Thursday, September 25, 2014

Απολογήθηκε ο Βενιζέλος στους Σιωνιστές: Δεν καταφέραμε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις να ρίξουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Τα διαπιστευτήριά του προς τους εκπροσώπους του εβραιοαμερικανικού λόμπι έδωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε σχετική συνάντηση που είχε μαζί τους στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά «Νέα», σε κείμενο υπό τον τίτλο «Μας πήραν χαμπάρι», καμιά δεκαριά (!) ήταν οι οργανώσεις με τους εκπροσώπους των οποίων είχε ραντεβού. Οι συγκεκριμένοι λομπίστες παραπονέθηκαν στον αντιπρόεδρο της «ελληνικής» κυβέρνησης  για το υψηλό ποσοστό του αντισημιτισμού που θεωρούν ότι υπάρχει στην Ελλάδα, και το οποίο αγγίζει το 67%. Ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες για να τους καλμάρει και υποστήριξε ότι θα προχωρήσει και σε δική του (!) έρευνα «με επιστημονικά κριτήρια». Το «ζουμί», όμως, της συνάντησης βρίσκεται στα όσα αμέσως μετά γράφουν τα Νέα: «Εννοείται ότι...

παράλληλα τους ενημέρωσε λεπτομερώς για την ποινική διαδικασία εις βάρος της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει μια ξεκάθαρα ανεπίτρεπτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα ενός υποτιθέμενου ανεξάρτητου κράτους από κάποιες ξένες οργανώσεις, πολύ χειρότερα ο αντιπρόεδρος της «ελληνικής» κυβέρνησης ενημερώνει αυτές τις οργανώσεις για το περιεχόμενο «της ποινικής διαδικασίας εις βάρος της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής», ομολογώντας στην ουσία τον ανοιχτά πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης. Πώς είναι δυνατόν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να δίνει λεπτομερώς πληροφορίες για ένα εσωτερικό θέμα της «ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης» σε εκπροσώπους ξένων οργανώσεων;

Οργανώσεις τις οποίες προφανώς είχε συναντήσει και ο Σαμαράς κατά το ταξίδι του στις ΗΠΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και εντελώς «συμπτωματικά» έγινε η προφυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Χρήστου Παππά ύστερα από το «κάζο» της μη προφυλάκισης των Βουλευτών Κασιδιάρη, Μίχου και Παναγιώταρου.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμπεράνει ότι η συνάντηση του Βενιζέλου με τους εκπροσώπους των εβραιοαμερικανικών οργανώσεων δεν περιορίστηκε προφανώς στην ενημέρωση που παρείχε ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, αλλά προφανώς περιείχε και τις κατάλληλες οδηγίες και εντολές προς αυτόν για τη συνέχιση της πολιτικής αυτής σκευωρίας εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Ο διεθνής σιωνισμός και οι εγχώριοι εντολοδόχοι του δείχνουν το πόσο ενοχλούνται από την ύπαρξη μιας Γνήσιας Ελληνικής και Ανεξάρτητης Φωνής, βαφτίζοντας ταυτόχρονα ως «αντισημιτισμό» οποιαδήποτε αμφιβολία, ένσταση και διαφωνία κατά των σιωνιστικών επιδιώξεων και της εγκληματικής πολιτικής του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή.

Όντως, Βαγγέλη Βενιζέλο, «σας πήραμε χαμπάρι» για την σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την συνεχή προσπάθεια συντήρησής της από διεθνή και εγχώρια κέντρα αποφάσεων. Μόνο που «σας πήρε χαμπάρι» και ο Ελληνικός Λαός, κάτι το οποίο αποδεικνύεται καθημερινά από το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας ακολουθούν και συντάσσονται στον Έντιμο και Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails