Thursday, July 24, 2014

«Λιποτάκτης» καυτό τοπ μόντελ στο Ισραήλ…(δηλαδή αυτή τώρα είναι φυλετικά εβραία;;)


Απο τις φωτογραφίες θα καταλάβετε ότι είναι τόσο εβραία….όσο ελληνίδα είαι η Μισέλ και ο Ακετοκούμπο.
Η είδηση παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι η ξανθιά θεά, ακολουθώντας τα δυτικά ηρωικα πρότυπα….στηρίζει τον στρατό
Φυσικά καμμία η σχέση του εβραικού στρατού με τον δικό μας…. Ο εβραίικος, αποτελείται απο πολεμιστές που δεν διστάζουν μπρος σε τίποτα.
Οι δικοί μας ….ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουν
c2f58fff7e23275f7d68cd068206670b_L

images
Λέγεται Μπαρ Ραφαέλι είναι τοπ μόντελ . Και για την ακρίβεια οι συμπατριώτες της θεωρούν ότι λιποτάκτησε από το στρατό. Πως;

mpar-rafaeli
Σύμφωνα με τους νόμους της χώρας οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να υπηρετήσουν 2 χρόνια και ο μόνος τρόπος να το αποφύγουν είναι ένας γάμος σε νεαρή ηλικία, όπως ακριβώς έκανε και το τοπ μόντελ. Και μόνο εξ αυτού του λόγου, δεν έχουν μειωθεί οι αντιδράσεις των Ισραηλινών κατά της Ραφαέλι.
icemax_926_5357a9c386526e25ad4c0504843470f2
Πρόσφατα η επιλογή της Ραφαέλι για ένα διαφημιστικό φιλμάκι για το Ισραήλ προκάλεσε σκληρές αντιδράσεις ,όπως κι ένα διαφημιστικό σποτάκι εταιρίας ρούχων.
Όταν ο ιδρυτής των Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς κατηγόρησε το Ισραήλ για “εθνοκάθαρση”, την πιο σκληρή αντίδραση εναντίον του την είχε η Μπαρ Ραφαέλι.
Σήμερα λοιπόν που οι βόμβες του Ισραήλ συνεχίζουν να πέφτουν, η “λιποτάκτης” Ραφαέλι δημοσίευσε μήνυμα στήριξης . Η Ραφαέλι από τον λογαριασμό της στο Instagram κοινοποίησε αυτή τη φωτογραφία και έγραψε τα εξής…
“Οι στρατιώτες μας…Ευχαριστώ. Σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί και γυρίστε σώοι στα σπίτια σας”.
bar

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ…εβραία τρόπος του λέγειν….
Ας τα βλέπουν οι δικές μας γκιόσες που τρέχουν απο αντιρατσιστικό σε αραποσύναξη και απο πουστροπαρέλαση σε αντιμιλιταριστική συγκέντρωση…..
Οι οβριοί θέλουν να ζήσουν και θα ζήσουν…..
ΕΣΕΙΣ ,ΟΡΘΙΑ ΒΟΔΙΑ,  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ;;;;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails