Wednesday, September 17, 2014

Ξεκίνησε η κατάργηση της ελληνικής σημαίας και με… αποδείξεις! (φωτογραφίες)


fwtia-elliniki-simaia-660
Η συζήτηση γίνεται σε κύκλους «νεοταξικών» λόμπι και υπό το πρίσμα των νέων «μοντέρνων» αντιλήψεων της Ευρώπης για πλήρη παγκοσμιοποίηση και αποθρησκειοποίηση της ανθρωπότητας.
Τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως, όλο και εντείνονται οι φωνές για απάλειψη του Σταυρού από όσες σημαίες έχουν, ώστε να ευθυγραμμισθούν με τη «λογική» που επιτάσσει η σημερινή αθεΐα.
Μια πρωτοβουλία, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει από το 2000 στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του φανατικού «Χριστιανομάχου» π. υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σηφουνάκη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σηφουνάκης είχε πει ότι «σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπως η Ελληνική, δεν μπορεί να έχει κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες». Στο επίμονο δε ερώτημα του δημοσιογράφου, εάν ενδέχεται μακροπρόθεσμα να αλλάξει η Σημαία μας με κατάργηση του Σταυρού, η απάντηση του κ. Σηφουνάκη ήταν «βεβαίως».
Μάλιστα, λέγεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν ήταν πρωθυπουργός, είχε αναφέρει σε συνεργάτες του ότι μεσοπρόθεσμα η μάχη για τη διατήρηση του Σταυρού είναι χαμένη.
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η Άγκελα Μέρκελ είχε εξομολογηθεί στον Πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο ότι, αν το σχέδιο υλοποιηθεί, είναι διατεθειμένη να αυξήσει την χρηματοδότηση των ελληνικών ελλειμμάτων…
Και ποιο θέλουν να είναι το νέο εθνικό μας σύμβολο; Οριζόντιες ή κάθετες λωρίδες σε μπλε και άσπρο χρώμα!
Αν δεν το έχετε παρατηρήσει, το τελευταίο διάστημα, όλο και γίνεται εντονότερη η παρουσία της νέας της Ελληνικής σημαίας χωρίς το σταυρό σε εορταστικές εκδηλώσεις. Σιγά-σιγά αυτό θα εξαπλωθεί, με τελικό σκοπό να συνηθίσει ο Έλληνας πολίτης στην ιδέα αυτής της νέας «άθρησκης» σημαίας.
Παρατηρήστε και θα δείτε ότι πολλοί δήμοι της Ελλάδος αντικαθιστούν ήδη σε εορτές την Ελληνική Σημαία με πανάκια και λουρίδες που απλά έχουν το γαλάζιο και το λευκό!
Οι φωτογραφίες παρακάτω, που αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, είναι από το Δήμο Ξάνθης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Καραμανλή το 2011 στη Θεσσαλονίκη, καθώς και από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια των εκλογικών αποτελεσμάτων. Είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτικές αυτού που έρχεται και πραγματικά μας τρομάζει…
s1 s2 s3 s4 s5s6

2 comments:

Anonymous said...

EAN KATARGISOUN TO STAYRO APO TIN SIMAIA THA TOUS KATARGISOUME SAN ANTHELLINES ME TIN PSIFO

Anonymous said...

ean katargisoun to stauro apo tin simaia tha tous kargisoume san politikous

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails