Saturday, September 20, 2014

Η “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, Χ. ΠΑΠΠΑ, ΚΑΙ Γ. ΛΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ…


ARXHGOS

Το δικαστικό συμβούλιο με συνοπτικές διαδικασίες -επί της ουσίας υποχρεώθηκε να συνεδριάσει για τα μάτια του κόσμου, προκειμένου να ανακοινώσει μια προειλημμένη πολιτική απόφαση-, αποφάσισε την παράταση της προφυλάκισης επί ένα ακόμη εξάμηνο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β Πειραιώς, Γιάννη Λαγού.

Χαρακτηριστικό της φαρσοκωμωδίας που παίζεται στις πλάτες τους Ελληνικού Λαού και εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός πως μόλις χθες είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου, προκειμένου να λάβουν και να εξετάσουν την πρόταση των αρμόδιων εισαγγελέων.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες και συμφώνως προς τη νομική εμπειρία, η έκδοση της απόφασης θα έπρεπε να καθυστερήσει για διάστημα περίπου δέκα ημερών ούτως ώστε να μελετηθούν τα στοιχεία.
Εντούτοις, στην περίπτωση των τριών μελών της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής, η μελέτη διεξήχθη εν μία νυκτί: το επόμενο πρωί το αρμόδιο γραφείο βουλευμάτων είχε την απόφαση της παράτασης της προφυλάκισης για ακόμη έξι μήνες!
Επισημαίνεται ότι το ίδιο αυτό δικαστικό συμβούλιο και η χθεσινή του συνεδρίαση, είχε την αρμοδιότητα λήψης αποφάσεων και για άλλες υποθέσεις πέραν εκείνης του Αρχηγού και των δύο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας το «βάθος» της μελέτης των δικαστικών που στελεχώνουν το συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως η παράταση της προφυλάκισης εγγυάται την παρουσία των κατηγορουμένων στην επικείμενη δίκη, μια δίκη της οποίας η έναρξη δεν έχει καν προσδιορισθεί! Όπερ σημαίνει, πως οι δικαστικοί θεωρούν τον Αρχηγό και τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ως ύποπτους φυγής.
Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και οι εντεταλμένοι δικαστικοί λειτουργοί διαπράττουν κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ένα αντισυνταγματικό έγκλημα, για το οποίο αργά ή γρήγορα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον πραγματικά εντίμων δικαστών και του ιερού θεσμού της Δικαιοσύνης!
Γιατί ένα χρόνο μετά τις παράνομες συλλήψεις απεδείχθη πως δεν υπήρχαν ούτε οπλοστάσια, ούτε μαύρα ταμεία, ούτε σύνδεσή μας με οποιαδήποτε εγκληματική πράξη κι όμως οι μισοί βουλευτές του κόμματος είναι στη φυλακή και οι υπόλοιποι σε κατ΄ οίκον περιορισμό και χωρίς δικαίωμα λόγου.
Η σκευωρία σε βάρος μας με εντολή Σαμαρά έχει μοναδικό σκοπό την υποκλοπή των ψήφων της Χρυσής Αυγής.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails