Tuesday, July 15, 2014

ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ "ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που τα ντόπια παπαγαλάκια του παγκόσμιου σιωνισμού παραμυθιάζουν τον ελληνικό λαό με το «μίσος» της Χρυσής Αυγής για όλους τους «άλλους», τους «διαφορετικούς», οι αφεντάδες τους παραδίδουν μαθήματα πραγματικού μίσους.

Έτσι, κάποια Σείκτ, πρώην γραμματέας του πρωθυπουργού Νετανιάχου και νυν βουλευτής της Κνεσέτ (της ισραηλινής βουλής), ...

 .. συνιδρυτής του σιωνιστικού κόμματος «Εβραϊκός Οίκος», ανακάλυψε το διαβόητο «αυγό του φιδιού» στην Παλαιστίνη, γράφοντας στο Facebook πως:

«Οι Παλαιστίνιες γεννούν μικρά φίδια». Και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος με τα μικρά επικίνδυνα φίδια; Να τα πατάει στο κεφάλι, για να μη μεγαλώσουν και τον δαγκώσουν! Αυτό, λοιπόν, συστήνει η σιωνίστρια βουλευτίνα στους συμπατριώτες της. Και προφανώς και στον άνδρα της, ο οποίος ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας του τρομοκράτους του Ισραήλ, δε μπορεί βεβαίως να πατάει στο κεφάλι και να σκοτώνει τα «μικρά φίδια» – παιδιά των Παλαιστινίων, αλλά μπορεί κάλλιστα να το κάνει με τις βόμβες που αμολάει πάνω από τη Γάζα!

Και συνεχίζει παρακάτω το παραλήρημα του μίσους κατά του «άλλου» (στη συγκεκριμένη περίπτωση των Παλαιστινίων – ο κάθε λαός θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση τους…) η σιωνίστρια βουλευτίνα:

«Πρόκειται για πόλεμο. Δεν πρόκειται για πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ή πόλεμο κατά των εξτρεμιστών, και βεβαίως όχι για πόλεμο κατά της Παλαιστινιακής Αρχής. Πρόκειται για πόλεμο μεταξύ δύο ατόμων. Ποιος είναι ο εχθρός; Ο παλαιστινιακός λαός. Γιατί; Ρωτήστε τους».

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι σιωνιστές κήρυκες του μίσους! Αυτοί οι… καλοί άνθρωποι απαιτούν να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή, γιατί (δήθεν) προωθεί το… μίσος!

(ΥΓ) 1: Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν κάποιος βουλευτής ενός οποιοδήποτε κόμματος του πλανήτη, δήλωνε δημοσίως πως «οι εβραίες γεννούν μικρά φίδια» και πως ο εχθρός είναι «ο εβραϊκός λαός»; Που θα πήγαινε να κρυφτεί; Ενώ τώρα, μούγκα στη στρούγκα των… υπερευαίσθητων «δημοκρατών» και «ανθρωπιστών» όλου του κόσμου!

Εθνικισμός

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails