Monday, July 28, 2014

Tα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του Β.Πούτιν: Aπασχολεί με πλήρες ωράριο δοκιμαστή τροφίμων


Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Bλαντιμίρ Πούτιν έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αφού γνωρίζει ότι έχει αρκετούς εχθρούς  τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό με αρκετούς τρομοκράτες να επιδιώκουν να τον "βγάλουν από τη μέση" τη στιγμή που κάνει πράξη την οικονομική και στρατιωτική ενίσχυση της Ρωσίας και αυτό είναι που έχει ενοχλήσει πολλούς στις ΗΠΑ και Δύση.

Άλλωστε, μια χώρα του μεγέθους και της σημασίας της Ρωσίας, προστατεύει με κάθε πιθανό τρόπο τον ηγέτη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρόεδρος απασχολεί με πλήρες ωράριο δοκιμαστή τροφίμων, που δοκιμάζει το φαγητό πριν ο πρόεδρος αρχίσει να τρώει και βέβαια, αφού ο δοκιμαστής δεν σωριαστεί στο έδαφος, από τυχόν δηλητηρίαση, τότε ο πρόεδρος παίρνει το «πράσινο φως» για την ασφάλεια του γεύματός του.
Μια άλλη είδηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και εντυπωσιάζει με το πόσο αυστηρά είναι τα μέτρα προστασίας του, είναι ότι ο ίδιος ο δοκιμαστής τροφίμων που μαγειρεύει ταυτόχρονα είναι και άντρας της προσωπικής του φρουράς!
Η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν πρόσφατα στο Λονδίνο έγινε η συνάντηση του κλαμπ των «chefs des chefs». Πρόκειται για τους καλύτερους σεφ στον κόσμο που μαγειρεύουν για βασιλείς και ηγέτες κρατών και αντάλλαξαν μεταξύ τους εμπειρίες και πληροφορίες για τους υψηλούς εργοδότες τους.
Μάθαμε ανάμεσα σε άλλα ότι η βασίλισσα Ελισάβετ απεχθάνεται τα όστρακα, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αγγίζει τα σπαράγγια και ο πρίγκιπας Φίλιππος πίνει πάντα μπύρα με τα γεύματά του!
Ο Πούτιν σύμφωνα με τις πληροφορίες κουβαλά πάντα μαζί του στα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό αλάτι, πιπέρι, μπουκάλια με νερό και τις πετσέτες του!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails