Sunday, August 24, 2014

ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ceb4ceb9ceb1cf80cebbcebfcebaceb7
Με σκοπό να τρομοκρατήσει όσους (που είναι όλο και περισσότεροι…) εκφράζουν αντίθετη άποψη για το «αντιρατσιστικό» τερατούργημα («Νόμος του Αίσχους»), ο ολιγάρχης Ψυχάρης τους καταγγέλλει ότι «κλείνουν το μάτι» στην Χρυσή Αυγή και ζητά την υπερψήφισή του, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, προκειμένου να επιτευχθεί το… ποθούμενο απ’ όλο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Που δεν είναι άλλο, από την πάταξη της Χρυσής Αυγής και όχι βέβαια ο «σεβασμός των δικαιωμάτων των μειονοτήτων» κ.τ.λ. παραμύθια της Χαλιμάς. Ιδού:
«Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η ψηφοθηρία…

…Η καταπολέμηση του ρατσισμού και του ναζισμού, η άρνηση του ολοκαυτώματος, που αποτελούν τη βασική φιλοσοφία του νομοσχεδίου έχει να κάνει κυρίως με τη γιγάντωση αυτών των αντιλήψεων και την  προπαγάνδα  ακραίων νεοναζιστικών  μορφωμάτων , τύπου Χρυσής Αυγής. Αξιοποιώντας την κρίση και τα προβλήματα ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας, οι δυνάμεις αυτές βρήκαν την ευκαιρία, να επαναφέρουν στο προσκήνιο, καταδικασμένες από το παρελθόν πρακτικές και αντιλήψεις. Τις είδαμε, τις ζήσαμε, τις ανεχθήκαμε για καιρό, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κλείνουμε τα μάτια .
Όσοι αντιδρούν λοιπόν με διάφορα προσχήματα στην καθιέρωση μιας αντιρατσιστικής νομοθεσίας, συμβατής με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα, επί της ουσίας αποσκοπούν στο χάιδεμα των αυτιών μιας μερίδας ακροδεξιών ψηφοφόρων. Ας αντιληφθούν όσο είναι καιρός, ότι η χώρα που επαίρεται ότι γέννησε τη δημοκρατία, δεν μπορεί να ανέχεται αυτούς που επιδιώκουν την κατάργηση της».
Γιατί έχει τέτοια πρεμούρα με το «αντιρατσιστικό» ο Ψυχάρης; Προφανώς,  «το έχει πάρει εργολαβία»! Όπως και σε τόσα και τόσα άλλα στην κατεχόμενη Ελλάδα του Μνημονίου!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails