Sunday, August 24, 2014

ΜΑΡΟΚΟ: Υπό την πλήρη συμπαράσταση της αστυνομίας οργανωμένοι και οπλισμένοι με μαχαίρια όχλοι οργανώνουν επιθέσεις σε μαύρους παράνομους μετανάστες για να τους αναγκάσουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη



Όπως γράφει η ισπανική El Mundo, συμμορίες ενόπλων και οργανωμένων Μαροκινών επέστρεψαν απόψε για να επιτεθούν σε υπο-Σαχάριους Αφρικάνους παράνομους μετανάστες στους δρόμους και να μπουν στα σπίτια που ζουν, στην περιοχή Boukhalef, στην Ταγγέρη.
Αυτά ανάφερε η Ισπανίδα ακτιβίστρια Helena Maleno. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, δέχτηκε επιθέσεις, προσβολές και παρενοχλήσεις από τις ομάδες, ενώ οι μαροκινές δυνάμεις ασφαλείας δεν έκαναν τίποτα. (Δες εδώ)
Η Maleno, που είναι μέλος του συλλόγου ‘Caminando Fronteras’ [Διασχίζοντας Σύνορα] εξήγησε ότι, απόψε, ομάδες Μαροκινών οπλισμένων με μαχαίρια και πέτρες, εισήλθαν στο κτίριο και προσπάθησαν να σπάσουν τις κλειδαριές των σπιτιών με τα μαχαίρια. Επίσης προσπάθησαν να τους βάλουν φωτιά.
«Είναι οι ίδιοι διοργανωτές τους οποίους ζητήσαμε από την αστυνομία να συλλάβει χθες το βράδυ», πρόσθεσε η Helena Maleno.
Ένας υπο-Σαχάριος, που την προηγούμενη νύχτα, είχε σχηματίσει ανθρώπινη ασπίδα για να αποτρέψει να μαχαιρώσουν την Ισπανίδα, είχε κλειδωθεί σπίτι του. «Κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι, καθώς οι σκάλες ήταν γεμάτες από άτομα με μαχαίρια», είπα στην Maleno.
Δείτε το βίντεο: Επιτυχία του "σχεδίου": 1000 παράνομοι Αφρικανοί μέσα σε 48 ώρες στις ακτές της Ισπανίας
«Θέλουν να μας κάνουν να πέσουμε μέσα στη θάλασσα σαν τρελοί, αυτό είναι που θέλουν. Ή να ζούμε υπό συνεχείς επιθέσεις», είπε ένας άλλος Αφρικανός. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η ακτιβίστρια στο Twitter, οι επιτιθέμενοι, με συνενοχή της μαροκινής αστυνομίας, θέλουν να αναγκάσουν τους μετανάστες να φύγουν προς στην Ισπανία με βάρκες.
«Μας ρίχνουν πέτρες συνέχεια. Η αστυνομία τους αφήνει να το κάνουν. Θέλουν κάτι να συμβεί», κατήγγειλε ένας άλλος μετανάστης.
ΚΟ: Είναι γνωστά σε όλους, τα αισθήματα αντιπάθειας («ρατσιστικά») από τους Βορειοαφρικανούς (Μαροκινούς, Αλγερινούς) προς τους υπο-Σαχάριους μαύρους Αφρικάνους, τους οποίους λένε «νέγρους». Μόνο όμως ο Έλληνας (και γενικότερα ο Λευκός Δυτικός) έχει το «προνόμιο» (τι ρατσισμός κι αυτός Θεέ μου!) να αποκαλείται «ρατσιστής», να είναι υποχρεωμένος να φάει τόνους προπαγάνδας για φύγει από πάνω του ο "ρατσισμός" και (για παν ενδεχόμενο) να κρέμεται από πάνω του η δαμόκλειος σπάθη «αντιρατσιστικών νόμων». Όλες οι άλλες οι φυλές και οι λαοί και της γης (ιδιαίτερα οι περιούσιοι) έχουν το ακαταλόγιστο και ανήκουν εσαεί στις «ευπαθείς ομάδες» και στα «θύματα ρατσιστικών επιθέσεων». Πέρσι ένας Μαροκινός έσφαξε έναν μαύρο από την Σενεγάλη για μια θέση στο λεωφορείο. Μαροκινοί και Αλγερινοί κατηγορούν τους μαύρους Αφρικανούς ότι τους παίρνουν τις δουλειές και ότι μεταδίδουν αρρώστιες.   
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails