τα οράματα της υφηλίου και κάνουν τους τάχα χριστιανούς (με σύμβολα Ολυμπιακών αγώνων και του Μουντιάλ '14) αλλα καθορίζουν και την ψυχα-γωγηση σου!!! Συγχρόνως μας περνάνε με την κατήχηση και τα μασονικά τους αρχέτυπα, σύμβολα που γι αυτούς είναι ιερά αλλά εμείς οι στραβοί δεν πρόκειται να δούμε.
Δείτε το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων, οι τρεις τέκτονες με την τελετουργική εκτέλεση συμβολίζουν την παγκόσμια πραγματικότητα τώρα αλλα και το ολυμπιακό πνεύμα του 2016. Αυτή η τελετουργία ονομάζεται Jah-Bu Lon. Είναι η σύνθετη ονομασία των τριών θεών, το όνομα του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (ΜΑΤΣ) σύμφωνα με τους Ελευθεροτέκτονες. Σύμφωνα με τους Ισραηλιτες είναι ο Γιαχβέ (ο θεός τιμωρος που πίστευαν στην παλαια διαθήκη οι εβραίοι), ο δευτερος θεός ειναι ο Βάαλ Bul των Χαναναίων, ο θεος της γονιμότητας, και ο On είναι ο Όσιρις των Αιγυπτίων. Στο Βάαλ και τον Μολώχ γίνονταν ανθρωποθυσίες μεγάλων και παιδιών.
Ας αναρωτηθούμε πως είναι δυνατόν οτι άνθρωποι σαν τον Edir Macedo, να έχουν τετοια μεγάλη ελευθερία; Να γίνονται τόσο πλούσιοι, να έχουν κανάλια, να έχουν τόσους εργαζόμενους, να χτίζουν ναούς, να κάνουν κατήχηση στο κοπάδι χιλιάδων ανυποψίαστων «πιστών» και να κατευθύνουν το πεδίο ενέργειάς τους; Γιατί και ποιος τους αφήνει να έχουν τέτοια ισχύ; Ποιος; Δεν είμαστε εμείς τα απλά ανεγκέφαλα ανθρωπάκια;;; Τα νέα θύματα;;;
Οι αρχαίοι προγονοί μας έκανα τους ολυμπιακούς αγώνες για κάποιο άλλο λόγο. Και γνώριζαν περι τίνος κουλτούρας πρόκειται όταν έβλεπαν τους βάρβαρους. Οι αρχαίοι γνώριζαν οτι οι πρωτόγονοι βάρβαροι θυσίαζαν παιδάκια στους θεούς τους. Και στις μέρες μας συμβαινει, στην Αφρική γίνεται καθημερινά. Στον σύγχρονο κόσμο επίσης συμβαίνει καθημερινά. Δες την Γκάζα! Δεν πρόκειται για θυσία αυτό που συμβαίνει;;; Ας οργανωθούμε και να είμαστε ετοίμοι για όλα.
Μας περιμένουν δύσκολοι καιροί.
Θυμάστε τα λογότυπα των ολυμπιακών στην Αθήνα; Η τα ξεχάσατε; Οι ποδιτσες εχουν την πιπίλα έτοιμη!
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
Ordo Rosarius Sapienti

2 comments:

Anonymous said...

Τελικα μηπως και το red bul ειναι ο κοκκινος βααλ;

Anonymous said...

Καταραμενοι

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails